Results 1 to 2 of 2

Thread: New Patch - Realm-Selection Screen Changes

 1. #1
  Forum Convert
  Join Date
  01-08-2003
  Location
  Slagelse
  Age
  33
  Posts
  598

  Default New Patch - Realm-Selection Screen Changes

  Hapset fra www.worldofwarcraft.com

  Quote Originally Posted by Tyren
  We released a small patch today that removed the time zone tabs (Pacific, Mountain, Central, Eastern) in order to streamline the realm-selection process for players. Additional changes to further streamline the realm-selection process will be implemented in the future.

  The patch will be automatically downloaded and installed the next time you exit World of Warcraft completely and then restart the game. Prior to installing the patch, some players may see issues with the realm-selection screen. Installing the patch will resolve these issues.
  "In Order to streamline the realm-selection process.." Yeah right! De har problemer med server kapaciteten, og i stedet for at gøre noget ved det, gør de det her i håbet om at nye spillere ikke gider checke hvilken timezone en server hører til, for at få flere folk til at lave chars på mountain og pacific servers. Håber for guds skyld de når at få løst de her problemer inden release i EU.

  http://www.worldofwarcraft.com/serverstatus/

  Ikke om jeg fatter hvorfor de laver så mange pacific servers, når det er eastern og central folk gerne vil spille på. :roll:

 2. #2

  Default

  De laver mange paciffic servere fordi blizzards server vault ligger på vest kysten, og fordi det også er her australien spiller.

  Der er press på central serverne fordi det er her amerikanerne på østkysten spiller for at undgå horden af eu og canadiske spillere der fylder east serverne og samtidig er det her de landsdækkende guilds spiller fordi det er mest fair for alle deres medlemmer.

  Jeg synes umiddelbart ikke det er nogen dårlig ide at fjerne tidszonerne fra serverne, for det ville være helt naivt at tro at de stadig har brug for alle de servere de har nu om 3-6 måneder, og så ville det jo være surt at brænde inde med en masse localized servere som ingen spillere havde. Jeg tror perosnligt blizzard får problemer med at nå at inkludere muligheden for at flytte characters fra server til server inden der bliver low population servere når de havde for store tekniske problemer ved ikke at wipe. ^_^

  Det er ikke rigtigt noget vi får et problem med her i europa eftersom vi kommer til at vælge ud fra sprog. For at tale lidt uden for topic så er det altså heller ikke et lag mæssigt problem, i usa når mange europæere har bedre ping på de amerikanske servere end på de europæiske.

  Desværre for blizzard løser det ikke problemet for de fleste vil jo gerne spille på de servere hvor der er gang i dem, lige meget hvad tidszone de står i.
  It's a small world, but I wouldn't want to paint it.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •