Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 48

Thread: [14.12.11] Vejovis ansøger hermed casual spot i Semper Danica

 1. #1
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Post [14.12.11] Vejovis ansøger hermed casual spot i Semper Danica

  Casual WoW ansøgning til Semper Danica (Vejovis/Vediovis)

  Til at starte med kan jeg bekræfte at jeg har læst samt forstået (ja og accepteret) regler og betingelser for Semper Danica og tager skridtet at søge ind i SD.

  Lad mig starte med lidt typisk persondata.

  Navn : Søren Jensen
  Alder : 32 (lidt endnu)
  Bopæl : Nørresundby (ved Aalborg for de der ikke er med)
  Beskæftigelse : Sygemeldt
  Uddannelse : 3D Artist
  Status : Single
  Race / Class : Tauren Druid 85 (Feral DPS / grøn som Healer)
  Professions : Alchemy / Inscription / Fishing / Cooking / First Aid - alle i max


  Men hvem er jeg?
  Frisk med et pust af sarkastisk humor til tider, men altid venlig og hjælpsom overfor andre mennesker. Alderen er mere et tal end det er en indikation for hvordan jeg tager tingene - siger ikke jeg er 18år indeni - må nok hellere strække den til midt i 20‘erne.
  Er født og opvokset i Nørresundby, udover en afstikker til København for at tage min uddannelse. Men alle gode jyder vender hjem igen - så det gjorde jeg også.

  Siden har jeg arbejdet i flere forskellige IT firmaer både som grafisk ansat (2D og 3D), Research & Development Manager og System Specialist, så er klart drevet af denne verden og dens muligheder indenfor kommunikation.

  Er pt sygemeldt, men det er en så omfattende og lang historie, at den vil tage mere plads i denne apply end godt er. Dog er jeg ikke imod tanken om at uddybe den for de nødvendige parter, hvis dette ses som en nødvendighed.

  Som nævnt ovenfor, så er jeg uddannet 3D Artist (på Truemax i København), hvor jeg også senere har været instruktør i forbindelse med opstarten af 3D College i Grenaa, hvor jeg var ansvarshavende for 3D undervisningen.
  Yderligere har jeg siddet som Research & Development ansat hos MeetYourMessenger, System Specialist hos Digital-Dreams, 3D Artist hos TurnTool og har endda tæsket mig selv i håndværkerbranchen som arbejdsmand - men tror nu jeg holder mig til IT fremover

  I min nuværende situation laver jeg lidt grafisk freelance arbejde fra tid til anden, bare for at holde mig igang.

  Interesserne ligger klart indenfor grafisk design, kommunikation, sport (på tv) og ellers vennerne, som jeg bruger megen tid med.
  Måske skal jeg også lige sige, at jeg har en mindre svaghed for kolde øl eller lunken whiskey, men hvem har ikke det?!

  Mig og WoW
  Jeg har spillet WoW siden sommeren 2010, da en kammerat overtalte mig til at give det et forsøg - og ja, jeg er her endnu. Dengang startede jeg på Tarren Mill, hvor planen var at starte en 10man gruppe til hygge raids når vi alle var klar til end-game content.
  Dette kom dog ikke til at virke og jeg skiftede så til Agamaggan, for at slå mig til det danske guild eXplicit, hvor jeg har spillet siden starten af 2011.

  Nu er tiden dog inde til at der skal ske noget nyt, da jeg ikke føler jeg kan holde mig på en server med det niveau af aktivitet som Agamaggan er reduceret til - også fordi jeg godt kan lide at lave noget guld når alt kommer til alt. Dog har jeg hygget mig med at være i eXplicit, der er rendyrket dansk og har den samme tvetydige humor. Dette er også en af de helt store årsager til at jeg her ansøger til Semper Danica.

  UPDATE: det skal nok lige siges, at eXplicit nu har flyttet server, men da jeg kendte flere RL folk på Tarren Mill var jeg fast besluttet på, at skulle tilbage til denne server.

  Erfaring med raid er ret så begrænset, da jeg kun har lavet achievement runs i gammelt content, et ICC 25HC run med en noget mindre gruppe (mangler dog LK) og ellers har været i BoT 10man og været indkaldt en enkelt gang til eXplicit’s 25man core raid (på Al’Akir).
  Dog har jeg på sigt lyst til at deltage i farm runs for at få bedre gear - men ikke faste runs, da jeg ikke kan sætte 100% fast tid af til det, som min situation er nu. Dette skulle dog gerne ændre sig med tiden.

  Udover WoW har jeg været en yderst aktiv person i fx Diablo 2, Guild Wars, Dark Age of Camelot og Call of Duty (World at War). I CoD spillede jeg efter rang på verdensranglisten og kom til en beskeden top 5k placering på PS3.
  - i så godt som alle spil har jeg haft en rolle som support character i en eller anden afspejlning.

  Min character
  Allerede fra starten af blev jeg rådet til at starte en Druid, da jeg ikke kunne finde ud af om jeg ville spille DPS, tank eller healer. Dette skulle vise sig at være et godt valg, da jeg hurtigt fandt min indre kat og klart har spillet det spec mest. Har til tider prøvet mig som healer/off-healer i få situationer og tank har jeg også snuset lidt til. Må så sige at jeg har et eller andet med damage - om jeg så skal “deal it or heal it” er det store spørgsmål.
  Derfor har jeg valgt at samle ind til healer gear i den lidt bedre ende, så jeg kan få afklaret det med mig selv. Som sagt i min persondata, så er jeg ret grøn som healer på det mere seriøse plan, men jeg er indstillet på at give det en chance og tage ved lære af de folk, der vil give mig tips og tricks.

  UPDATE: jeg startede i sidste uge en Priest og har ikke set mig tilbage siden. Har i skrivende stund løbet omkring 80 dungeons på ham og dette bliver med stor sikkerhed min nye main.

  Min ansøgning
  Det jeg håber på med denne ansøgning er, at komme i SD som casual medlem, der måske med tiden kan få pladser på farm content og ellers tilbyde eksisterende medlemmer hjælp gennem mine professions eller hvad der måtte kunne tilbydes fra min character.
  - jeg er den slags person, der har én character og udelukkende spiller den - nu er der så kommet en ny til, så det bringer totalen op på to

  Mht raids vil jeg gerne hlælpe til, hvis der mangler, da det altid er hyggeligt at opleve endgame content og spille med en større flok fra samme guild.
  “I’m in it for the fun of it” så at sige. Holder meget af at sidde og hygge på TS/VT og sludre med andre spillere og række dem en hjælpende hånd fra tid til anden. Alt dette imens jeg kan lave mine dailys, lave guld på AH eller hvad jeg lige måtte bruge tiden på den dag/aften/nat.

  Uanset hvad plads jeg kan tiltuske mig, så skal jeg nok gøre mit for at chatten/VT/TS bliver et usikkert sted at bevæge sig hen, når jeg er på... for en fiks bemærkning eller noget direkte sluder er jeg ikke bange for at kaste af mig

  Som tillæg kan jeg sige, at jeg kender et par stykker i Semper Danica. Det være sig Arnulf, Rune og Najsen... og er da også rendt ind i Moonster et par gange efterhånden IRL.
  - skylder sgu også Marwen en bajer når jeg er igang

  Bonus info:
  - Jeg hader at queste så meget, at jeg fra level 20 til level 85 udelukkende herbede. Ja ja, det tog tid, men hvor jeg dog hader at queste, når det er så mange levels. På min priest bliver det udelukkende til dungeons for at køre ham op.

  - Jeg har en forkærlighed for at lave guld, hvis ikke der skal ske andet. Så har nærmest VIP kort til samtlige AH’s i Orgrimmar og Thunder Bluff, som er de steder man normalt finder mig.


  - Jeg har det godt med, at få lidt ansvar (fx sørge for potions til raiders) eller på anden måde gøre nytte på trods af min ønskede position er casual member.

  Om dette er info nok til jer ved jeg ikke, men ellers er det bare at spørge og så må jeg supplere med ønsket info. Jeg håber meget at kunne slå mig til Semper Danica, da det altid er sjovere at spille med andre danskere. Bed forresten mærke i en “titel” i jeres regler for optagelse, der hed hyggecrafter. Må nok sige at jeg ligger et sted mellem dette og casual.

  Sidste bemærkning: Min Druid er på vej over på Tarren Mill, så pt er det kun min Priest, der er at finde her.
  Skulle I have lyst til at snage, så er der link til armory på min Druid lige HER - min priest gider jeg ikke linke til, da han stiger en level i timen ca og skifter udstyr konstant... sådan er det jo på vej op (han er 57 mens jeg skriver dette og han fylder en uge idag - HURRA!!!)

  EDIT: Druiden skulle gerne ramme Tarren Mill senere idag.

  Hilsen
  Søren aka Vejovis / Vediovis
  Last edited by Vejovis; 30-11-2011 at 9:29.

 2. #2

  Default

  Hej Søren

  Velkommen til vores forum. Rigtig fin ansøgning, den giver et godt billede af hvem du er
  der vil i den kommende tid, komme en rekrutteringsofficer forbi din ansøgning, og de vil fortælle lidt mere om fremgangsmåden.

  Nu spiller du en præst (hvilket jeg også selv gør ) hvis du tilfældigvis er dps, ja så healer jeg i hvert fald gerne en dungeon eller to

  held og lykke med din ansøgning


  //Renez


 3. #3
  SD Medlem Forum Elder Najsen's Avatar
  Join Date
  19-10-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  32
  Posts
  6,653

  Default

  Det var på tide Søren!! Jeg kender Søren irl og ved at han HELT sikkert vil passe super fint i SD


 4. #4
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Jubii, Najsen er allerede god ved mig... men det gør mig faktisk lidt bange

  @Renez
  Jeg er dobbelt disc spec - et smite healing og et regulært healing (smite bliver dog lavet om til holy snart), så der må jeg nok melde pas på det der DPS
  - men nu skal jeg jo også først op på de levels, hvor det er sjovt kan man sige. Lige nu er det jo rendyrket tumleri uden mening hehe

  /Søren

 5. #5
  Officer Forum Apprentice Rune's Avatar
  Join Date
  06-04-2009
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  901

  Default

  Velkommen Søren.

  Jeg har presset Søren LÆNGE til at joine SD og jeg er sku glad for du er kommet på serveren det skal nok blive hygge.

  Jeg er mest på Runebone så /w mig hvis du vil kører hc dungeons or need help

  De 2 ovenstående trunter (@Najsen @Renezmae) skal du holde dig fra they are pure evilz
  [SIGPIC][/SIGPIC]

  -----> Min Main <-----

 6. #6
  SD Medlem Forum Adept Mushizo's Avatar
  Join Date
  14-11-2011
  Location
  2670 Greve
  Age
  41
  Posts
  2,017

  Default

  Hej Søren, velkommen til

  jeg spiller på Mushizo som shaman elemental dps, så hvis du har brug for noget hjælp til dungeon-runs eller inscription-glyphs så siger du bare til, så hjælper jeg gerne hvor jeg kan

 7. #7
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  @Mushizo
  Kan være jeg tager dig på ordet mht glyphs til min priest - hvis altså ikke min main snart lander (han har også inscription)

 8. #8
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,500

  Default

  Hejsa @Vejovis (når du skal mention folk skal du skrive hele deres forum navn, så får de en lille fin hentydning oppe i deres menu - så du ikke fik skrevet @Renezmae fulde navn)


  Jeg må sige, det var noget af en lækker læsning. Den var lang, ja - men jeg følte på ingen måde at jeg gik død i læsningen så jeg har ingenting at kommentere på det punkt.
  Jeg har dog et enkelt spørgsmål - du gik på Truemax i København, var det ikke den uddannelse som skulle koste 25.000, eller er det en helt anden 3D udd. jeg tænker på?


  Det du skal gøre nu er at groupe med en masse SD'ere og få dine tommelfingre opad den vej igennem (vi ser gerne 10 på en måned, men jo flere jo bedre!). Jeg var jo så heldig at tage en snak med dig på din præst forleden dag og du virker som en kanon gut!
  Vi har også en ventrilo som du gerne må joine for at komme i kontakt med nogle andre SD'ere. Dette er ikke et must men bare et råd.
  Du er jo, som du skriver igang med at levelle op din præst - så kan det være du kan fange mig til noget boosting på den. Jeg er jo DPS (nogle siger jeg dør for tit, men jeg tror på det er en skrøne!).
  Ja, du skylder mig en bajer - eller to. Men det kan vi jo snakke om når du kommer ind i SD! ;-)

  Har du nogle spørgsmål vedr. ansøgning er du velkommen til at spørge @Galicia eller undertegnet.

  Jeg ønsker dig alt held og lykke med din ansøgning,

  -Marwen

 9. #9
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  @Marwen du kan lige gange prisen på uddannelsen med 8 - så er du ved at være der
  - men jeg har så også nogle ekstra kurser med. Og ja, det var i København - eneste sted der var Truemax 3D Academy tilbage i 2002.

  Lang men god - godt kompliment. Kan jeg lige få nogle af tøserne til at komme med den udtalelse (og gerne på skrift) så bliver mit liv nok beriget i en solid grad.

  Med dig som DPS og mig som healer - så kan det da på ingen måde gå galt, så den skrøne skal vi nok få aflivet
  - og ja, du skal nok få dine bajere... og kan godt lide du skriver NÅR jeg kommer ind i SD hehe

  Må nok hellere kigge på jeres VT når ellers den jævnt langsomme pizza mand har taget sig sammen med min mad. Ellers bliver alt I kan høre på pt min mave der rumler... og det tror jeg sgu ikke giver så mange thumbs up

 10. #10
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Velkommen til og tak for din ansøgning

  Marwen har sagt det meste, så har ikke umiddelbart noget at tilføje - andet end bare se at kom ud og spil med SD'ere :-)


  Galicia

 11. #11
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Dagens update
  Min Druid er kommet til serveren, men den problematiske flytning (der har været en del problemer og Blizzard har hjulpet alt det de kunne), har gjort at jeg skal have sat mine macro'er op igen, da de et gået tabt... så der går lige lidt tid, før det sker.

  Pristen skulle have ramt 70 idag, men måtte stoppe ved 68, da det ikke længere var muligt at få PuG's her til aften - men forventer at jeg i næste uge har den tæt på 85 og så skal jeg til at samle jeres stemmer ind, så jeg ikke bliver stemt til Vogternes Ø... eller noget i den stil
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 12. #12
  SD Medlem Forum Fledgling
  Join Date
  25-10-2010
  Location
  Aalborg
  Age
  39
  Posts
  32

  Default

  Kender Søren IRL, og han vil helt sikkert passe ind, har spillet meget med ham og han får fra mig

 13. #13
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Se bare der, nu begynder det at ligne noget
  - Der er åbenbart ikke det der minder om chance for at køre PuG's omkring level 70 - sad i al fald i kø i over en time tidligere idag på min priest... og så siger man at healers har instant que... pppfffft!!!

  Nu tager jeg så chancen og sætter mit healing spec op for alvor på min Druid. Så må jeg jo se om I andre kommer til at dø i mine hænder, eller om jeg kan få nogle thumps med min beskedne healing erfaring på Druiden

  EDIT: jeg lover jer døden! Skal i al fald lige have styr på min opsætning før jeg tør love andet.
  Last edited by Vejovis; 05-12-2011 at 12:27.
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 14. #14
  Officer Forum Warden Harpos's Avatar
  Join Date
  22-11-2009
  Location
  Bedsted
  Age
  54
  Posts
  4,299

  Default

  Var lige en tur i Ulduar 25 med Søren og det gik rigtigt godt selvom hans char "kun" var lvl 81, han kunne ikke en gang vippe Rune af en helt klar 1 plads på Death meter hehe.
  Jeg syntes Søren lyder som en frisk gut på VT og falder godt ind i "det er dril Rune dag" tøhø...

  Til trods for at du "kun" var lvl 81 gjorde du det sgu godt, så en stor bliver det til her fra

 15. #15
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  @Harpos mange tak da - det var rigtig hygge, men man lever sgu livet lidt farligt når man har 100k+ mindre liv end I andre. Der er altid et one-shot der ligger og venter omkring hjørnet, når man kæphøjt blæser frem sammen med jer

  - men fik da lavet flest disspels og redet en røv eller to hehe
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 16. #16
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej Vejovis,


  Vi holder vt samtaler i morgen Onsdag, så har du mulighed for at deltage kl 21?


  Galicia

 17. #17
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  @Galicia, det burde ikke være noget problem. Sidder efter alt at dømme online på jeres VT der alligevel
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 18. #18
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej @Vejovis

  Vi vil gerne byde dig velkommen på trial :-)


  Galicia

 19. #19
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Jeg siger mange tak for min trial - så skal der farmes rep med SD's medlemmer
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 20. #20
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,500

  Default

  Jeg var i Black Temple med @Vejovis og han var aktiv på VT. Et er at han stadig skylder mig en øl.... ja, det var vidst det hele.. Han fortjener min tommel han vil passe godt ind i SD

 21. #21
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Tak tak @Marwen
  - men ja, det blev til et lille transmo-farm med bla. den tørstige rogue og @Lookie her til aften. Godt at se det gav lidt street credit. hehe
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 22. #22
  Forum Apprentice
  Join Date
  17-08-2007
  Location
  Taastrup
  Age
  42
  Posts
  852

  Default

  ja det er sku rigtig super du giver en note men helt klart var en super run med gode humor syntes han virker som en flink gut så

 23. #23
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Var lige på et LA Bar 25HC run med @Najsen igår. Det gik helt fint indtil Naja dc'ede og jeg stod alene med 4. bossen (bartenderen) som jeg fik ned på godt 5% før jeg blev kicked fra instance. Næste mål (efter reset 1/1) er at få et pull på sidste bossen (@Rune) og se, hvad det kan blive til
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

 24. #24
  Officer Forum Apprentice Rune's Avatar
  Join Date
  06-04-2009
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  901

  Default

  Det Encounter er du slet ikke gearet til endnu
  [SIGPIC][/SIGPIC]

  -----> Min Main <-----

 25. #25
  Forum Convert Vejovis's Avatar
  Join Date
  29-11-2011
  Location
  Nørresundby
  Age
  41
  Posts
  771

  Default

  Ville lige kaste en update inden jeg glemmer det.
  Har idag fået mig et par jule-runs, hvor der bla har været deltagelse af @Intodeep og @Graphx
  <center></center>“You're the predator right up until you're prey.”

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •