Results 1 to 13 of 13

Thread: Priest Mind Control - For voldsom griefer spell?

 1. #1
  Forum Convert
  Join Date
  01-08-2003
  Location
  Slagelse
  Age
  33
  Posts
  598

  Default Priest Mind Control - For voldsom griefer spell?

  Jeg synes lige jeg ville høre folks mening om priests Mind Control som den er nu. Som jeg ser det vil priest være enhver griefers valg, da man (har jeg læst på forum) kan 2 meget lede ting med den spell:

  1. Bruge den i Booty Bay, Ratchet eller en anden havneby og Mind Controlle folk, styre dem ned under vandet og drukne dem, hvorved de får durability loss (og nej, det tæller efter sigende ikke som et PvP kill, så folk får de 10% durability loss.

  2. Tvinge folk til at blive PvP enabled hvis de er uopmærksomme. Det er muligt med denne spell at PvP enable folk der bare dræber mobs i fred. Eks. kunne man tage til et Alliance område og lede efter en uskyldig spiller der dræber mobs. Herefter kan man Mind Controlle et mob MENS han kæmper mod det, hvorved han ved næste slag / spell bliver PvP enabled.

  Og som Honor systemet er nu, hvor der ikke vil være noget Dishonor ved at dræbe folk langt under ens lvl, hvad skulle så forhindre hardcore griefers i at gøre den slags?

 2. #2
  Forum Convert
  Join Date
  10-12-2002
  Location
  Center Island Of Denmark-fyn-
  Age
  46
  Posts
  683

  Default

  det ville sgu være nedtur hvis det er sån det virker. håber ikke at det er sån de har tænkt sig det skulle virke :roll:

 3. #3
  Guest

  Default

  Nej nej, nu må du huske på, at eftersom der er en belønning ved at dræbe spillere ved eget level og ingen straf for at dræbe spillere langt under ens eget level, så vil alle gå efter spillere af samme level. Det vil de nemlig meget hellere, og så ved Blizzard jo, at der ikke er nogen, der gider bruge tid på at genere lavere spillere, når de nu kan få en belønning for det andet...

  Eller, nååh nej...

 4. #4

  Default Re: Priest Mind Control - For voldsom griefer spell?

  Quote Originally Posted by ZponX
  hvad skulle så forhindre hardcore griefers i at gøre den slags?
  BLIZZARD !

  forhåbenligt. De laver sikkert om på den spell hvis den bliver misbrugt.
  f.eks. kunne man ophæve dens effekt hvis target har under 30% hp. Hvis man controlled mobs, skulle den ikke turne dem into ens faction, men forblive neutral.

 5. #5
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  48
  Posts
  45,208

  Default

  Er der 1 ting som er sikkert i ethvert MMO, så er det at der er ALTID spillere som kan finde de mindste smuthuller til at snyde, griefe eller på anden måde udnytte systemet optimalt til deres fordel...

  Nogle ting er lovlige og positive, hvilket er cool nok, men dem der bruges negativt, imod Dev's mening med tingen, de bliver fixet.
  Når disse ting bliver kendt, vil det blive masse udnyttet, og derefter starter WHINER trådene om det.. Men i disse tilfælde er whinerne en positiv ting, for så bliver DEV's hurtigt opmærksomme på fejlen, og retter den..

  Så fortvivl ej, hver gang noget dukker op som kan bruges uhensigtsmæssigt, så vil det også blive fixet.. Bare et spørgsmål om tid..
  Kommer selvfølgelig an på om Dev team har jord i hovedet eller om de er cool! (*host* SOE SWG team = Jord i hovedet *host*)

  w 8)
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i 2015 - men følger stadig med, og elsker det gamle SD community.
  Pt. aktiv i SW Battlefront2, PUBG, Hearthstone og fra 12/12 står den på Fallout4 i VR. (pm hvis du vil have en demonstration)
  Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

 6. #6
  Forum Disciple wh00's Avatar
  Join Date
  09-12-2002
  Location
  Frederiksberg
  Age
  38
  Posts
  2,834

  Default

  Dræb spillere som er xx antal levels under dig og mist xx XP! Se det er vejen frem! 8)

 7. #7
  Guest

  Default

  Altså selvfølgelig er det ost at gøre sådan noget, og folk må da også have en fornemmelse for hvornår de går over stregen. Men men ikke der kommer noget rework på den spell når opmærksomheden omkring den bliver stor nok?

 8. #8
  Guest

  Default

  det kommer vel ikke til at gøre nogen forskel når man spiller på pvp-servere, der kan man vel altid angribe hinanden, eller hvad :?:

 9. #9
  Forum Convert
  Join Date
  01-08-2003
  Location
  Slagelse
  Age
  33
  Posts
  598

  Default

  Quote Originally Posted by Von Schlaussen
  det kommer vel ikke til at gøre nogen forskel når man spiller på pvp-servere, der kan man vel altid angribe hinanden, eller hvad :?:
  Der er sikre områder for lvl 1-20 spillere på ALLE servere, også PvP. Heldigvis... Ellers ville det være noob bashing 24/7.
  Men priests kan jo så netop tvinge folk selv i sikre områder til at blive PvP enabled.

  Blizzard skulle vist også have svaret på en IG ticket og sagt, at det med at PvP enable en modstander ved at Mind Controlle mob ikke er en bug / exploit. Men de skal sikkert nok få klager nok til at ændre det. :roll:

 10. #10

  Default

  Der vil altid være griefers der udnytter spillet til det maksimale, og hvis det er noget du bliver voldsomt irreterret over skal du absolut ikke spille en pvp server. Nogle af de gamle drenge der står bag exploiter har et godt motto der beskriver hvordan pvp spillere fungerer "you create worlds, we destroy them", griefere er ligeglade med at du hyler over de har udnyttet spillet til det fulde. Faktsik tilfedstiller du langt de fleste griefers ved at hyle når du bliver dræbt af dem. Der er ingen der synes det er sjovt at blive griefet, men det er et computerspil og du får jo ikke ligefrem kræft i øjet af det Det er selvfølgelig op til den enkelte spiller om man vil acceptere dette, men det ville være utopi at tro på en online verden vil være fair, når den virkelige hvor dine handlinger har virkelige konsekvenser ikke er det.

  Det er ikke et særligt stort problem for priest er absolut ikke en griefer class, og der findes altså meget få spillere der gidder levele en char op til 60 fordi det giver dem mulighed for at dræbe newbies i newbie områderne i nogle måneder. Jeg er overbevist om de gør noget ved det i de kommende måneder, men indtil de gør det synes jeg det er fint folk bruger det.
  It's a small world, but I wouldn't want to paint it.

 11. #11
  Forum Convert
  Join Date
  01-08-2003
  Location
  Slagelse
  Age
  33
  Posts
  598

  Default

  Nu får man jo adgang til Mind Control Allerede på lvl 30... Alliance priests vil nok have det nemmere, da det er lettere at komme til Barrens end mange andre startområder.

  Nu er problemet jo også, at du på en PvE server kan bruge Mind Control til at PvP enable folk uden de selv har lyst til det, hvis altså de er uopmærksomme.

  Jeg synes så absolut Mind Control lyder som en fed spell. Der må da være så mange PvP muligheder i den. :twisted:

 12. #12

  Default

  hæhæ ja ok jeg kan godt set det er et problem på pve serveren :twisted:
  It's a small world, but I wouldn't want to paint it.

 13. #13
  Guest

  Default

  Det er for sjovt at se en hunter gå amok på sit eget pet :roll:

Similar Threads

 1. Danish speed control
  By SeeN in forum Offtopic
  Replies: 8
  Last Post: 13-12-2006, 15:26

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •