Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 36

Thread: [03.02.13] Ansøgning til SD WoW - Wolfbreeder

 1. #1

  Default [03.02.13] Ansøgning til SD WoW - Wolfbreeder

  Hej med jer


  Jeg har i et stykke tid kigget mig om efter en ny guild og et nyt raidhold.

  Jeg har siden 2009 spillet på Silvermoon serveren som alliance men syntes nu at jeg har brug for et sceneskifte.

  Silvermoon er endnu mere ’fast-track’ end den var da jeg kom dertil. Mange af de større guilds er forsvundet og spillerne guild-jumper mere end de nogensinde har gjort før i jagten på boser og loot. Nogen gange er det faktisk nemmere at downe bosser i pugs end i guildruns, hvilket heller ikke gør det nemmere at holde spillerne i guildene. De fleste guilds er der for forholdsvis små og meget følsomme overfor spillere der dropper ud.

  Min nuværende guild er et typisk eksempel på dette. En kerne af gode seriøse spillere, men frafald af nogle spillere samt en opstart på mop med en ikke så heldig raidleader gør at mange af vores raiddage er gået med endeløse vipes samt aflyste raids ’en mass’.

  Da jeg ikke er den store fan af pug-runs har det derfor været et lidt magert efterår på raid fronten. Vi har snakket meget om hvad vi skulle gøre i guilden, men af masser af grunde er vi så nået dertil hvor guilden fast har brug for 4-5 pugs hvert raidrun.

  Selv om jeg er rigtig glad for personerne i raidgruppen, har jeg alligevel besluttet mig for at det var på tide med et sceneskifte.

  Og når det så er hvorfor så ikke vende det hele på hovedet og se hvordan verdenen ser ud på hordesiden og på en anden server (horder på Silvermoon kan tælles på 2 hænder ).

  Som sagt så gjort. Jeg begyndte at kigge mig om og faldt hurtig over Semper Danica på Tarren Mill. Ikke tilfældigt, da min nuværende guild på Silvermoon også hedder Semper Danica. Jeg begynde at læse på jeres hjemmeside og kunne godt lide hvad jeg læste og hørte fra snakke med nogen af jeres guildies.

  Mange guildies. Flere raidhold. Fornuftige værdier og regler. Masser af IRL aktivitet. Perfekt


  Så derfor denne ansøgning.


  Lidt om mig selv
  jeg hedder Kjell Erik Hansen, er 49 år og bor i København. Bor sammen med min kæreste og vores 2 børn (min søn på 17år spiller også wow). Bruger det meste af min tid på mit lille firma og min familie. Når jeg har fri spiller jeg gerne wow og sejler/fisker.

  Jeg er ikke altid den mest aktive på VT. Det skal ikke ikke tage jer af. Det skal nok komme. En combo af at jeg lige skal ’finde ud af’ folk samt at jeg nogengange mangler en ekstra finger til min push-to-talk knap. Når jeg falder til i guilden og på VT så plejer det at komme


  Ingame erfaring
  Jeg har spillet wow siden slut Vanilla og fra TBC har jeg kørt fast på min trofaste hunter wolfbreeder (skifter pt. mellem sv/bm)

  http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Wolfbreeder/simple


  http://eu.battle.net/wow/en/characte...breeder/simple (er i transit)

  Jeg startede så småt med at raide i TBC (clearede alt med undtagelse af BT/SUN) og fik så fart på i WOTLK hvor alle raids blev klaret på 10/25 mands raidhold. Alle raids i Cataclysm er også clearet (DS på 8/8HC). I MOP har jeg indtil videre fået 4 bosser ned.


  Et succesfuldt raid
  Som raider syntes jeg der er to ting man skal have styr på:
  1. Forbered dig ordentligt. Det gør både holdets og raidlederens opgave meget nemmere. Hvis fight mekanik etc. er på plads så er der overskud til at optimere i forhold til de andre spillere samt måske at redde en af de mange uventede situationer der altid opstår i en fight.
  2. Tag ved lære. Reflekter over dine fejl/uheld. Hvad skete der? Hvad kan jeg gøre anderledes næste gang? Fights er ikke statiske og desto flere situationer du er forberedt på desto bedre.

  …og selvfølgelig er man toppet op med flasks/potions/food/nyttige pets og har optimeret ens gear.


  Mit største ønske
  Selvfølgelig vil jeg gerne raide hvis det er muligt og der er plads på et af holdene. Det optimale vil være et par gange om ugen på et 10-mandshold. Gerne efter 20.00.


  Håber at vi ses ingame.


  Med venlig hilsen
  Kjell Erik (Wolfbreeder)

 2. #2
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej Kjell og velkommen til.

  Din ansøgning ser fin og godt at se at du har brugt lidt tid på din ansøgning.

  Vejen ind i SD er at gøre sig positivt bemærket og samle en masse anbefalinger. Husk at det ikke er din char eller din måde at spille på vi vurderer, men dig som person. Derfor har du mange muligheder for at gøre dig positivt bemærket. Du kan rende HC’s eller raids, men du kan også hygge på vt, hjælpe ingame, bruge forum eller fx deltage i et irl/ingame arrangement. Vigtigst er at du aktivt gør dit for at lære vores medlemmer at kende og jeg kan kun opfordre til, at du går i gang allerede nu, da vi vurderer hele din ansøgning lige fra du postede den.

  Du er velkommen på vores vt eller lave en /join semperdanica ingame. SD kanalen kan være ret død, men det er en god mulighed for at gøre os opmærksom på, at du er derude, så det skal du ikke lade dig skræmme af.

  Jeg lader din ansøgning stå en uges tid, hvor vores medlemmer har mulighed for at hilse på dig og vi får mulighed for at se, hvad du er for en starut ud fra din aktivitet og medlemmernes tilbagemeldinger. Derefter vil vi invitere dig til en vt samtale.

  Hvis vi efter samtalen begge er enige om at fortsætte ansøgningen, så vil vi på dette tidspunkt gerne tilbyde dig en trial.

  Husk endelig at nævne for dem du snakker og spiller med, at du er ansøger og at de meget gerne må bevæge sig forbi din ansøgning og smide et par ord.

  Skulle du have spørgsmål undervejs, så vil vores Regler eller Information som regel kunne svare på det meste og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig.

  Ellers vil jeg ønske dig held og lykke med din ansøgning.

  Venligst

  Galicia

 3. #3

  Default

  Tak for det Galicia

  Jeg logger på VT lidt senere

  Kjell

 4. #4
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  31
  Posts
  5,386

  Default

  Hej Kjell, vil også lige hilse på, fin ansøgning du har smidt til os, galicia har været omkring alt det praktiske, så det holder jeg mig fra. Men vi snakkes jo nok ved ingame, er dog lidt presset på arbejde denne uge men det jo snart weekend!

  held og lykke med ansøgningen

  //Hunt

 5. #5
  SD Medlem Forum Acolyte Enforcer's Avatar
  Join Date
  15-01-2006
  Location
  Hårlev, Danmark
  Age
  43
  Posts
  1,648

  Default

  Var på et HC run her til aften med Daimê, Wolfbreeder, Checia og Cowabungaa. Der var var vigtigst af alt rigtig god stemning på vt, men der var heller ikke noget at udsætte på spillet.
  WoW

  Dizpair the lock / Sarz the Demon hunter

  I swear to drunk, officer, I´m not God

 6. #6

  Default

  Jeps. Var hyggeligt at få snakket med nogle af jer

  Regner med at jeg kan få løbet nogen runs med flere af jer igennem weekenden, så invite hvis i mangler en til en HC/LFR eller andet.

  :-) Kjell

 7. #7
  SD Medlem Forum Learner
  Join Date
  20-11-2012
  Age
  39
  Posts
  427

  Default

  jeg har kørt et par hc med wolfbreed og det var hyggeligt og som Enforcer siger var der da lidt snak på vent. Er godt nok selv på trial men stadig

 8. #8
  Officer Forum Warden Harpos's Avatar
  Join Date
  22-11-2009
  Location
  Bedsted
  Age
  53
  Posts
  4,292

  Default

  Jeg havde den stor fornøjelse af at møde Wolfbreed i går aftes på VT og ingame, vi havde da en hyggelig aften med HC og LFR. Der var da lidt gang i den på VT og du kan da godt ligge en dps ud i hc/lfr, wauv, og som jeg sagde i går, på VT, så alene din alder giver jeg min thumbs up for.
  Du var da også godt med på VT, når du ikke lige havde microfonen i panden, eller andre steder...
  Men jeg tror du passer godt in i SD, du virker som en rar og hyggelig gut.

  PS. Dr. Von (Lummer) læssede dig jo bare i vores VT kanal og sagde her er en ansøger ta godt i mod ham og han mangler nogle at løbe hc/lfr med og at snakke med i SD. Jeg håber da vi tog godt i mod dig og ikke skræmte dig væk...

 9. #9
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  06-07-2005
  Location
  Region Hovedstaden
  Age
  38
  Posts
  3,203

  Default

  Han var med Tosseholdet http://www.semperdanica.dk/threads/2...-hygge/page141 i dag og det gik godt - super dps, hyggelig fætter og alting

 10. #10
  SD Medlem Forum Convert Zorahn's Avatar
  Join Date
  14-09-2009
  Location
  Brønderslev
  Age
  40
  Posts
  644

  Default

  Wolfbreed var med som afløser på Team Oldschool og det var en fornøjelse. Både en god spiller og virker også som en hyggelig fyr på VT, så klart en Thumbs up herfra.

 11. #11
  Forum Adept
  Join Date
  09-08-2008
  Location
  Hillerød
  Age
  38
  Posts
  2,229

  Default

  Hey Wolf

  Tak fordi du hjalp til på vores raid hertil aften Du virker som en flinker fyr, som helt sikkert vil passe ind i SD - og du overlevede en aften med tosseholdet, så kan du klare det meste hehe

  herfra

 12. #12
  SD Medlem Forum Acolyte Moonster's Avatar
  Join Date
  18-04-2010
  Location
  Nørresundby
  Age
  37
  Posts
  1,478

  Default

  Wolf var med ToSse holdet på raid nu her i aften. Det gik mega godt og der var med til progress kill og wipefest på Elegon.

  Passer rigtigt godt ind og er ikke bange for at snakke på VT

  Der er helt klar en til dig! og du skal være velkommen til et hjælpe til på tosseholdet en anden gang!

  /Moonster

 13. #13
  Forum Learner
  Join Date
  16-08-2008
  Location
  Hillerød
  Age
  37
  Posts
  539

  Default

  Super fin ansøgning du har lavet, Wolf. Og tak for en hyggelig aften på ToS. Aftenen gik jo fortrinligt og jeg synes bestemt du virker som en fyr der har SD potentiale. Så du skal da helt klart også have et fra mig.

  Håber du har lyst til at afløse for os igen en anden gang.

 14. #14
  SD Medlem Forum Disciple Jirin's Avatar
  Join Date
  31-03-2003
  Location
  Kbh
  Age
  37
  Posts
  2,767

  Default

  Det var godt gået, ser da gerne mere til dig i fremtiden
  Spiller:
  Minecraft
  |worten
  WoW - Tarren Mill
  |Jirin, Rouga, Fashionubly
  ESO
  |Jirin, Esuan, Seigan


 15. #15
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  34
  Posts
  10,205

  Default

  Helt sikkert en hyggelig raid aften som vi havde i dit selskab - det gør jeg helt klart gerne igen.

  Jeg tror du passer super godt ind i SD


 16. #16

  Default

  Hej med jer ToSser

  Skide hyggelig aften Stiller gerne op igen.

  :-) Wolf

 17. #17
  SD Medlem Forum Elder Regio's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  Rødovre
  Age
  46
  Posts
  6,253

  Default

  Ja det var go hygge på vt (som det plejer), du faldt hvis meget godt ind på det hold (er det så et plus eller et minus?)

  /maskotten
  FindUser("Regio")->postCount++;


  Regio - Level 100 bloodelf mage (dps)
  Regi - Level 100 undead deathknight (tank)
  Sylenced - Level 93 orc rogue (dps)
  Baalade - Level 90 bloodelf paladin (healer/tank)

 18. #18
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Hej Kjell,

  Har du tid og lyst til en vt samtale søndag kl 16?

  Venligst

  Galicia

 19. #19

  Default

  Hej Galicia

  Ser jeg frem til Jeg vender lige tilbage med om jeg kan der.

  :-) Wolf

 20. #20

  Default

  @Galicia: Søndag kl. 16 er ok.

  :-) Wolf
  Last edited by wolfbreed; 01-02-2013 at 15:20.

 21. #21
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,470

  Default

  Quote Originally Posted by wolfbreed View Post
  @ Galicia: Søndag kl. 16 er ok.

  :-) Wolf
  Du skal ikke lave mellemrum mellem @ og hendes forum navn;
  @Galicia

 22. #22

  Default

  learning by doing

 23. #23
  SD Medlem Forum Disciple
  Join Date
  25-01-2008
  Location
  Greve
  Age
  39
  Posts
  3,036

  Default

  Velkommen på trial og rigtig god fornøjelse.

  Hvis der er noget i løbet af den næste måneds tid, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

  Galicia

 24. #24
  SD Medlem Forum Acolyte Moonster's Avatar
  Join Date
  18-04-2010
  Location
  Nørresundby
  Age
  37
  Posts
  1,478

  Default

  Sådan Gz!

 25. #25
  SD Medlem Forum Acolyte Lummer's Avatar
  Join Date
  16-05-2008
  Location
  Albertslund
  Age
  48
  Posts
  1,699

  Default

  Hov jeg har da helt glæmt at skrive her

  har fået snarkket en del på VT med WolfBreed og han er sgu en hyggelig fyr
  så han få en

  om han kan spille må jeg lade andre om at bedømme
  PS. Stavefejlene er helt gratis

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •