Results 1 to 20 of 20

Thread: Sjov WoW anmeldelse

  1. #1
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default Sjov WoW anmeldelse

    Jeg læste lige denne her anmeldelse.
    Den er der som ikke noget spændende i. Kun hvis man ikke har hørt om WoW før.
    Det sjove er skribentens anbefalig til grafikkort i kommentarende:

    Mht. maskine, så vil jeg nok minumum anbefale noget der ligger i omkring Geforce 4, Radeon 9800 eller derover - hvis altså man vil have al pragten med
    hehe, Geforce 4. Han har da vist sovet i timerne :-)
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  2. #2
    WoW Officer Marquis of the Board HolgerDK's Avatar
    Join Date
    05-06-2004
    Location
    Nykøbing F.
    Age
    41
    Posts
    13,860

    Default

    heh - ja det må man sig ja til :-)

    Jeg kom også lige til at skrive en kommentar :-)
    HolgerDK Stærkodder Shocknorrís Brewsleet
    "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

  3. #3
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default

    Quote Originally Posted by HolgerDK
    heh - ja det må man sig ja til :-)

    Jeg kom også lige til at skrive en kommentar :-)
    Hehe udemærket kommentar HolgerDK
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  4. #4
    Forum Trainee
    Join Date
    13-09-2004
    Location
    Næstved, Denmark
    Age
    32
    Posts
    303

    Default

    what Holger ..? Radeon X800 Pro er det ikke rigeligt til WoW? Det er det kort jeg har mest i tankerne at købe, når vi engang skal i open beta..
    Hvordan ser dit system ellers ud?

    MVH
    Jodle

    ps. fin anmeldelse!
    60- shammy ravencrest

    60 drood ravencrest

    60 warrior Ahn Qiraj http://ctprofiles.net/3465021

  5. #5
    Forum Convert
    Join Date
    01-08-2003
    Location
    Slagelse
    Age
    33
    Posts
    598

    Default

    WoW kræver altså ikke SÅ meget af maskinen endda...

    Jeg deler min account med DwayneNightseer, og han har da vist et Geforce 4 TI 4200 og han har da ikke brokket sig over, at det kørte dårligt.

    Bare en hurtigt processor og nok ram, så kører det fint, selv uden det vildeste grafikkort...

    De steder der er problemer er i de store byer, og det har ikke noget at gøre med ens GFX...

    PS, jeg har Radeon 9800 og spillet kører flydende i 1280x1024 med de fleste detaljer sat til...

  6. #6
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    29-05-2003
    Age
    33
    Posts
    15,809

    Default

    jeg har spillet nogle uofficielle Betaer og med min 1.7 512 GF4 har jeg ingen problemer med lag haft. Der kommer nok noget hvis der er mange chars omkring mig men ikke noget der irritere meget. Det er altså ikke det jeg vil kalde for "Coronet effekten"

  7. #7
    WoW Officer Marquis of the Board HolgerDK's Avatar
    Join Date
    05-06-2004
    Location
    Nykøbing F.
    Age
    41
    Posts
    13,860

    Default

    Quote Originally Posted by Jodle
    what Holger ..? Radeon X800 Pro er det ikke rigeligt til WoW? Det er det kort jeg har mest i tankerne at købe, når vi engang skal i open beta..
    Hvordan ser dit system ellers ud?
    Mit system er: Athlon XP3200+, EPoX 8RDA+ (NF2), 1 GB DDR400/PC3200.

    Det var også lidt for at "poke" til ham ellers kørte WoW rimeligt godt. Når jeg var i skovområde og zoomede helt ud røg jeg ned på omkring 25-30 FPS. Men det tillægger jeg at WoW stadig er beta, og at jeg kørte det i 1280*1024 med alt på maks :-D
    HolgerDK Stærkodder Shocknorrís Brewsleet
    "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

  8. #8
    Forum Initiate
    Join Date
    26-04-2003
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    132

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    Det er altså ikke det jeg vil kalde for "Coronet effekten"
    Den eksisterer stor set ikke hos mig selvom jeg kun har et GeForce FX5700 hvilket jo ikke er det helt nyeste. 2GB Dual Channel DDR + 2*120GB SATA RAID 0 for teh win

  9. #9
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    29-05-2003
    Age
    33
    Posts
    15,809

    Default

    SWG understøtter kun 1gb RAM så den sidste gb er spildt set med SWG øjne Coroent effekten har nok også mest at gøre med RAM

  10. #10
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default

    Jeg er godt klar over at WoW ikke er særlig gfx krævende. Men der er altså et par sjove ting i hans statement

    Mht. maskine, så vil jeg nok minumum anbefale noget der ligger i omkring Geforce 4, Radeon 9800 eller derover - hvis altså man vil have al pragten med
    Han sammenligner Geforce 4 og Radeon 9800. Temmelig stor forskel på de kort.

    Hvis man vil have al pragt med vil jeg stadig godt æde min hat på at man ikke kan få en ordentlig framerate med et Geforce 4 kort. Folk der har et geforce 4 kort har jo som regel ikke en overclocket Pentium 4 4 Ghz med 2 gb ram vel
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  11. #11

    Default

    Hmm.....jeg har 1 ghz, 768 ram og geforce ti 4200........hvis jeg kan spille EQ2 så kan jeg vel for pokker også spille wow??

  12. #12
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default

    Quote Originally Posted by crash
    Hmm.....jeg har 1 ghz, 768 ram og geforce ti 4200........hvis jeg kan spille EQ2 så kan jeg vel for pokker også spille wow??
    Det er åbenbart svært at trænge igennem til folk her. Jeg citere lige eeen gang til

    Mht. maskine, så vil jeg nok minumum anbefale noget der ligger i omkring Geforce 4, Radeon 9800 eller derover - hvis altså man vil have al pragten med
    Manden siger at du minimum skal have et Geforce 4 for at FÅ ALT MED

    Selvfølgelig kan du spille det, men jeg vil ikke tro at du kan FÅ ALT MED og stadig have en FPS der gør at det ikke hakker rundt

    8) 8) 8)
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  13. #13

    Default

    Manden siger at du minimum skal have et Geforce 4 for at FÅ ALT MED
    Jeez....jeg kan sgu da godt læse

    Nej man kan sikkert ikke få alt med på et Geforce 4 kort...han skriver jo også :
    Jo mere desto bedre - det er klart. Men jeg ville blot påpege at det antydede minimumskrav på et GF2-kort er alt for lidt
    Hvad fanden ved jeg.....enten har han skrevet forkert eller også har han misforstået et eller andet.....jeg ved sgu ikke ret meget om gf kort.....

    Kan da godt være du synes det er svært at trænge igennem , men min post havde faktisk ikke rigtig en dyt med geforce 4 at gøre....jeg ville bare høre angående mit eget kort.

  14. #14
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default

    Quote Originally Posted by crash
    Manden siger at du minimum skal have et Geforce 4 for at FÅ ALT MED
    Jeez....jeg kan sgu da godt læse

    Nej man kan sikkert ikke få alt med på et Geforce 4 kort...han skriver jo også :
    Jo mere desto bedre - det er klart. Men jeg ville blot påpege at det antydede minimumskrav på et GF2-kort er alt for lidt
    Hvad fanden ved jeg.....enten har han skrevet forkert eller også har han misforstået et eller andet.....jeg ved sgu ikke ret meget om gf kort.....

    Kan da godt være du synes det er svært at trænge igennem , men min post havde faktisk ikke rigtig en dyt med geforce 4 at gøre....jeg ville bare høre angående mit eget kort.
    Jammen crash. Dit kort er jo også et gforce 4 kort
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  15. #15
    Forum Initiate
    Join Date
    26-04-2003
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    132

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    SWG understøtter kun 1gb RAM så den sidste gb er spildt set med SWG øjne Coroent effekten har nok også mest at gøre med RAM
    Nej, den er ikke spildt når man kører 2 klienter på samme computer... eller 1 SWG klient og 2 EVE Online klienter

  16. #16

    Default

    Quote Originally Posted by Kirneh
    Quote Originally Posted by crash
    Manden siger at du minimum skal have et Geforce 4 for at FÅ ALT MED
    Jeez....jeg kan sgu da godt læse

    Nej man kan sikkert ikke få alt med på et Geforce 4 kort...han skriver jo også :
    Jo mere desto bedre - det er klart. Men jeg ville blot påpege at det antydede minimumskrav på et GF2-kort er alt for lidt
    Hvad fanden ved jeg.....enten har han skrevet forkert eller også har han misforstået et eller andet.....jeg ved sgu ikke ret meget om gf kort.....

    Kan da godt være du synes det er svært at trænge igennem , men min post havde faktisk ikke rigtig en dyt med geforce 4 at gøre....jeg ville bare høre angående mit eget kort.
    Jammen crash. Dit kort er jo også et gforce 4 kort
    Ja gu er det så....ved ikke lige hvad jeg tænkte på...havde fået ind i mit hoved at det var Geforce 2 jeg havde.....det er så bare flere år siden jeg havde sådan er Ved ikke lige hvad der skete ....oh well.....jeg har geforce 4 og geforce 4 er ikke nok hvis man vil være godt kørende....det er vi enige om ikke?

  17. #17
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,565

    Default

    Yes det kan vi blive enige om :-)
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  18. #18
    Forum Convert
    Join Date
    10-12-2002
    Location
    Århus C
    Age
    31
    Posts
    581

    Default

    Jeg er efterhånden blevet en så nærig udeboende studerende at jeg bilder mig selv ind at jeg nok skal klare mig med mit go'e, gamle Geforce 2 Pro og så bare blive nødsaget til at "cutte" ned på alt der hedder In Game Graphics. 8) :?
    Code:
    {make
      "coffee";
    not()
      "war"; 
    }

  19. #19
    Guest

    Default

    Nogen der ved hvor et GF FX 5200(128 Ram) Ligger sammenlignet med et GF4 ti?

    Jeg vil gerne have det hele med.. 800x600 er vel nok for mig dog!

  20. #20
    Forum Trainee
    Join Date
    13-09-2004
    Location
    Næstved, Denmark
    Age
    32
    Posts
    303

    Default

    Quote Originally Posted by Ecco
    Nogen der ved hvor et GF FX 5200(128 Ram) Ligger sammenlignet med et GF4 ti?

    Jeg vil gerne have det hele med.. 800x600 er vel nok for mig dog!
    Præcis det kort jeg også har.. Jeg køber et nyt. Vil vældigt gerne ku' spille i fuld opløsning ..

    Men vil også gerne vide, hvor vi står med FX 5200..?
    60- shammy ravencrest

    60 drood ravencrest

    60 warrior Ahn Qiraj http://ctprofiles.net/3465021

Similar Threads

  1. Sjov video anmeldelse af Petz: Crazy Monkeyz
    By Kirneh in forum Offtopic
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2009, 17:58
  2. sjov sjov shadowpriest sang
    By xlausen in forum WOW - Blandet Snak
    Replies: 12
    Last Post: 03-09-2008, 19:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •