Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 57

Thread: Oliria - Warrior (Casual)

 1. #1
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default Oliria - Warrior (Casual)

  Hej Semper Danica

  Jeg lægger hermed en ansøgning hos jer i håb om at i kan bruge en spiller som mig. Sagen er at vi er nogle venner og familie (4-6 stks) som godt kunne tænke os at joine SD, med henblik på at få nogle gode sociale relationer på Tarren Mill. Vi er fornyligt (ved Cataclysm release) flyttet til TM da vi kender en række mennesker i SD fra tidligere tider. Vi har snakket med bl.a. Nilfer og Nerror og har i overensstemmelse med deres anvisninger valgt at lave vores applications hver for sig. Vi er naturligvis godt klar over at der er en risiko for at vi ikke alle bliver accepteret (hvis nogen overhovedet), men den risiko er vi villige til at løbe.

  Character - Oliria
  Oliria - lvl 85 male Orc warrior
  Mainspecc: Protection, har spillet skiftevis prot el. fury/arms dps gennem TBC/Wrath progression
  Offspecc: Arms PvP (ikke fast)
  Ilvl: 346 i skrivende stund
  Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte.../oliria/simple
  Jeg har næsten 300 timer /played på min warrior, og den har været min main siden vanilla

  Personen bag ved:
  Mit navn er Anders, jeg er 21 år gammel og bor i et kollegierækkehus i Trørød tæt ved Holte. Jeg studerer en bachelorgrad i Produktion og konstruktion på DTU og planlægger at læse overbygning i Management og Ledelse som kandidat. Jeg bor sammen med min kæreste Line (Trinea som planlægger at lave en application også) og vi venter en søn til April. Vi spiller begge to Wow og har spillet sammen gennem flere år. Jeg spiller badminton i min fritid på et semi-højt plan og elsker generelt sport. Derved ikke sagt at jeg er et super aktivt menneske, jeg vil nærmere mene at min hang til lænestole og computere kæmper en brav kamp mod min interesse i sport.

  Jeg er en social person som godt kan lide selskab, og netop den egenskab har holdt mig til wow i mange år, og holder mig endnu. Fordi netop som et social netværk er wow fantastisk. Det er både spilmæssigt underholdende og udfordrende (eller til tider udfordrende) samt socialt berigende (ok det blev nok lidt for flotte ord, men i forstår hvad jeg mener).

  Mig som wow-spiller
  Jeg er efterhånden en ret erfaren wowspiller, og har prøvet det meste dette spil kan byde. Jeg startede wow-vanilla tilbage i første del af 2005, og startede min warrior allerede dengang. Som en uerfaren mmorpg spiller kom jeg sent igang med raiding, men fik efterhånden smag for det. Jeg var med til at starte en dansk raidguild (Choice) hvor jeg fungerede som raidleader og vi nåede et par bosser ind i AQ40 inden TBC udkom.

  I starten af TBC der disbandede den guild grundet skiftet fra 40 til 25 mands, og jeg blev således inviteret til en guild ved navn F E A R som var startet af Runeclaw (som nu spiller her i SD). F E A R blev omvendt til en raidguild i løbet af kort tid, og da Runeclaw blev træt af spillet overtog jeg som Guildmaster. Det har jeg så været gennem hele TBC og Wrath for F E A R har været en rimelig progressiv raidguild indtil slutningen af Wrath hvor vi stoppede raiding grunden en manglende interesse.

  Jeg har altså været guildmaster og raidleader for danskere gennem næsten 4 år, og har været med til op- og nedture gennem mange år. Jeg har brugt mange timer på at udvikle og tilpasse taktikker, styre applications/regler/hjemmeside/dkp/ventrillo og generelt "pleje" af en guild. Jeg har således også raidet næsten alt hvad WoW har haft at byde. Vi lå gennem hele Wrath i top4 på Sylvanas hvor topguilden var worldrank1-5 (Method). Vi stoppede nogle måneder før Cataclysm og havde på det tidspunkt taget 11/12 ICC hc (25).

  Jeg er som spiller vandt til at raide 4 gange om ugen (19-22.30) plus det ekstra tid der lægges som officer. Nu er Cataclysm udkommet og jeg har fået travlt med både bachelorprojekt og min rolle som kommende far og derfor søger jeg nu en social guild hvor jeg (vi) kan spille i mit eget tempo. Derfor søger jeg også ind som casual i SD.

  Hvorfor SD?
  Vi flyttede til Tarren Mill for at spille horde for en gangs skyld (vi har spillet Alliance i 6 år nu), og da vi kender en del mennesker fra SD mente vi at TM måtte være et godt sted at flytte hen. Nu er vi blevet lvl 85, og har i den tid været i vores egen lille guild for leveling perks. Jeg (vi) kunne godt tænke mig at joine SD da det virker som en god social guild, som samtidig giver muligheden for en smule raiding. Jeg har raidet sammen med flere af jeres members og jeg er sikker på de vil give et anerkendende nik i min retning. Der kan nævnes Runeclaw, Grevsen, Bishmar, Grandeur, Nasty og mulgivis flere som jeg ikke kender navne på mere. Det er også rart at have et stort community som man kan trække på når man er i humør til Heroics eller måske endda PvP?

  Jeg har naturligvis læst jeres regler og forstår dem udemærket. Som tidligere guildmaster forstår jeg også sagtens mange af jeres krav til applicants. Jeres værdier virker også fornuftige og ganske elementære hvis man ønsker et godt sammenhold.

  Jeg har valgt ikke at skrive navnene på de andre mennesker i den gruppe jeg er flyttet over med, de kan selv vælge om de har lyst til at ansøge og jeg vil ikke lægge noget pres på dem ved at nævne dem. Den eneste jeg vil nævne er Trinea som er min kæreste og moren til mit kommende barn . Hende kan jeg med sikkerhed sige ansøger.

  Jeg håber i vil kigge min application godt igennem, og spørg endelig løs - jeg er mere end villig til at svare på spørgsmål. Jeg mener at min application er rimelig fyldestgørende nu, uden at være ulæselig lang. Uanset hvad udfaldet bliver så siger jeg tak for jeres tid. I mellemtiden vil jeg prøve at fange nogen af jeres members til lidt heroics!
  Last edited by Nilfen; 24-01-2011 at 19:33.

 2. #2
  Forum Recruit
  Join Date
  03-07-2010
  Location
  Vejle, DK
  Age
  31
  Posts
  214

  Default

  Var med Oliria i HC Lost city. det gik så godt som det nu kan med 2 skod healers ^^.. Thumbs up herfra
  Owlbear lvl 85 Tank/Boom Druid
  Xilathian lvl 85 Frost DK
  Imbaowl lvl 85 Frost Mage
  Shadowowl lvl 85 Demo Warlock


  Owlbear OUT!

 3. #3
  Forum Trainee
  Join Date
  17-10-2005
  Location
  Virum, Dk
  Age
  32
  Posts
  296

  Default

  Hep hey! Jeg var også med i Lost City og det var som sagt ikke Olirias skyld at vi havde et enkelt wipe. Så thumbs up herfra han virker som en fin fyr!

 4. #4

  Default

  Var også med i Lost City, jeg tror nok at Hunteren lå nr1 healing done med [Mend Pet] men jeg er ikke helt sikker. Jeg mener absolut at Oliria er SD matriale.

  [seal of approval]

  -Ashwood

 5. #5
  SD Medlem Forum Elder Iznogood's Avatar
  Join Date
  06-08-2009
  Location
  Gammel Holte
  Age
  44
  Posts
  7,715

  Default

  Held og lykke med ansøgningen, Vi bor jo rimelig tæt på hinanden må man sige

 6. #6
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Hørning
  Age
  37
  Posts
  381

  Default

  Oh noes flere fra the Ø'en" o.O :P... ej
  Som Oli... nævner det så har jeg og Runeclaw reklameret lidt for SD for oli og CO.... da vi både kender oli og SD så kan vi med det samme se at det er jo "den" guild oli søger (ja bar kald os for Karen gifte kniv ) ... altså en guild hvor han for engang skyld kan nyde spillet med venner og andre godt folk ... og ikke tænke på guild drift og guild progress og sur raiders der ikke fik et spot eller deres epics...og evig brok fra Da... øhm ..når tilbage til reality

  Jeg har spillet med Oli (og de andre) gennem vannila og lidt ind i wrath.... han er mega flink og venlige fyr ...så er han utrolig dygtig til det her spil og at vejlede/lede andre i et raid, men wtf det jo ikke så aktuelt mere

  Men Oli og Mor'eren "søødt" :P for så lavet mange HC's som muligt og for pressenetret jer ... er ret sikker på der er mange her i SD (ud over os du/i kender) der med på noget runs med ansøger

 7. #7
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Mange tak for jeres feedback, jeg giver mere lyd fra mig når jeg engang kommer hjem i aften. Tak for det sjove (men dyre) Lost City run igår . Og Acto (Bishmar)... du er en skat!

 8. #8

  Default

  Jeg kan varmt anbefale Oliria, han er helt klart SD material. Har spillet sammen med ham i alt det han selv nævner ovenfor, fra Choice, og frem til jeg selv joinede Semper Danica.

  Thumbs Up

 9. #9
  SD Medlem Forum Elder Breael's Avatar
  Join Date
  05-11-2009
  Location
  Kolding
  Age
  34
  Posts
  7,018

  Default

  Quote Originally Posted by Oliria
  min hang til lænestole og computere kæmper en brav kamp mod min interesse i sport.
  Tror jeg vi er mange der kan nikke genkendende til

  Flot ansøgning, glæder mig til at lære dig at kende.

 10. #10
  Forum Senior Nilfen's Avatar
  Join Date
  28-02-2007
  Location
  Odense
  Age
  50
  Posts
  4,602

  Default

  Hej Anders og tak for ansøgningen!

  Vi lavede jo de indledende øvelser i går aftes på vt, og da i har relationer til SD, kører vi ansøgningen igennem.

  Så fortsæt arbejdet med at få gruppet med SD og få dem til at give noget feedback her i tråden - god fornøjelse :-)
  Nilfen

  World of Warcraft
  Nilfen undead shadowpriest (tailor/enchanter)

 11. #11
  Officer Forum Apprentice Rune's Avatar
  Join Date
  06-04-2009
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  899

  Default

  FUCK det er godt du laver ansøgning til SD

  THUMBS up her fra både på personlighed og helt sikkert SKILLS
  [SIGPIC][/SIGPIC]

  -----> Min Main <-----

 12. #12
  Forum Convert Harzul's Avatar
  Join Date
  28-12-2007
  Location
  on teh GRENÅ side of life
  Age
  44
  Posts
  805

  Default

  fornuftigt fornuftig og fornuftig..... tog en normal med min noob mage og det var sgu meget hyggeligt..

 13. #13
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Jeg kan yderlige tilføje til min (vores) application at vi længe har snakket sammen om at raide noget stille og roligt 10-mands i Cataclysm. Da vi er en 3-5 stykker selv, så mente vi også at SD ville være en perfekt guild til at samle nogle flere folk til lidt casual 10-mands. Hvis guilden da tillader at man selv planlægger raids sammen med guildies?

  Nu har både min kæreste (Trinea) og hendes bror (Brynhorde) også lavet deres applications kan jeg se, og jeg håber i også vil kigge deres ansøgninger igennem. Jeg håber meget at i kan bruge sådan en lille gruppe som vores, til muligvis at starte noget hyggeligt 10-mands raiding sideløbende med jeres andre raidhold.

 14. #14
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Hørning
  Age
  37
  Posts
  381

  Default

  Jeg er ret sikker på I kan lave en 10 mands... bar der mange sd members med..men lad os lige høre det fra en officere

 15. #15
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Nørresundby
  Age
  40
  Posts
  485

  Default

  nå så fik du taget dig sammen og så fornuften i at ansøge

  du vil aldrig ku tanke som jeg ku på min rogue men det er tæt på
  og nu ser vi om du virkelig kan holde det på casual plan men mon ikke mini oli ka holde dig lidt i snor inden du går raid amok

  ses ingame så ka du få lov at køre normals med en af mine lowlvl alts
  <a href=http://www.best-signatures.com/ target=_blank><img src=http://i52.tinypic.com/214c9zk.png border=0 alt= /></a>

 16. #16
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Jaja Slice, din selvtillid fejler da ikke noget efter at have været udenfor min indflydelse alle disse år. Jeg tror nu nok casual passer mig fint efter 6 års raiding, ellers så kan jeg jo lave lidt små raiding med nogle SD'ere.

  Jeg glæder mig også til endelig at kunne lære dig hvordan man spiller warrior, både dig og Rune trænger jo virkelig til lidt kyndig vejledning :P

  Slice er Grandeur hvis nogen undrer sig...

  Ellers vil jeg sige at jeg har hygget mig meget med de SD'ere vi har lavet heroics med indtil videre, jeg kan se at vi bør huske folk på at give os en kommentar med på vejen!

 17. #17
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  34
  Posts
  10,205

  Default

  Hej Anders.

  Som Social Gm i SD vil jeg da lige byde dig et velkommen til vores forum

  Du nævner lige F E A R, og er det den guild du var i igennem hele din wow raiding tid eller? Og er det den F E A R guild jeg kan huske på Sylvanas? Jeg spillede selv et par år som ally på Sylvanas. (Shh....ikke sige det til nogle af alle de horde der er i SD - J/K)

  Hvis du bliver i tvivl om noget, eller falder over noget du vil snakke om, så skal du endelig bare hive fat i mig.

  Held og lykke med ansøgningen.
  Hilsen Trine.


 18. #18
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Det er den F E A R ja, der var ikke andre. Og den gruppe der ansøger her sammen er fra F E A R alle sammen. Som jeg beskrev så var jeg Guildmaster i F E A R fra Karazhan til Lich King heroic, før det raidede vi i Choice som var pre-guilden til F E A R.

 19. #19
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  34
  Posts
  10,205

  Default

  Quote Originally Posted by Oliria View Post
  Det er den F E A R ja, der var ikke andre. Og den gruppe der ansøger her sammen er fra F E A R alle sammen. Som jeg beskrev så var jeg Guildmaster i F E A R fra Karazhan til Lich King heroic, før det raidede vi i Choice som var pre-guilden til F E A R.
  Tjek.


 20. #20
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  9
  Posts
  11,456

  Default

  Været i et par HCs med Topic maker. Thumbs up herfra. 21. #21
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Hørning
  Age
  37
  Posts
  381

  Default

  omg hvorfor laver i HC efter jeg er gået i seng /whine /hyyyl /tude

 22. #22
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Hvis det har nogen interesse har jeg nu 525 Enchanting, og vil få mit Jewelcrafting derop så snart jeg har nok tokens fra JC dailyquests.

 23. #23
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Hørning
  Age
  37
  Posts
  381

  Default

  Oli skal vi ikke småt starte på noget raid?.... bar engang om ugen til at starte med?

 24. #24
  SD Medlem Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  30
  Posts
  4,200

  Default

  Acto skal jeg og de andre ikke lige accepteres til Semper Danica inden vi tager den diskussion?

 25. #25
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  03-12-2009
  Location
  Hørning
  Age
  37
  Posts
  381

  Default

  No need har lige snakket med en oficere, fik at vide at det var helt ok.... på den måde kommer i også til at lære nogen fra sd

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •