Results 1 to 25 of 25

Thread: Funktioner i Cosmos

  1. #1

    Default Funktioner i Cosmos

    Jeg har installeret den sidste nye version af Cosmos, men der er noget, der irriterer mig. Når man holder musen hen over et ikon, kommer der en boks frem med info om ikonet. Men det kommer frem i midten øverst. Uden Cosmos kommer den frem nederst i højre hjørne. Kan man flytte boksen ned i hjørnet?
    Purring since 1999!

    Kith - Undead Mage lvl 60 - Main <click it!>
    Khit - Troll Hunter lvl 60 - Alt

  2. #2
    Forum Adept
    Join Date
    06-07-2003
    Location
    Århus
    Age
    32
    Posts
    1,948

    Default

    Yep, inde i interface config - Der er omkring i midten en som hedder move tooltips to right buttom corner
    "It wasn't broken, so it needed fixing" - SOE filosofi.
    --
    Dies - SWG - RIP.
    Newt - WoW - 60 Shaman
    Spirite - WoW - 10 Mage
    Opportunity - WoW - 6 priest

  3. #3

    Default

    Tusind tak!! Det hjalp virkelig!
    Purring since 1999!

    Kith - Undead Mage lvl 60 - Main <click it!>
    Khit - Troll Hunter lvl 60 - Alt

  4. #4
    Guest

    Default

    Ved ikke om jeg spørger dumt...

    Hvor får man Cosmos ? :?

  5. #5
    Forum Adept
    Join Date
    06-07-2003
    Location
    Århus
    Age
    32
    Posts
    1,948

    Default

    Ingen dumme spørgsmål kun dumme svar ..

    læs her :

    http://forum.semperdanica.dk/viewtopic.php?t=6545

    Lidt nede har morfar linket til cosmos i funktionel version. Det er bare uden thottbot updateren , ikke at den er nødvendig..


    ELlers så er det noget i retningen af cosmosui.org , ikke lige sikker men du kan sikkert google dig til det.
    "It wasn't broken, so it needed fixing" - SOE filosofi.
    --
    Dies - SWG - RIP.
    Newt - WoW - 60 Shaman
    Spirite - WoW - 10 Mage
    Opportunity - WoW - 6 priest

  6. #6

    Default

    http://www.cosmosui.org/
    Men der skal vist bruges en speciel version for at den virker med WoW EU. Tror jeg så den her på forumet, men det var måske på den lukkede del.
    Ratamiel (60) - Mage [Tailor/Herbalist]
    Vecna (60) - Hunter [Skinner/Miner]
    Furiousrata (43) - Warrior [Miner/Herbalist]

  7. #7
    Guest

    Default

    Ok..

    tak for hjælpen skal nok finde ud af resten

  8. #8
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,571

    Default

    Egentlig sjovt der ikke er en officiel version der virker til EU uden man skal rette den.
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  9. #9
    Guest

    Default

    Mener du som de 3 versioner her

    http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=275

    Og den Bruger jeg til at rette samtlige toc filer i min addon mappe på 2sec, så snart der er en ny version af wow.

    http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=216

    Den finder selv hva interface version man er ved.

    www.Curse-gaming.com har mange fede addons min foretrukne side og der jeg har fundet de fleste af de 33addons jeg bruger.

  10. #10

    Default

    33? Gå da amok! Behøver du selv røre keyboardet?
    Hvad pokker har du inde?
    Ratamiel (60) - Mage [Tailor/Herbalist]
    Vecna (60) - Hunter [Skinner/Miner]
    Furiousrata (43) - Warrior [Miner/Herbalist]

  11. #11
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,571

    Default

    Quote Originally Posted by Pehrson
    Mener du som de 3 versioner her

    http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=275

    Og den Bruger jeg til at rette samtlige toc filer i min addon mappe på 2sec, så snart der er en ny version af wow.

    http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=216

    Den finder selv hva interface version man er ved.

    www.Curse-gamin.com har mange fede addons min foretrukne side og der jeg har fundet de fleste af de 33addons jeg bruger.
    Du mener vist www.curse-gaminG.com :-)

    Jeg kendte ikke siden. Men den er virkelig fed. Gode beskrivelser af alle mods.
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  12. #12
    Guest

    Default

    Kender jeg ik noget til Kirneh

    Mine 33 addons
    http://forum.semperdanica.dk/album_page.php?pic_id=1174

    Syntes egenligt ik nogle af dem gør at jeg ik selv ska spille, fjerner bare små irretations momenter.

    Den næste jeg ska teste er en KOS liste hvor man kan give folk Skulls efter deres navn hvis de er Kos. Tør dog ik skaffe flere der laver Store Lua filer da wow har en maximum begrænsning på 32mb allokeret ram.
    Hvilket de dog ændrer om et par pathces.

  13. #13
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,571

    Default

    Faldt lige over nogle nye jeg ikke kendte til.

    Hvad med f.eks den her til crafters. YUMMY !!
    http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=259
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  14. #14
    Guest

    Default

    hmn den havde jeg slet ik set nå må teste den på fredag

  15. #15
    Forum Apprentice
    Join Date
    11-10-2003
    Location
    Aalborg
    Age
    37
    Posts
    898

    Default

    Hmm.. kan godt være jeg er en total knold til det her, men syntes aldrig jeg kan finde de optimale mods, så jeg tænkte om der ikke var nogen som kunne lave en liste, eller en zip-fil med gode mods til en Tauren Shaman, som går skinner/leatherworker?

    Jeg har forsøgt lidt forskelligt, men den jeg har haft mest succes med var den pakke som anduz havde lagt op for lang tid siden, og er rimelig sikker på at der er kommet en masse til siden, bla dps måler, gather map og noget trader og crafter funktioner.. håber der er en som kan hjælpe ellers vil jeg forsøge at finde de samme som pherson, det er vel en ok sammensætning håber jeg
    Retired from mmorpgs, not coming back anytime soon

    Living the wild life as an reallfe engineer.

  16. #16
    Guest

    Default

    Min sammen sætning er beregnet til en Ud rogue og ska ha smidt de sidste shaman ting ind på fredag, da det blivermin 2main classes. Derfor ska der også ryddes lidt op i dem nu jeg har droppet hunter indtil videre har et par pet mods.

    Men når jeg har fin pudset den vil jeg da gerne share den med dig og andre. I kan jo altid fjerne de ting i ska bruge og adde ting som passer jer bedre.

    de 3ting der mangler er tradeskill addon'en, totem addon og måske KOS addon eller dps måler igen, var dog lidt træt af den fra ct mod derfor den ik er med længere.

  17. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Oseali
    Hmm.. kan godt være jeg er en total knold til det her, men syntes aldrig jeg kan finde de optimale mods, så jeg tænkte om der ikke var nogen som kunne lave en liste, eller en zip-fil med gode mods til en Tauren Shaman, som går skinner/leatherworker?

    Jeg har forsøgt lidt forskelligt, men den jeg har haft mest succes med var den pakke som anduz havde lagt op for lang tid siden, og er rimelig sikker på at der er kommet en masse til siden, bla dps måler, gather map og noget trader og crafter funktioner.. håber der er en som kan hjælpe ellers vil jeg forsøge at finde de samme som pherson, det er vel en ok sammensætning håber jeg
    http://www.curse-gaming.com finder du en masse addons, så der kan man vælge og vrage. Der er også packages, så du skal nok finde noget, du kan bruge,
    Purring since 1999!

    Kith - Undead Mage lvl 60 - Main <click it!>
    Khit - Troll Hunter lvl 60 - Alt

  18. #18
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,571

    Default

    Jeg har i dag lavet en større samling mods som jeg vil bruge.
    Gider ikke Cosmos mere, men vil hellere selv finde det der passer lige mig.

    Det jeg syntes der er synd ved at tage en standart pakke er at man ikke får det lige som man vil have det. Men jeg lægger gerne min til rådighed.

    Da jeg først har lavet den i dag har jeg heller ikke testet den eller sat den op. Når det er gjort kan jeg share filerne. Her er hvad de indeholder

    http://forum.semperdanica.dk/album_pic.php?pic_id=1175
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  19. #19
    Forum Apprentice
    Join Date
    11-10-2003
    Location
    Aalborg
    Age
    37
    Posts
    898

    Default

    Okay, nu har jeg prøvet at fumle med nogle addons, men kan jo ikke teste dem inden serveren kommer op og jeg får min version af spillet.. håber det virker ellers plager jeg en af jer kloge hoveder indtil i sender en zip fil over messenger til mig
    Retired from mmorpgs, not coming back anytime soon

    Living the wild life as an reallfe engineer.

  20. #20
    Forum Convert
    Join Date
    10-12-2002
    Location
    Århus C
    Age
    31
    Posts
    581

    Default

    Normalt plejer jeg ikke at interessere mig meget for Mods., som Cosmos, men i har sgu efterhåndet snakket så meget om det program, hehe.

    Må dog lige spørge først: Har nogle af jer testet Cosmos på Mac? (nok mest anduz jeg spørger hér)
    Code:
    {make
      "coffee";
    not()
      "war"; 
    }

  21. #21
    Forum Disciple wh00's Avatar
    Join Date
    09-12-2002
    Location
    Frederiksberg
    Age
    38
    Posts
    2,834

    Default

    Hvis nogen af jer får "Version Mismatch", så er det fordi at *.toc filen til den enkelte addon er for gammel og skal derfor opdateres....

    Dette kan bla. gøres med dette program:

    WoWToc 1.2b

  22. #22
    Forum Adept
    Join Date
    06-07-2003
    Location
    Århus
    Age
    32
    Posts
    1,948

    Default

    Det der med 33 mb allokeret ram hvor seriøst er det??

    Har en hel del efterhånden ( 93 mapper ) , glæder mig til at se om det duer, har taget backup af mit gamle hvis det ikke duer, ellers må jeg lige fjerne cosmos og nøjes med rent custom, men kan ikke finde cosmos spil som standalone




    Index of file ///C/World of Warcraft/Interface/AddOns/

    AdvancedChatOptions
    AlarmClock
    AllInOneInventory
    AltSelfCast
    Auctioneer
    Auctioneer.nopatch
    AutoEquip
    AutoScreen
    AutoTrade
    BerserKerplosion
    BetterKeyBinding
    Blacklist
    CT_PetHealth
    Census
    ChatTimeStamps
    Clock
    CombatCaller
    CombatStats
    CooldownCount
    CooldownCountAutoBar
    CooldownCountBibToolbars
    CooldownCountBottomBar
    CooldownCountCT
    CooldownCountFlexBar
    CooldownCountGypsy
    CooldownCountPopBar
    CooldownCountSecondBar
    CooldownCountSideBar
    Cosmos
    CosmosSchedule
    DPSPLUS
    DefendYourself
    DynamicData
    EasyMail
    EliteTarget
    ExampleAddOn
    Gypsy_HotBar
    ImprovedErrorFrame
    ImprovedMacro
    Interface
    ItemBuff
    KillCount
    LockBar
    LookLock
    LootLink
    LootLink.nopatch
    MageHand
    MapNotes
    MapNotesGathering
    MiniGames
    MonitorStatus
    MooBuffMod
    Notepad
    Pager
    PopBar
    PopGroup
    PopNUI
    Props
    QuestMinion
    QuestShare
    QuickLoot
    RogueHelper
    RollSafely
    SCT
    Sea
    SecondBar
    SideBar
    SocialSendMessage
    TackleBox
    TargetDistance
    TargetLowestParty
    TellTrack
    Thottbot
    TooltipsBase
    TooltipsColorTarget
    TooltipsEliteTarget
    TooltipsGuildTarget
    TooltipsLevelTarget
    TooltipsPVPTarget
    TooltipsPlayerTarget
    TooltipsPropsTarget
    TotemStomper
    TotemTimer
    TradeSkillFrame
    TransNUI
    WalkBot
    WantAds
    WeaponButtons
    WoWTV
    WorldMapInfo
    Wr
    File Wr.nopatch
    goodinspect
    "It wasn't broken, so it needed fixing" - SOE filosofi.
    --
    Dies - SWG - RIP.
    Newt - WoW - 60 Shaman
    Spirite - WoW - 10 Mage
    Opportunity - WoW - 6 priest

  23. #23
    Guest

    Default

    Så seriøst at du får en ingame besked. "Interface is using 32MB of memory..Exit now"

  24. #24
    Minister of the Board Kirneh's Avatar
    Join Date
    05-05-2003
    Location
    Måløv
    Age
    46
    Posts
    18,571

    Default

    Newton.: Har du undersøgt om nogle af dem ikke kan køre sammen ?
    Jeg vil blive meget overrasket hvis du bare kan få hele den liste til at spille sammen i første forsøg :-)
    Retired SD guildmaster 2008 - 2012

  25. #25
    Guest

    Default

    Hehe ja det ville være rimelig lucky, og hvis det kan rimelig rodet hvis det er første gang du åbner dem alle.

    Min måde har også været 1 ind af gangen og teste flytte og gør ved, for at gentage denne proces efter hver ny addon har et par stykker der venter til release

Similar Threads

  1. Virker dit cosmos ikke? kig her
    By Therak in forum WOW - Blandet Snak
    Replies: 7
    Last Post: 29-01-2005, 19:38
  2. cosmos ^_^
    By anduz in forum WOW - Blandet Snak
    Replies: 14
    Last Post: 22-12-2004, 20:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •