Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 38

Thread: [12.09.2011]Ansøgning Casual - Holy Paladin Vepzen

 1. #1
  Forum Egg Vepzen's Avatar
  Join Date
  12-09-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  30
  Posts
  10

  Default [12.09.2011]Ansøgning Casual - Holy Paladin Vepzen

  Hej SD-folk.

  Hermed en uopfordret ansøgning til guilden, som jeg håber i vil kigge lidt på.

  Lidt om mig:

  Navn. Thomas Troelsen
  Alder: 22
  By: Aalborg
  Karakter: Social, imødekommende, venlig. åben og velformuleret.
  Character: Main: Vepzen : Holy Paladin med Protection OS, Alt: Ildkuglen: Mage Arcane/fire

  Til dagligt arbejder jeg som Erhvervs-konsulent hos Telenor i Danmark og det har jeg gjordt de sidste 2 år. Udover det så bor jeg i Aalborg hvor jeg er født og opvokset. Her får jeg tiden til at gå med løb, styrketræning, golf, fodbold og hvad jeg ellers kan finde på at kaste mig over.

  Det var egentligt ikke meningen at min apply skulle opfattes som raider udelukkende, da jeg slet ikke raider i øjeblikket. Så casual vil være helt fint på nuværende tidspunkt. Mon ikke der bliver mulighed for at raide og løbe lidt dungeons på den måde også

  Jeg har spillet WoW på Tarren Mill i omkring 3 år snart, og har faktisk spillet en del forskellige classes. Men det seneste halvandet års tid, har det primært været på min paladin, som jeg virkelig nyder at spille. Jeg startede med at raide seriøst i WotLK - Her som healer. Jeg raidede med guilden Ars Moriendi, som dog er mere eller mindre inaktiv i dag. Progress i WotLK nåede 11/12 på HC. HC progress var dog på min warlock Hvepzen grundet replace i lineup.
  Jeg er en social og åben type når der ikke raides, men i de timer der raides, er jeg mere seriøs, da jeg mener at god progress fremmes af koncentration og dedikation - Der skal være plads til sjov og spas, men bestemt også til seriøsitet.

  Jeg har igennem et længere stykke tid overvejet at finde ny guild, således jeg igen kan komme igang som seriøs raider, da jeg mest render rundt og pugger samt leveler nye characters nu. Jeg har aldrig været i en dansk guild før, men kan mærke at det er lige præcis det som at jeg har lyst til nu. Jeg er efterhånden blevet så "gammel" at de kerneværdier som i har, det er lige nøjagtigt hvad jeg leder efter i mit spil. Så dette er den perfekte mulighed for at komme igang igen.
  Min progress i Cataclysm er ikke prængende, men har da klaret BoT, BwD og 2/7 i Firelands. Så lidt har jeg da forsøgt mig med.

  http://eu.battle.net/wow/en/characte.../Vepzen/simple --- Jeg ved godt at der er noget PvP gear på, men det skyldes simpelthen at jeg var nødt til at hæve mit ILVL for at komme med i PUG's før jeg havde achivements. Det er desværre sådan spillet er blevet efterhånden synes jeg. Gear over skills. Men de enkelte stykker PVP gear som jeg render rundt med, vil naturligvis hurtigt blive skiftet ud, så snart jeg kommer igang med at raide. Det er ikke fordi jeg nyder at løbe rundt med Resilience fremfor Mastery bla.

  Men jeg har som sagt spillet holy paladin i et godt stykke tid nu, og har derfor opbygget en solid erfaring omkring dette spec, så jeg vil mene at jeg mestrer dette 110%, da det er blevet helt naturligt for mig at spille netop dette.

  Hvad får i?

  I har allerede en ordentlig røvfuld gode spillere, og står måske og mangler den næste. Derfor synes jeg at i skal vælge mig. Jeg har erfaringen med raid samt min class. Jeg er moden, udadvendt og positiv. Jeg er ikke en slasker, dvs. jeg møder op til raids 30 minutter før såfremt dette er muligt, så der ikke er nogen tvivl om at jeg er forberedt. Jeg kan tage ansvar og er en god lytter, siger damerne

  Såfremt i har nogle spørgsmål, så synes jeg bare at i skal skyde løs - Jeg holder et åbent øje med tråden.

  Til sidst vil jeg bare sige, at jeg håber i kan se igennem fingrene med min knap så gode progress i Cataclysm og give mig en chance. Det skal vi nok få noget sjov ud af.

  Mvh. Thomas "Vepzen" Troelsen
  Last edited by Vepzen; 12-09-2011 at 17:34.

 2. #2
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej Thomas og velkommen til vores forum .

  Din ansøgning bærer meget præg af, at du er raider og det er det du gerne vil satse på. Som tingene ser ud i vores guild på nuværende tidspunkt, så er vi ret casual og har ikke et decideret "officielt" raiderhold. Derimod har vi et par 10 mands hold som kører HC Firelands. Umiddelbart lader de dog til at være fyldte.

  Jeg tænker lidt om Semper Danica kan opfylde dit behov for raiding.

  Samtidigt vil jeg sige, at det ikke er din/dine chars som vi optager i SD - det er DIG. Så vi er meget interesseret i at vide, hvem du er :-) Hvad arbejder du med, hvad laver du i din fritid, har du andre hobbyer osv osv osv.

  Vejen ind i SD er at samle en masse positive anbefalinger fra SDere, så vi/de kan vurdere, om du passer ind. På en måneds tid skal du gerne have samlet 10+ . Husk endelig at nævne for dem du spiller med, at du er ansøger og at de meget gerne må bevæge sig forbi din ansøgning og smide et par ord.

  Så beslutter du dig for at give det et forsøg, så er det ellers bare i gang med at finde folk at spille med, hæng ud på vores ventrillo og du kan med fordel ingame lave en /join semperdanica. SD kanalen kan til tider være lidt død, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Du kan også sende et tell til lidt SDere for at høre om de måske har lyst til at lave en gruppe eller om de vil smide spørgsmålet ud i guilden.

  Vi har ligeledes en Raidplanner, hvor du kan lave din character og signe til nogle af de forskellige raids. Du er ikke garanteret en plads, men du kan skrive i note, at du er ansøger. Login er det samme som til dette forum.

  Ellers vil jeg ønske dig held og lykke med din ansøgning og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig eller @Marwen .

  Galicia

 3. #3
  Forum Initiate
  Join Date
  04-06-2011
  Location
  Mørkhøj
  Age
  47
  Posts
  157

  Default

  De dersens Holy paladins, de tanker for vildt, så thumbs up!

 4. #4

  Default

  Hej Thomas

  Velkommen til

  Var afsted med Thomas idag i Za/Zg - han gjorde det helt formidabelt som tank, på trods af hans mainspec er holy, så GJ der! Lidt stille på vt, men mon ikke det kommer i løbet af de næste par runs? Du skal i hvert fald ikke være bange for at bryde ind - der er kamp om taletiden så du må bare råbe op

  Er frisk på at heale nogle flere runs, så du kan få et par tomler

  //Renez

  Btw - herfra også

 5. #5
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,500

  Default

  Jeg har lige løbet en enkelt HC-Z med @Vepzen hvor han tankede. Det var et super smooth run, hvor kun Marwen døde (no surprise there!). Han var aktiv på VT, så derfor får han min tommelfinger opad.

  Og super du lige opdaterede med information om dig selv --

  Jeg har ændret tråden til at du søger ind som Casual efter den snak vi tog. @Galicia
  Last edited by Marwen; 12-09-2011 at 18:25.

 6. #6
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  32
  Posts
  5,390

  Default

  Hej @Vepzen

  Fik lige en varm anbefaling af dig fra @Marwen, vi står og mangler en tank til på torsdag
  Team >> raider torsdag fra 1845 til 2300 hvis du har lyst til lidt raiding, hygge og nogle mulige thumbs så er du velkommen

  Du kan bare smide mig en pm eller fange mig online er nok på min drood naturnez

  //Hunt

 7. #7
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  9
  Posts
  11,456

  Default

  Hej

  Vi har pr. dags dato lavet meget om i vores ansøgnings procedure. Dette har betydning for dig som ansøger.
  Her er linket til den nye information

  For dig betyder det at du en af de følgende dage skal have en VT snak med en SD WoW officer, eller Marwen som er Sergeant for at vurdere om du skal komme direkte på ingame trial.

  Du bedes læse hele informations tråden så du er opdateret med ændringerne, og har du spørgsmål kan du rette henvendelse til mig direkte via en PM her på forummet.

  Held og lykke videre med din ansøgning

  Mvh Jeoparty 8. #8
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  32
  Posts
  5,390

  Default

  Det er meget muligt det er blevet lavet om han får stadig en her fra

  GG

  //Hunt

 9. #9
  SD Medlem Forum Apprentice
  Join Date
  02-09-2009
  Location
  Klintholm Havn, Møn
  Age
  41
  Posts
  1,133

  Default

  Så kan jeg også give en thumbs up

  lækker wipefest igår på Ragnaros, Thomas gik til den i 4 stive timer uden at whine, fik sagt hvad der skulle siges på VT.

  edit : endnu et godt HC run igår med Vepzen, må sige det er klar SD build vi har fat i her
  Last edited by Schepke; 21-09-2011 at 11:47. Reason: mere info

 10. #10
  Forum Apprentice
  Join Date
  17-08-2007
  Location
  Taastrup
  Age
  42
  Posts
  852

  Default

  ville lige skrive her gik fint med nogle timer wipe fest på ragnaros var er godt raid og selv om det er lavet om ville jeg lige skrive anyways thumbs up

 11. #11

  Default

  Var lige i en ZA igår med Vepzen og det gik super, og han virker som en flink, stille og rolig fyr
  Screw Heaven and Hell !!!
  I´m going to Valhalla...

 12. #12
  Forum Egg Vepzen's Avatar
  Join Date
  12-09-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  30
  Posts
  10

  Default

  So far, tak for al den positive tilbagemelding. Det er utroligt så mange venlige sjæle der er at finde herinde!

  Keep up the good work!

  Thomas - Vepzen

 13. #13
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej Vepsen

  Vi skal have fundet en dag til en VT samtale for at vurdere en trial til dig.

  Kan du lørdag eller søndag aften?


  Galicia

 14. #14
  Forum Egg Vepzen's Avatar
  Join Date
  12-09-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  30
  Posts
  10

  Default

  Hej Gali

  Søndag aften lyder som noget vi sagtens kan finde ud af.. Hvornår passer det bedst?

  Vepzen

 15. #15
  SD Medlem Forum Warden Ruvinan Planar's Avatar
  Join Date
  07-05-2008
  Location
  Frederiksværk
  Age
  41
  Posts
  4,352

  Default

  Vepzen er en god dreng og en flink fyr.
  Havde en rigtig god tur med Team>> hvor han kom med som afløser.

  Han klør på med krum hals og er god til det taktiske.

  Alt i alt er det helt bestemt herfra, jeg glæder mig til at se dig på trial
  DIABLO III - Ruvinan#2389
  GUILD WARS 2 - Ruvinan.2570
  ELDER SCROLLS ONLINE - @Ruvinan

 16. #16
  Forum Elder Deadlock's Avatar
  Join Date
  05-07-2011
  Location
  Glostrup
  Age
  46
  Posts
  7,360

  Default

  selvom jeg kun er trial vil jeg også lige sige at Vepzen virker som en flink fyr og super han gad komme med og hjælpe os på raid på Team >>, udfyldte sine opgaver godt

 17. #17
  SD Medlem Forum Disciple Doomgrip's Avatar
  Join Date
  19-05-2006
  Location
  København
  Age
  54
  Posts
  3,154

  Default

  Raidede Firelands med Vepzen. Jeg synes han virker som et rigtig godt match til Semper Danica så han får min anbefaling.

 18. #18
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Quote Originally Posted by Vepzen View Post
  Hej Gali

  Søndag aften lyder som noget vi sagtens kan finde ud af.. Hvornår passer det bedst?

  Vepzen
  Søndag kl 18?

 19. #19
  Forum Egg Vepzen's Avatar
  Join Date
  12-09-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  30
  Posts
  10

  Default

  Det lyder helt fint. Søndag kl 18.00 it is

 20. #20
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Quote Originally Posted by Vepzen View Post
  Det lyder helt fint. Søndag kl 18.00 it is
  Godt så siger vi det. Marwen vil være tilstede også, så det skal nok blive hyggeligt.

 21. #21
  Forum Learner Stinkbox's Avatar
  Join Date
  07-09-2010
  Location
  vesterbronX
  Age
  37
  Posts
  430

  Default

  jeg har være4t med vepzen i ZA/zg og på raggy og på raid og har kun gode ting at sige om ham bortset fra manden bruger mac

  store thumbs up fra mig!

 22. #22
  Forum Knight Stormlord's Avatar
  Join Date
  18-08-2009
  Location
  Solrød Strand
  Age
  43
  Posts
  9,321

  Default

  Var med Team >> igår hvor Vepzen tankede i FL. Fin fyr, som jeg godt kan se i SD. Thumbs up herfra.

  Dog skal han lige lære at, selvom han er den eneste tilbage på en boss, og der mangler 900k liv, så er det altså ikke iorden at dø, og dermed wipe raidet

 23. #23
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,500

  Default

  Velkommen på Trial @Vepzen,

  Og tak for snakken. Nu skal du jo bare holde din ansøgning aktiv og ikke bare "falde tilbage med slack" .


  Held og lykke.

 24. #24
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  32
  Posts
  5,390

  Default

  GZ med trial

 25. #25
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Ja held og lykke med det og endelig bare minde dine medspillere om at kigge forbi din ansøgning.

  Marwen og jeg kigger på din ansøgning igen om 1 måned.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •