Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 52

Thread: eu torrent 1.1.2

  1. #26

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    port 411 = warez porten. Det ved alle ISPs. Tro mig hvis de limitede noget som helst ville den være lukket/limited for længst. Hvad end det er for en forskel så eksistere den kun i dit hovede
    Jo det er da ganske muligt at det er rent tilfælde at det har set ud til det passede, men hvordan er det lige du ved det med så stor sikkerhed? Du sidder måske med adgang til administrationen til alle ISP'er samt alle boligforeninger etc der har deres egen konfiguration? :roll:
    Flay
    Torrick

  2. #27

    Default

    Quote Originally Posted by ENDJiNN
    er der nogen der har et ftp-link til den fil

    denneher nye torrent melder NAT fejl på den port jeg åbner.

    og "kan ikke teste" på alle andre
    I've managed to put up an FTP with the files.
    The files you can find are those of the EU and US beta *cough* korean beta *cough*.

    The FTP can be found at :
    ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/...fwarcraft/beta/

    The EU version there is : 1.1.2.
    The US version is from the last US beta.

    There's also a torrent for it that's rather fast, if you rather want that one:
    http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games....2-enGB.torrent
    Taget fra: http://www.rpgforums.net/showthread....5&page=2&pp=25

  3. #28

    Default

    Quote Originally Posted by crash
    I've managed to put up an FTP with the files.
    The files you can find are those of the EU and US beta *cough* korean beta *cough*.

    The FTP can be found at :
    ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/...fwarcraft/beta/

    The EU version there is : 1.1.2.
    The US version is from the last US beta.

    There's also a torrent for it that's rather fast, if you rather want that one:
    http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games....2-enGB.torrent

    Taget fra: http://www.rpgforums.net/showthread....5&page=2&pp=25
    Link virker ikke fra her.. gå ind på den hjemmeside og tryk på dem der, der virker de nemlig

    Alt : Quolin lvl 60 (Warrior) - Mining / Armorsmith
    Alt : Quokal lvl 10 (Hunter) - Bank / AH
    Alt : Quokul lvl 30 (Warrior) - Bank

  4. #29
    Forum Adept Fever's Avatar
    Join Date
    24-11-2004
    Location
    Brønshøj
    Age
    37
    Posts
    2,292

    Default

    Nice FTP side. Går jo væsenligt hurtigere end med det der torrent halløj. :-D
    Så må vi håbe de problemer der er med klienten lige nu ikke er så slemme, at det ikke kan fixes med en "lille" patch senere, og at det rent faktisk bliver den her klient, man skal bruge.

  5. #30
    Guest

    Default

    Super ftp link

    Jeg suger 60 nu

    tik tak der

  6. #31
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    29-05-2003
    Age
    33
    Posts
    15,829

    Default

    kan jeg ikke bruge closed beta soft til den nye beta der kommer?

    den jeg hentede for en måneds tid siden hed World of Warcraft European Closed Beta Installer

  7. #32
    Socialt Medlem Forum Disciple Jay's Avatar
    Join Date
    25-11-2004
    Location
    Randers
    Age
    38
    Posts
    2,646
    Spilkoordinator i GW2, Jay.5604

  8. #33

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    kan jeg ikke bruge closed beta soft til den nye beta der kommer?

    den jeg hentede for en måneds tid siden hed World of Warcraft European Closed Beta Installer
    Mener du til Final beta eller hvad?

  9. #34
    Forum Acolyte Emoaw's Avatar
    Join Date
    08-05-2004
    Location
    Hvidovre
    Age
    48
    Posts
    1,493

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    kan jeg ikke bruge closed beta soft til den nye beta der kommer?

    den jeg hentede for en måneds tid siden hed World of Warcraft European Closed Beta Installer
    Nej! Du SKAL downloade den nye installer, for at kunne spille FB :?

  10. #35
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,569

    Default

    Quote Originally Posted by Emoaw Isup
    Quote Originally Posted by Kebra
    kan jeg ikke bruge closed beta soft til den nye beta der kommer?

    den jeg hentede for en måneds tid siden hed World of Warcraft European Closed Beta Installer
    Nej! Du SKAL downloade den nye installer, for at kunne spille FB :?
    Ja du skal downloade den nye, men der vel ingen der ved om den virker ved final beta.
    For det første kan det være at de laver en ny release til Final. For det 2. kan det være at der kommer nye versioner inden FB, og så skal du alligevel hente den.
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  11. #36
    Forum Acolyte Emoaw's Avatar
    Join Date
    08-05-2004
    Location
    Hvidovre
    Age
    48
    Posts
    1,493

    Default

    Quote Originally Posted by Kirneh
    Ja du skal downloade den nye, men der vel ingen der ved om den virker ved final beta.
    Det er rigtigt, men med den her installer for du samme version som er sendt ud med retail i US. Det tolker jeg som at, alt (i nærmeste fremtid) hvad der kommer fra nu af, bli'r patches, da folk i US ellers også skal dl'e 2.5 GB.

    kilde: http://en.wow-europe.com/thread.aspx...878&#post28878

  12. #37
    Guest

    Default

    Det er nu ik helt sandt, us folk har fået det rigtige patcher system og ska ik bruge nye clients som eu. Ska nok se om jeg kan finde de´n blizzard post hvor de skriver det i.

  13. #38

    Default

    eu har også fået det nye patch system, hvilket ligesom var ideen bag denne nye installer da de ikke gad kode det i en patch til eu eller hvad det nu var for noget fis med localized versions ,)

    Når man har hentet denne gigabyte store installer venter der stadig en 39mb patch du ikke har noget valg end at hente over blizzards bittorrent patcher o.O
    It's a small world, but I wouldn't want to paint it.

  14. #39
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by anduz
    eu har også fået det nye patch system, hvilket ligesom var ideen bag denne nye installer da de ikke gad kode det i en patch til eu eller hvad det nu var for noget fis med localized versions ,)

    Når man har hentet denne gigabyte store installer venter der stadig en 39mb patch du ikke har noget valg end at hente over blizzards bittorrent patcher o.O
    Det var squ dejligt at få afvide Anduz så kan vi vel se frem til at der ik kommer flere fullclients downloads.

  15. #40

    Default

    Hentede de 39MB idag via blizzards downloader.. det var faktisk ikke så slemt, til tider toppede den min max download.

    Så noget må de have gjort rigtigt denne gang

    ellers også var jeg bare heldig at være på, på det rette tidspunkt

    Alt : Quolin lvl 60 (Warrior) - Mining / Armorsmith
    Alt : Quokal lvl 10 (Hunter) - Bank / AH
    Alt : Quokul lvl 30 (Warrior) - Bank

  16. #41
    Guest

    Default

    Har lige fået Azureus og har sat min max upload speed til 8.Så skulle det køre hurtiger inde for en time eller er der også nogle ports jeg skal åbne?.

  17. #42
    Guest

    Default

    For mig var det heller ikke så galt...

    Fik den på 22min :-D

  18. #43

    Default

    Quote Originally Posted by Zerker NorthStar
    Har lige fået Azureus og har sat min max upload speed til 8.Så skulle det køre hurtiger inde for en time eller er der også nogle ports jeg skal åbne?.
    Jeg åbnede for 9 porte, satte torrent til at starte med at køre fra den laveste port, også gik det ellers bare stærkt.

    du kan som sagt åbne fra port 20000 og op, unden at lave noget ged i den :wink:

    Alt : Quolin lvl 60 (Warrior) - Mining / Armorsmith
    Alt : Quokal lvl 10 (Hunter) - Bank / AH
    Alt : Quokul lvl 30 (Warrior) - Bank

  19. #44
    Guest

    Default

    Min er download er nu på Azureus 50-60 kb/s :-D. Men min smilie er stadig gul :?.Ehm de der ports jeg skal åbne hvad hedder de :? .

  20. #45

    Default

    åben fx. 20001-20010

    og skriv så ind i din torrent at den skal bruge 20001

    giv den små 5 min, så skulle din smilie meget gerne blive grøn :wink:

    Alt : Quolin lvl 60 (Warrior) - Mining / Armorsmith
    Alt : Quokal lvl 10 (Hunter) - Bank / AH
    Alt : Quokul lvl 30 (Warrior) - Bank

  21. #46
    Guest

    Default

    Er ikke med jeg åbner de ports i windows firewall også?.

  22. #47

    Default

    du åbner den i din router..

    Der hvor du har internet kan du sikkert læse hvordan man laver port forwarding
    (med mindre det er tdc, de tager 995,- får at lave sådan noget)

    HADER TDC !

    /me er glad for sit CC

    Alt : Quolin lvl 60 (Warrior) - Mining / Armorsmith
    Alt : Quokal lvl 10 (Hunter) - Bank / AH
    Alt : Quokul lvl 30 (Warrior) - Bank

  23. #48
    Guest

    Default

    Hehe YAHOOO så er den Færdig.... så er jeg næsten færdig med pacth 90% tilbage :P.

  24. #49

    Default

    Argh.. Jax er for dum til det her!
    Jeg har lige dl'et Azureus, og prøver at konfigurere det, men kan ikke finde en port, der ikke giver "NAT fejl"..

    Jeg har TDC- er det et problem?

    Kh

    Jax
    Code:
    Just because you are a character doesn't mean you have character.

  25. #50

    Default

    Nåå... Jeg henter med Blizzard Downloader'eren nu.. har fået 10% ned, og den kører med omkring 40kbs på en 2mbit linie :x

    Men sov godt y'all.. Jeg falder om nu! :danser:
    Code:
    Just because you are a character doesn't mean you have character.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •