Results 1 to 12 of 12

Thread: Skumb klar på mere wow

 1. #1

  Default Skumb klar på mere wow

  Hej Semperdanica

  Jeg vil gerne søge om optagelse i SD. Har været medlem for meget længe siden. Er for et halvt år siden begyndt at spille wow igen, da TBC kom. Har været i en lille guild kaldet Knights of england i det meste af den tid. Har dog været guildless den sidste måned. Har i dette stykke tid spillet med Boogie, som er startet at spille igen for ganske nylig, og har efterhånden fået stykket et par epix sammen til ham .
  Han har nu været på et raid med SD og snakket med w00tah om at joine, så vi blev enige om at holde sammen. Derudover kunne det være sjovt igen at være i en ren dansk raiding guild. Er ved at være et stykke siden man har prøvet det .

  Kan lige poste min armory profil:
  http://armory.wow-europe.com/charact...ncrest&n=Skumb

  \\ SkumB

 2. #2

  Default

  Kan også lige smide gammel ansøgning: http://forum.semperdanica.dk/showthread.php?t=3202

  Min afskedspost ligger et sted i denne tråd fra dengang morfar leavede, da min profil er blevet slettet står jeg som n/a
  http://forum.semperdanica.dk/showthread.php?t=4853

  Kan måske for en god ordens skyld lige skrive jeg spiller resto shaman
  Last edited by SkumB; 08-08-2007 at 23:59.

 3. #3
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  49
  Posts
  45,602

  Default

  Hey Skum

  I er 3 venner som sammen søger tilbage til SD. Jeg har skrevet en masse i Boogies og Bade's ansøgninger, og det samme gælder her. Husker jer alle 3 som flinke gutter.

  I har været så længe væk fra SD, at jeg normalt ville anse jer som nye ansøgere, og det vil jeg til dels. Men jeg lader jeres tråde blive her i forummet for gamle medlemmer.

  Men se lidt på hvordan andre søger ind, og gør noget for at komme til at spille med SD, og lære os at kende igen..

  Snak med Kartagg og Reyven, de er mine Raid og rekrutterings officerer, og de står for at prøve jer af på raids.

  GL med det,
  wOOOOt
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i okt 2015 - Men faldt i WOW Classic, og søgte ind igen.
  Pt. aktiv i WOW Classic og PUBG. - Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

 4. #4

  Default

  Hejsa og tak for feedbacken. Jeg vil lige prøve at fortælle lidt om hvad jeg går og laver lige pt.

  Jeg hedder Christian og fylder 21 her om 2 uger. Jeg bor for tiden på et kollgie i nærum og går på dtu, hvor jeg læser til kemi ingeniør, og skal igang med 3 år. Så det vil sige der nogle gange skal afleveres nogle store projekter som vil kræve en del tid, hvor der andre gange ikke skal laves noget i lange perioder, hvor mange så har tid til at spille en masse wow. Perioderne med travlhed vil normalt ligger op af julen eller sommerferien, da det er der vi har eksamener.

  Vil også lige skrive lidt om min tid efter jeg forlod SD:
  Efter jeg forlod SD tilbage i 2005 joinede jeg PE, som jeg raidede med i et godt stykke
  tid. De var som nogle husker utroligt seriøse, så da jeg blev færdig som student og skulle til fester dagligt var der ikke tid til at spille mange timer hver dag. Hvilket gjorde at jeg blev for inaktiv til at være i guilden. Herefter spillede jeg med boogie og Rakii i en guild som hed Raid. De var en forholdsvis aktiv guild og vi clearede MC samt begyndte på BWL. Efter noget tid var vi en del som kendte hinanden som stoppede med wow.

  Havde herefter en pause på godt 3/4 år, hvorefter jeg igen startede med at spille sammen med min bror badedyret, som var startet igen et par måneder for inden. Han var på det tidpunkt i Oni, som jeg også joinede og vi fik spillet en masse MC og BWL, samt noget ZG og aq20. Der spillede vi et godt stykke tid, indtil jeg igen holdt en pause, fordi jeg fik travlt med mit studie, og fordi jeg ventede på TBC.
  Da TBC udkom gik der noget tid før jeg fik taget mig sammen til at komme igen med det, men da jeg så endelig begyndte blev jeg hugged igen. Joinede en lille casual guild som hed Knights of England hvor jeg var i meget langt tid. Vi kørte en masse kara runs, hvor vi brugte aften efter aften på at whipe på anden bossen. Dette var i starten utrolig sjovt at få lov at prøve kræfter med end game instances, men da guilden ikke gjorde noget for at få lidt progression, stoppede jeg med at spille med dem, hvorefter jeg har spillet med forskellige andre guilds uden at være egentlig guilded. Har blandt andet være på nogle kara runs med IS og Expired. Har også nedlagt gruul sammen med et blandet Raccadudles minions (eller hvorn det staves) / KoE.
  Det var lidt om min tid efter SD.

  Det virker på mig som om i efter jeg har forlads jer har lavet en masse arrangementer IRL, hvilket jeg også kun kan se om et plus, da det giver en helt anden vinkel på hinanden. En lille ting som jeg synes var ret utroligt var, at her for lidt under et år siden flyttede en fyr ind på mit kollegie køkken, som spillede en masse wow. Efter lidt tid fandt jeg ud af, at han faktisk spillede på ravencrest og endda var i SD. Fyren hed Fulnir, og har vidst efter han flyttede fra mit kollegie lavet en del rav i den ved at lave en ny guild og forskellige ting, hvilket jeg ikke har hørt så meget om. Min pointe er, at jeg synes det er fedt, at man ved at være i en dansk guild lige pludselig kan bumpe ind i folk tilfældigt, og finde ud af at man har spillet i samme guild og derved få snakket en masse om gamle dage . Bor pt også på køkken med en anden sjov gut som spiller druiden Vif som er i IS, ved ikk om der er nogle der kender ham. Dette har nu ikke så meget relevans for min ansøgning, men synes det var meget sjovt alligvel, at man bliver ved med at møde folk fra ravencrest IRL.

  Min aktivitet vil som sagt variere lidt, men i kan regne med, at når jeg signer mig op til et raid har jeg de fornødende pots og elixirs med. Er herber på min main og har epix flying, så er selvforsynende. Derudover har jeg en lvl 70 holy priest som er alcemy (master of elixir). Er desuden igang med at lvl'e en druid, da det tit kan være trættende at finde en tank til instances. Denne er lige dinget 63, og jeg har haft focus på denne, da jeg ikk har været guildet det sidste stykke tid.

  Hvis i eller har nogle spørgsmål eller der er noget jeg har skrevet som ikke giver mening(sidder i et 35 grader varmt laboratorium og måler på rødvin , hvilket er en god combi ) kan i bare skrive. Vil som wootah skriver prøve at få spillet lidt med nogle stykker for sd.

  \\ SkumB

 5. #5
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  49
  Posts
  45,602

  Default

  Det var sgu en cool update. Fortæller en masse om dig både som raider, spiller og person. Og jeg synes det lyder fornuftigt. Ser frem til at se dig på et test raid eller tre.. Og hvordan har du det med din 70 holy priest? er han på hylden, eller vil du raide med begge?
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i okt 2015 - Men faldt i WOW Classic, og søgte ind igen.
  Pt. aktiv i WOW Classic og PUBG. - Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

 6. #6

  Default

  Holypriesten er oprindeligt badedyret's, men vi overføret den til min account, fordi der på et tidspunkt var meget brug for holy priests. Men hvis der bliver brug for en holy priest vil jeg da sagtens kunne hjælpe til med ham også. Det er dog min shaman som er bedst gearet, har dog 3 chars som kan lave primal mooncloth, men lige pt er de sat til at skaffe boogie noget ordentligt kluns :P, men den ene af dem burde transmute de sidste 2 stykker til hans head idag .
  Kan lige poste armory profil til den. Navnet kan dog godt give lidt forvirring, da det er bades gamle alt :P:

  http://armory.wow-europe.com/charact...encrest&n=Bade

  Den er kara attuned, men mangler stadig en del rep forskellige steder for at være der.

 7. #7

  Default

  Jeg har nu været inde og registrere mig på jeres raid signup page.

 8. #8
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  49
  Posts
  45,602

  Default

  Super, så er det bare Kartagg og Reyven i skal gøre et godt indtryk på =)

  w
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i okt 2015 - Men faldt i WOW Classic, og søgte ind igen.
  Pt. aktiv i WOW Classic og PUBG. - Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

 9. #9
  Forum Learner
  Join Date
  16-08-2006
  Location
  Vanløse
  Age
  31
  Posts
  481

  Default

  I min tid i Expired kørte jeg KZ med nogen venner, og vi havde Skumb med en dag, og vil bare sige Big Thumbs up!

  Han spillede virkelig dygtigt og som jeg husker det en hyggelig fyr, så håber vi ser ham i Guilden snart

 10. #10
  Forum Acolyte
  Join Date
  01-12-2006
  Location
  Odense
  Age
  33
  Posts
  1,525

  Default

  Var i kara idag med Skumb, hvor vi fik nakket alt op til og med prince. Der var styr på heals hele vejen både på MT og raid. Og jeg fik mit caster totem meget vigtigt :P

  Frille
  Frille - Warlock
  Wofid - Druid - of doomkin/healer

 11. #11
  Forum Senior Tala's Avatar
  Join Date
  18-03-2007
  Location
  Århus City!
  Age
  34
  Posts
  4,730

  Default

  Jeps, var også en tur med Skum to the B i KZ i går, healing var jo perfekt, du lå jo snorlige med BBM på healing meter, og vi fik vist alle bosser ned som vi havde planer om, med 3 ansøgere med, så thumbs up!

  Tala
  LoL: OdenseMafia (EU West)


 12. #12
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  49
  Posts
  45,602

  Default

  I er blevet testet på lidt raids, i er 3 gamle SD medlemmer uden problemer i baggagen, og i har fælles søgt ind pænt og fornuftigt. Kartagg har testet jer på raids, og vi er i ledelsen enige om at i får en chance mere i SD. I kommer på en måneds trial ingame, hvor vi ikke kan garantere raidpladser som noget fast, men jo mere i signer op, desto bedre.

  WB.

  wOOOOt
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i okt 2015 - Men faldt i WOW Classic, og søgte ind igen.
  Pt. aktiv i WOW Classic og PUBG. - Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •