Results 1 to 1 of 1

Thread: Raid informations tråd

 1. #1
  Officer Marquis of the Board HolgerDK's Avatar
  Join Date
  05-06-2004
  Location
  Nykøbing F.
  Age
  42
  Posts
  14,144

  Default Raid informations tråd

  Raid announcement
  Alle raids sættes op senest 4 døgn før raidstart. Det vil sige at vil man raide torsdag kl 18.30 så skal raidet være listet senest søndag kl 18.30.
  Vil man sætte et raid op med kortere varsel SKAL det godkendes af Kartagg eller raidleaderen. Forvent et nej med mindre der er en helt fantastisk grund!

  Ansvar: Raidleader + WoW Officers

  Rettidig tilmelding
  Alle der signer op senest 48 timer før raidstart er tilmeldt rettidigt. Det vil sige at de har sikkerhed for at blive taget i betragtning til raidet. Det er tillladt at signe op senere men så risikerer man holdet allerede er sat og CR prioritet gælder ikke længere! Det vil sige en CR der signer op under 48 timer før raidet er ikke garanteret en plads. Men derfor kan RL naturligvis stadig godt udtage vedkommende hvis det er optimalt for holdet. Du signer op på denne side: SD RAID

  Ansvar: Raiders

  Opsætning af hold

  Tidligst 48 timer før raidstart og senest 24 timer før. Folk der signer up mere end 48 timer før skal altid have en chance for at komme i betragtning, så derfor skal der ikke sættes hold før dette. Deadlinen 24 timer før er for at man har en chance for at se i god tid om man skal raide den følgende dag.

  Ansvar: Raidleader

  Framelding fra raids
  Kan man ikke aligevel skal signup cancelles på raidsiden. Er man allerede accepteret til raidet skal raidleader desuden underrettes direkte via en PM på forum eller en SMS. Overholdes dette ikke vil det medføre DKP straf og gentagne overtrædelser kan betyde man ikke kommer med på raid fremover.

  Ansvar: Raiders

  Raid name prefixes
  Brug følgende prefixes foran jeres navn:
  [CR] - Core Raider
  [Main] - Main character
  [Trial] - Er på trial
  [Ansøger] - Du har ikke fået trial endnu, men er blevet bedt om at signe til raids
  [Alt] - Alternate character
  Dernæst skriv hvis I mangler loot fra pågældende instance.

  DKP REGLERNE PR 1/5-2008.

  DKP BONUS:

  - FIRST KILL:
  Det SD team der først nedlægger en ny boss, som SD ikke har knækket før, der får alle i raidet 15 DKP som bonus.

  TIME DKP PÅ NYE BOSSER:
  2 DKP i timen.

  TIME DKP PÅ BOSSER DER IKKE ER FARM (pr. 01.05.08)
  1 DKP i timen.

  For hold som efterfølgende igangsætter hold til (x-instance), der er det bestemt at man ikke kan uddele firstkill dkp, da bossen allerede er breaket én gang. Det er dog blevet besluttet at der på bosser som den pågældende RL ikke har breaket med det nye hold, kan uddeles 2 dkp i timen for tries. Derudover gælder de normale dkp regler.

  INDSKIFTNING
  Folk der tiltræder som afløser til et raid får 5 dkp bonus. Dette gælder ikke pre-raid-aftalte indskiftninger. Det er for spontan hjælp på raiddagen, hvor RL spørger om du kan, og du accepterer.

  SKIFT AF CHAR
  I såfald RaidLeader af hensyn til raidets chance for succes, beder en godkendt raider om at logge på en alt, hvis egenskaber vil være bedre brugt end f.eks. den pågældende main, der kan RL tildele 2 dkp som Indskiftningsbonus. Indskiftningsbonus kan bl.a. forekomme på bosser hvor én specifik klasse er nødvendig for succes, f.eks. shamaner på Archimonde.

  Ydermere er det raiderens eget valg om han/hun ønsker dkp på den indskiftede char (medmindre der vindes loot, hvorefter der ved pågældende bosskill's DKP bogføres på alten.) Efterfølgende bosskills må gerne bogføres på main. Der tilskyndes iøvrigt altid til at man så vidt muligt prøver at få sin alt i plus, i tilfælde af at man vinder loot. Dvs. Flere hundrede minusdkp er ikke ok på sin alt, hvis man vælger at bogføre alle Indskiftningsdkp på sin main.

  PERFECT DOWNS
  På Bosses der nedlægges perfekt i første forsøg mod forventning, der kan RL belønne hele raidet 3 dkp hver.
  Denne bonus er noget vi vil teste. Hvis der bliver bøvl med den, eller folk i raidet konstant beder om at få den, så fjerner vi den igen. Så drop "perfect kill" jokes! Så får I den aldrig.

  DKP STRAFFE:

  15 - 20 DKP STRAF - TILDDELES FOR:

  - EPIC NINJA
  Der medfølger krav om GM overflytning af item til den retmæssige vinder.
  Er det et særligt slemt tilfælde, vil Ledelsen overveje fjernelse fra guilden.

  - RAIDLEAVE, UDEN VARSEL.
  Folk der skrider fra raid uden tilladelse og aftale med RL. Samt opfølgende mulighed for advarsel afhængig af situationen. Straffen kan reduceres, hvis RL får en acceptabel forklaring med det samme via VT, /GC eller Tlf.

  - SNYD,
  og personlige fejl, der "tilfældigvis" gavner synderen. Eks. brug af forkert dkp, vildledning af guildmates osv.

  10 DKP STRAF - TILDDELES FOR:

  - NO SHOW,
  folk der udebliver fra raid, og vi hører intet inden raidstart.

  - TÅBE WIPE,
  Personlige raid wipes (50% wipe) uden for godkendt pull. Eks. Tåbe bodypull.

  5 DKP STRAF - TILDDELES FOR:

  - FORSINKET,
  Ikke at være klar i raidet 15 min før raid start. (har vi intet hørt ved raidstart opgraderes der til -10 for no show). Vær i instance 10 min før tid, medmindre andet er aftalt med RL.

  - RAID DELAY,
  Hvis raidet skal vente på dig, og tiden passerer raid start. Alle der ikke er klar i instancen til start tiden.

  - FOREBEREDELSES SLACK,
  Ikke at være klar til raid, med pots, buffs, repairs osv. Du skal være KLAR inden raidstart!

  - POT OG SELFBUFF SLACK,
  hvis du bliver taget i ikke selv at køre med de pålrævede pots og buffs i en bossfight.

  - Major Fuck Ups - Dumme uheld.
  RL kan tilddele DKP straf til folk der virkelig dummer sig. Der må ikke være tvivl, og det skal være noget der belaster raidet. Selvom det er Uheld, og der efterfølgende er no hard feelings (vi kan alle dumme os) så er det stadig et krav at man spiller foukseret, og hvis man tænker sig om, så laver man ikke dummefejl som forsinker raidet. Det kan være at man under en fight, ved et uheld er personligt skyld i et wipe, eller hvis man får lov til at hente 2 vitale items i banken, og så kommer tilbage og har kun den ene med, og skal så afsted igen.

  - NOOB NINJA - FEJL ROLLING
  af grønne og blå items, div. dum fejl looting. Er det overlagt, stiger straffen efter hvor alvorligt det er.

  - IRL CALL, AFBRUD AF RAID,
  Hvis man ikke gennemfører raid, og der ikke er aftalt noget på forhånd med RL. Men man giver en fair varsel, og får ok fra RL, der skaffer en replacement.

  Vær med til at tage det her seriøst. Ingen jokes på raid hvor I kalder på DKP straf. Det er udelukkende RL og officerer som kan påkalde en straf, og de kommer kun når det er fortjent. Vi forventer at få tells fra Class Leaders, hvis der er nogen som ikke tager vores raids seriøst..

  Selvom det her mest handler om at straffe folk når de laver dumheder, så tag det positivt.. Jeg kom selv ofte forsent engang, men dkp straf fik mig til at stramme op og komme til tiden. Nogen af os skal bare ha en over nallerne, før vi tager os sammen. Så det her er til alles fordel, og hvis du gør dig fortjent til en straf, så undskyld og tag den med godt humør.

  SPECIELT FOR CORE RAIDERS

  Core raiders får 20% rabat på alle deres dkp køb, inklusiv Nether Vortexes. De koster normalt 10 dkp pr stk, Core Raiders betaler 8 dkp.
  Last edited by Magicha; 10-12-2008 at 14:55.
  "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •