I er naturligvis velkomne til at søge ind i SD. Det er jeres eget frie valg, og det er ikke SD som har rekrutteret jer.

SD rekrutterer faktisk ikke aktivt overhovedet. Vi har stadig "fuldt hus" og tager kun folk og classes ind der udfylder nogle pladser vi har brug for.
I perioder har vi mere plads og i andre perioder er vi helt lukket. Det varierer efter om der er nogen som stopper i SD.

Når flere fra samme guild pludselig søger sammen ind i SD, så vær opmærksom på at vi måske kun godkender nogle af jer!! Vi tager ikke pakkeløsninger ind.. Der er classes vi har mere brug for end andre, og nogle classes har vi selv næsten for mange af..

Anbefalinger er vigtigt for jeres ansøgning. Men de de anbefalinger som tæller mest kommer fra SD medlemmer som ikke har kendt jer i forvejen. Alle vil jo anbefale deres RL mates. Det samme gælder hvis Nye trial medlem xx anbefaler sine gamle guildies der pludselig følger med..

Vi vurderer ansøgere individuelt, ikke som grupper! Så vær afklaret med om i kan leve med at blive skilt fra hinanden, hvis vi kun kan bruge halvdelen...
Vi vil naturligvis prøve at tage hensyn, men vi går ikke på kompromis og tager en person ind som ikke passer til SD, bare fordi han vil følges med sine bekendte fra en anden guild.

mvh
wOOOOt 8)