Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 40 of 40

Thread: WoW vs. EQ2 grafik

 1. #26
  Guest

  Default

  Quote Originally Posted by Klumpfod
  Quote Originally Posted by polt
  Blizzard med gas på detaljerne osv. er også helt vildt flot og stemningsfyldt. Specielt i nogle af de film jeg har set, verdenen virker så levende.

  Kunne godt lide i en af de store onde byer, hvor man så hele kompagnier af soldater marcherer rundt i byen, var alt for fedt.
  I freeport (onde by i EQ2) vader der kompagnier rundt med en som råber kommandoer efter dem.. det er fed stemning imo..
  Ja voice acting! Det er fandme noget af et skridt frem.. Det er revolution istedet for de standard text based quests, som er fuldkommen ligegyldige, for mange!

  Lidt ligesom KOTOR vs Morrowind - Hvilke spils quest nyder man mest?

  voice er en ufattelig vigtig del i at give NPCs liv, men hvis det ikke virker gør det mere skade end godt! Jeg ved bare at EQ2s torturial er fandme godt lavet, men ved ikke hvordan resten af Voice actingen er!

  Dog synes jeg at det er ret ackward, at fokusere på quests i så stor grad som disse spil gør.

  Når man har lavet en kill x, escort y eller delivery z, så er det jo gjort, også er det jo ikke sjovt at gøre igen! Specielt når udkommet er det samme vær gang og man ikke har en effekt på historien!

  Det er vel typisk for MMOs, men finder det underligt!:/

 2. #27
  Guest

  Default

  Ja, Voice acting er rigtig lækkert. Men det er dog alligevel lidt unødvendigt, mange vil sikkert springe det over alligevel.
  Det er i hvert fald hvad jeg har på fornemmelsen.

 3. #28
  Forum Learner
  Join Date
  28-01-2004
  Location
  OK DK
  Age
  27
  Posts
  451

  Default

  Jeg synes sgu også at Voice Acting er fedt og alt det der.... De første 10-20 altså. Derefter synes jeg selv at man for den samme følelse som når det bliver skrevet ned. Desuden kan man også selv danne sig et billede af den NPCs stemme inde i sig selv, men jo, det er da OK fedt... :roll:
  Level 85 Priest
  Level 85 Mage

 4. #29

  Default

  Med hensyn til UI så er EQ2 godt nok lysår foran WoW...men kan sætte ALT op præcis som man vil have det. Jeg synes start opsætningen er lidt skod, men så fixer man det lige op, feks kører jeg pt med den her opsætning (for at give lidt en ide om hva man kan gøre):
  Et chat vindue nederst til venstre med alt chat, et chat vindue lige til højre for det med combat chat, 2 skill bars til højre for det med min xp bar oven over, oven over det har jeg mine hp og mane, og så har jeg også flyttet multi knappen (med links til alt) der ned, og så ovre i højre side har jeg lagt mine bars hvor jeg kan se hvilke effekter jeg er under (buffs etc), og så oppe i venstre hjørne ligger party og kompas. Jeg kender en priest som kører ca. samme opsætning men har lagt party ned til alt det andet da han bruger den bar når han skal kaste healing etc, men det er ik så vigtigt for mig da jeg spiller wizard.
  I alle vinduer kan man så ændre på om de skal være gennemsigtige, låst og alt muligt.

  I WoW kan man pt. ikke rigtigt ændre noget, jeg mener dog de ville forbedre lidt på det, men så kan man heldigvis hente UI mods (som bliver lovlige at burge også), som feks. Cosmos som vist er den mest populære som giver en flere skill tabs og sådan, for det er sq lidt fladt kun at kunne se 10 skills :)

 5. #30
  Guest

  Default

  Hmm, jeg kan faktisk bedre lide det i WoW. Synes det meste er placeret som det skal. Og så er Blizzard interface-genier.

 6. #31
  GM Wow Marquis of the Board HolgerDK's Avatar
  Join Date
  05-06-2004
  Location
  Nykøbing F.
  Age
  41
  Posts
  13,990

  Default

  Quote Originally Posted by Ratamiel
  I WoW kan man pt. ikke rigtigt ændre noget, jeg mener dog de ville forbedre lidt på det, men så kan man heldigvis hente UI mods (som bliver lovlige at burge også), som feks. Cosmos som vist er den mest populære som giver en flere skill tabs og sådan, for det er sq lidt fladt kun at kunne se 10 skills
  Hele interfacet i WoW er lavet med XML, så det er i grad muligt at pille ved det hele.
  "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

 7. #32

  Default

  Ye, men nu fatter jeg jo ikke noget som helst XML, så det hjælper jo ikke rigtigt mig, + nok de fleste andre. Men som jeg også siger kommer der nogle gode UI mods, som feks Cosmos, som gør det hele lidt nemmere.

  og ja, UI er bestemt sat kanon godt op i WoW, men jeg kan stadig ik leve med kun 10 skill slots på skærmen, men der kommer Cosmos så ind :)

 8. #33
  Forum Learner
  Join Date
  02-06-2003
  Location
  Hjallerup
  Age
  40
  Posts
  554

  Default

  Jeg syntes slet ikke man kan sammenligne de 2 spil, de forsøger hver især at give en specielt grafisk oplevelse, som jeg udfra screenshots mener begge spil klarer til højt på karakter-skalaen. Det skal dog siges at jeg personligt er mere til WoWs cartoonish-stil, men det er et spørgsmål om smag og behag.
  Kwalak 55 Commando, 450 Cybertech.
  Kwylyk 47 Sentinel, 450 Armstech.
  Kwilik 11 Shadow, Synthweaving.

 9. #34
  Guest

  Default

  Well, synes nu godt man kan samligne det. Det er to grafik engines, godt nok har de forskellig stil, men så kan man jo diskuterer hvem der har den mest gennemførte stil

 10. #35
  SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
  Join Date
  26-06-2003
  Location
  Kgs Lyngby
  Age
  50
  Posts
  8,711

  Default

  Quote Originally Posted by HolgerDK
  Nu har jeg ikke set nogen EQ2 screenshots (Virtuella kan du så vise os nogen :wink, men WoW havde super meget stemning i de dungeons / områder jeg var i. Og selvom det ikke er den mest avancerede grafik synes jeg på ingen måde det var grimt (kørte så også i 1280*1024 med alt på maks :-D )
  Du må vente til vi åbner vores lukkede beta album.

  Resten af min meddelse har jeg lige slettet da jeg så posten ligger i open forum.

 11. #36
  Guest

  Default

  EQ's grafik er måske mere detaljeret. Har set en del screenshots og jo det ser da godt ud men... det ligner plastik figurer der render rundt.

  WoW er mere indbydende, mere "art" i det. Det syntes mere som en "fantasi" verden end EQ hehe. Ikke fordi at jeg elsker Blizzards måde at lave den cartoon stil, men jeg synes det er ret fedt alligevel.

  Hvad er det fede ved vildt detaljeret grafik, hvis din computer ikke kan trække det? Selv havde jeg problemer i SWG med min 2.8GHz Pentium 4

 12. #37
  Guest

  Default

  Nu er det ikke kun CPU der har noget at sige Hvilket grafikkort har du? Og hvor mange ram?

  Faktisk synes jeg EQ2 ser en hel del federe ud ingame end på screenshots, der er faktisk ret markant forskel.

 13. #38
  Guest

  Default

  Nej selfølgelig ikke kun CPU

  512MB RDRAM

  GeForce 4 4600 128MB

 14. #39
  Guest

  Default

  Hehe, så er det nok grafikkrot og ram der er noget i vejen med :P Nu ved jeg det ikke, men har hørt at SWG kræver en god bunke ram.

 15. #40
  Guest

  Default

  Jep det samme som jeg har hørt med rammene men, ved du hvad RDRAM koster disse dage ?

Similar Threads

 1. Min grafik bugger - What to do?
  By døllepalle in forum Offtopic
  Replies: 6
  Last Post: 05-10-2006, 16:48

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •