Results 1 to 10 of 10

Thread: Hmmm problemer med at logge ind

  1. #1
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    30-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    33
    Posts
    15,726

    Default Hmmm problemer med at logge ind



    ja det er sådan set det...
    det er v1.1.0 og er EU closed beta software

    any ideas?

  2. #2
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    30-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    33
    Posts
    15,726

    Default

    jeg har været på deres "tech supprot" som self ikke virker (og jeg har refreshed mange gange, det hjælper ikke denne gang)

  3. #3
    Forum Acolyte Emoaw's Avatar
    Join Date
    08-05-2004
    Location
    Hvidovre
    Age
    48
    Posts
    1,493

    Default Re: Hmmm problemer med at logge ind

    Quote Originally Posted by Kebra
    ja det er sådan set det...
    det er v1.1.0 og er EU closed beta software

    any ideas?
    den er for gammel, du skal have fat i v1.1.2

    edit: har fjernet img fra quote

  4. #4
    SD Medlem Forum Acolyte Purezombie's Avatar
    Join Date
    09-03-2004
    Location
    Brøndby
    Age
    31
    Posts
    1,632
    Spil
    WoW

    Default

    eu har udgivet 3 versioner af client og er du sikker du har den nyeste client.

    Du har i hvert fald ikke den nyeste update for det er den her.

    WoW-1.2.0-Patch-enGB-Downloader

    så jeg vil tro du skal downloade den nyeste client på wow siden.
    Wow:
    Purezombie - Death Knight

    Warcraftpets collector: 610 unikke pets so far!!

  5. #5
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    30-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    33
    Posts
    15,726

    Default

    er igang men BUHU den er så sløw og sløver hele mit system ned... kunne ikke engang logge på forum her uden at lukke den ned

    er der ikke en der er en venlig sjæl der vil ligge sin upload til rådighed? eller kender en FTP

  6. #6
    Forum Acolyte Emoaw's Avatar
    Join Date
    08-05-2004
    Location
    Hvidovre
    Age
    48
    Posts
    1,493

    Default

    andre har skrevet at de hentede med fuld hastighed fra boomtown

  7. #7
    SD Medlem Forum Trainee
    Join Date
    15-02-2003
    Location
    Grindsted Denmark
    Age
    42
    Posts
    278
    Spil
    BDO

    Default

    Havde samme problem som dig Kebra, nåede at dl WoW 3 gange før jeg fik det løst.:?
    Jeg hvde "glemt" at slette mappe der var blevet lavet da jeg var med i US-betaen, da den blev slettet kunne jeg installere WoW. Ved ikke om du var med i US'en.

    Eda.

  8. #8

    Default

    Hvis du ikke vil bruge de torrenter der er blevet linket til flere gange i andre tråde (http://www.wowtorrents.de.vu/), eller ikke bruger BT ellers overhovedet, så kan du med http://www.netlimiter.com/download/nl_v130.exe begrænse Blizzard downloaderens upload forbrug, og få en meget bedre download hastighed.

    Jeg håber det giver mening. Jeg er storforbruger af alt for lange sætninger.
    Flay
    Torrick

  9. #9
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    30-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    33
    Posts
    15,726

    Default

    har hentet den nyeste version fra blizz
    den virker!
    tog godt nok en nat men hey det virker da

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra
    har hentet den nyeste version fra blizz
    den virker!
    tog godt nok en nat men hey det virker da
    Tillykke med det....døjede også selv med langsomme downloads i sin tid

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •