Results 1 to 2 of 2

Thread: Authenticator information

 1. #1
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Lightbulb Authenticator information

  Da vi i Semper Danica har haft en del tilfælde hvor medlemmer er blevet hacket, vil vi da lige opfordre til at anskaffe sig en af disse mobile authenticators. Brugen af disse kan sikre dine ingame ting, og sikre du ikke skal sidde i telefon kø i timevis for at prøve at redde din account, som lige nu er igang med at blive tømt for guld og gear. Brug de muligheder der er for at sikre du ikke er en af de uheldige.

  Battle.net Authenticator:

  Her er er direkte link til den i Blizzards EU store hvor den kan bestilles og her er links til iOS og Java (non-smartphone) hvor den kan downloades. På Android smartphones finder man den i market på enheden www.android.com/market.

  Hvis man køber en authenticator i deres store koster den 6,99€/$, så har man til gengæld også den mest sikre af dem. Det er selvføligelig kun sålænge man ikke får inficeret sin PC med man-in-the-middle-attack-software, ellers skal personer der vil hacke din account først hacke sig igennem Blizzards firewall for at skaffe din IP i Blizzards logs, hacke din internetudbyder for at finde din postadresse og så til sidst bryde ind hos dig for at stjæle din authenticator. Rimelig meget arbejde for et meget lille udbytte.

  Downloader man mobile authenticator til iOS eller Android koster den intet (Java-versionen koster dog 4,- via overtakseret SMS).

  Der er ligeledes kommet et SMS system som gør det endnu mere sikkert. Alt informationen om denne ekstra service finder du her i deres FAQ. Opsætningen klares ved at logge ind på din battle.net account. Naviger til Security options, og klik på Battle.net SMS Protect.

  SWTOR Authenticator:

  info+links

  Guild Wars 2:

  GW2 har ikke tilkoblet samme muligheder for authenticators, om det kommer må tiden vise. Men Email autentication bruger de, og er man nødt til at resette denne gøres det her.
  Der hvor man skal passe på i GW2, er at bruge samme koder til GW2 som man bruger til sin mails og lignende. Da disse kunne være hacked, og så vil de prøve din GW2 account med samme info. Sørg for dine spil accounts har seperate koder fra alt andet. En super spændende artikel om emnet findes her. Ligeledes deri findes information om en kommende Authenticator


  Generelt så pas på hvad du klikker på af links i mails/på hjemmesider. Hvis du er det mindste i tvivl om det er et sikkert link at klikke på - så lad være. "Better safe than sorry" er også et fremragende ordsprog til at beskrive det med. Modtager du mails om at du er blevet hacked eller du er under undersøgelse for at sælge din account, så klik ALDRIG på de links der er i mailen, gå manuelt ind på deres hjemmeside via en browser, og log ind og se om der skulle være noget sandhed i mailen. For med 99.999999999% sikkerhed vil det være et link til en spoof hjemmeside der kun er interesseret i at du "logger ind" så de kan få din mail adresse og password.

  Er uheldet alligevel ude, så kontakt straks en officer via forummet, eller endnu bedre direkte på Ventrilo. Så kan vi nå at fjerne karakterer fra guilden ingame så ikke forsvinder ting fra banken. Efter problemet er løst inviteres du selvfølgelig tilbage i guilden med det samme.

  Mvh SD Ledelsen
  Last edited by Jeoparty; 22-09-2012 at 11:04.

 2. #2
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Default

  Opdateret med seneste information, og er ligeledes en forside nyhed.Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •