Results 1 to 19 of 19

Thread: Teamspeak - Ventrilo i WoW

  1. #1
    Guest

    Default Teamspeak - Ventrilo i WoW

    Noget i gør brug af ?

    I min sidste guild havde vi en team-speak server oppe næsten 24/7.

    Yderst handy når man bare skal chatte lidt mens man quester. Blandandet når man raider er det yderst effektivt.

    Har i tænkt jer at bruge det i WoW ?

    Ville være fedt 8)

  2. #2
    Guest

    Default

    Tjow... Muligvis måske...
    Der er godt nok et eller andet med mine drivers til det der går i ged... Må ikke bruge standard driveren i Ventrilo til at snakke med... :shock:
    Nogen der ved hvad man kan/skal gøre?

  3. #3
    Guest

    Default

    Vi har allerede 2 VT servere oppe, men de bliver ikke brugt så meget atm. Men hjælper nok når open FB kommer. Der er faktisk en anden post om dette her på forumet.

  4. #4
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by SkumB
    Vi har allerede 2 VT servere oppe, men de bliver ikke brugt så meget atm. Men hjælper nok når open FB kommer. Der er faktisk en anden post om dette her på forumet.
    Link ? :-D

  5. #5

  6. #6
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by gholo
    Sjovt nok, når man klikker på dit link kommer man til min egen post :-D

  7. #7
    Guest

    Default

    Nåå den anden tråd er inde på members forum

  8. #8

    Default

    Det er altid godt lige at bruge søgefunktionen 8)
    Men kan jo godt se at det ikke hjælper hvis tråden så er et sted man ikke har adgang til.

  9. #9
    Forum Disciple wh00's Avatar
    Join Date
    09-12-2002
    Location
    Frederiksberg
    Age
    38
    Posts
    2,834

    Default

    Quote Originally Posted by DwayneNightseer
    Tjow... Muligvis måske...
    Der er godt nok et eller andet med mine drivers til det der går i ged... Må ikke bruge standard driveren i Ventrilo til at snakke med... :shock:
    Nogen der ved hvad man kan/skal gøre?
    Har præcis samme problem, så jeg holder mig til TS

  10. #10
    Guest

    Default

    Nu har vi prøvet Ventrilo lidt .. måske skulle vi give TS en chance og se om der er nogen der har problemer med det.

  11. #11
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,928

    Default

    Har i begge audigy 2 lydkort?
    Quinn - One name. One legend

  12. #12
    Forum Disciple wh00's Avatar
    Join Date
    09-12-2002
    Location
    Frederiksberg
    Age
    38
    Posts
    2,834

    Default

    jeg har audigy 2, why?

  13. #13
    Forum Initiate
    Join Date
    21-06-2004
    Location
    Denmark
    Posts
    164

    Default

    jeg kan ikke få Ventrilo til at fungere...
    Den siger: "unable to resolve the specified servers DNS/Hostname."

    Forstår det ikke, den server jeg logger på er:

    Hostname: gw.dynserv.org

    port number:3784

    hva gør jeg galt og kan det være mit nye antivirusprogram?
    WoW-troll Mage lvl60 enchanter/tailor(300)

  14. #14
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,928

    Default

    Mente bare at en aller anden i den anden tråd brugte et Audigy 2 lydkort, som ikke kunne få det til at virke. Jeg har et lydkort magen til og mit virker.... Jeg har ikke installeret noget udover det windows selv klarer af drivere..
    Har i kalibreret jeres headsets/mics? Download de nyeste drivere til dem også. Min mic virkede heller ikke efter en nylig wipe af hdd før jeg kalibrede det. Går ind i kontrol panel > sound and audio devices > fanen voice > test hardware.

    Kal..

    Hostname or IP: gw.dynserv.org
    port: 3784

    HVis det ikke får dig ind så ved jeg ikke hvad gør... Kan være serveren har været nede. prøv igen- den er i hvert fald oppe at køre nu.
    Quinn - One name. One legend

  15. #15
    Guest

    Default

    dit antivirus program kan godt være årsagen .. de er begyndt at putte firewall i antivirus programmerne .. så den kan godt sidde og blokere så du ikke risikerer nogen slemme virus den vej fra ..

    Hvor er der rart med så meget vat at man ikke kan røre sig.

  16. #16
    Forum Disciple wh00's Avatar
    Join Date
    09-12-2002
    Location
    Frederiksberg
    Age
    38
    Posts
    2,834

    Default

    Quote Originally Posted by Quinn
    Mente bare at en aller anden i den anden tråd brugte et Audigy 2 lydkort, som ikke kunne få det til at virke. Jeg har et lydkort magen til og mit virker.... Jeg har ikke installeret noget udover det windows selv klarer af drivere..
    Har i kalibreret jeres headsets/mics? Download de nyeste drivere til dem også. Min mic virkede heller ikke efter en nylig wipe af hdd før jeg kalibrede det. Går ind i kontrol panel > sound and audio devices > fanen voice > test hardware.

    Kal..

    Hostname or IP: gw.dynserv.org
    port: 3784

    HVis det ikke får dig ind så ved jeg ikke hvad gør... Kan være serveren har været nede. prøv igen- den er i hvert fald oppe at køre nu.
    mmmm jeg får "There are no suitable networking device installed" error ting, når jeg vil teste hardware.. det gir' da ingen mening!?

  17. #17
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,928

    Default

    hmmmm prøv at geninstallere både lydkortet og headset mic m. opdaterede drivers, Det lader til at headset/mic ikke er installeret ordenligt- virker den i andre sammenhænge?.
    Måske endda værd at skifte placering af lydkortet for at udelukke fejl den vej fra.

    Hvilket headset/mic bruger du?
    Quinn - One name. One legend

  18. #18

  19. #19
    Guest

    Default

    Takker... Fandt en codec guide, der gjorde opmærksom på, at driveren skulle aktiveres og måske endda installeres. Det er i midlertid ikke mit problem... For når jeg kigger på driveren/codecet siger den, at enheder er installeret og aktiveret, men ikke virker korrekt.

    Når jeg starter Ventrilo og connecter får jeg denne fejl:


    Me confused... :shock:

    *EDIT*
    For resten... Jeg kan ikke finde nye drivers nogen steder... Heller ikke på Microsofts hjemmeside (som om det er noget nyt :wink: )...
    En der ved hvor jeg skal lede?
    OS = Windåse 2000 pro

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •