Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 38

Thread: ***Semper Danicas Nytårstale 2014***

 1. #1
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Cool ***Semper Danicas Nytårstale 2014***

  SD’s Nytårstale 2014

  Som vanen tro vil vi starte med Dalai Lama's vise ord, som på fineste vis underbygger vores værdier:

  Husk følgende:
  Respekt for dig selv -
  Respekt for andre -
  Ansvar for dine handlinger

  Lad ikke en lille
  diskussion ødelægge et
  godt venskab

  Del ud af din viden.
  Det er en måde
  at opnå udødelighed på.


  Et nyt år er rundet. En ny tid er i sigte. Semper Danica er blevet 1 år ældre, men sikke et år.

  Semper Danica er et af de få steder hvor alt fra den virkelige verden ikke sniger sig ind. Politik, religion, racisme og lignende eksisterer ikke i vores verden. Vi har et frirum, hvor kun vores fælles interesser og fællesskab har sin plads, og hvor vi kan sidde sammen med ligesindede, uafhængigt af politisk tro og om man er direktør eller arbejdsløs. Vi spiller sammen, vi snakker sammen, og vi fester sammen.

  Semper Danica har få skrevne regler, og vi lever efter vores værdier i stedet. Som nyt medlem har man accepteret disse, og det er netop vores værdier som gør at vi i fælleskab kan sidde her og endnu engang sige at SD er her endnu, og vi er her også næste år!

  Lad bare andre guilds påstå, de har været her lige så længe som Semper Danica, lad dem ytre de er flere medlemmer, påstå de stadig er tilstede om mange år, og påstå at de er den bedste guild i verden. Disse ytringer vil man ikke finde på Semper Danica's forum om Semper Danica.

  Semper Danica er blevet 11 år, Semper Danica har over 340 medlemmer. Semper Danica er her også næste år, og ingen er vist i tvivl om at vi er Verdens Bedste Guild. Ikke de bedste i PvE. Ikke de bedste til PvP. Men de bedste til at være, en guild for medlemmerne, og de bedste til sammenhold!


  Året der gik - 2013
  Semper Danica havde vanen tro Julefrokost i København, som blev afholdt i vores egen sektion på en fantastisk restaurant. Vi havde egne tjenere, og der var mad og drikkelse i så store mængder at ingen gik derfra sultne eller tørstige. Det var også her at der blev givet diplomer til særligt udvalgte SDere som havde gjort sig ekstra positivt bemærket i årets løb. Denne aften vil for mange medlemmer være noget de husker tilbage på som en af de bedste fester i SDs historie.

  Disse fester i Semper Danica er det der holder guilden sammen. De er limen som sikrer vi kender hinanden, ikke bare fra de forskellige spil vi spiller, eller de utallige timer vi sidder på Mumble og fører dybe og seriøse samtaler, men kan sætte et ansigt bag personen på den anden side af skærmen, og glæde sig til det næste sociale arrangement, hvor gensynet kan bringe venskaberne tættere på tværs af landegrænser og erhverv.

  Click image for larger version. 

Name:	normal_IMG_7314.JPG 
Views:	352 
Size:	125.5 KB 
ID:	7901
  Click image for larger version. 

Name:	normal_IMG_7375.JPG 
Views:	350 
Size:	105.1 KB 
ID:	7902

  Vi vil som altid starte med at give en hjertelig velkomst til medlemmer som er blevet medlemmer i Semper Danica i årets løb. Vi håber I føler at I er blevet taget godt imod, og at det kommende år i SD vil give jer samme oplevelse af fællesskab som vi andre føler.


  En afskeds salut skal selvfølgelig også lyde til de medlemmer som har forladt Semper Danica. Vi er selvfølgelig utrolig kede af at miste gamle og gode medlemmer, om det så var til mere seriøse raid guilds, nye IRL fokus punkter eller andet, er det altid trist at skulle sige farvel. Ligeledes et farvel til medlemmer som måtte forlade denne verden, men som altid vil være SDer i vores hjerter.

  Hvad vil vi så med SD i 2014
  Gennem det forgangne år er der blevet kæmpet i ledelsen for at få omstruktureringen til at falde på plads. I slutningen af 2012 fik vi afsluttet den store rundspørge i SD om fremtiden, og fik i starten af 2013 udsendt et sammendrag af tilbagemeldingerne, og en strategi for hvad Semper Danica er for en størrelse i fremtiden.

  Vi startede med at indføre Mini spil, som skulle give medlemmerne en mulighed for at spille aktivt med Semper Danica, på trods af, at der ikke lige var et MMO de kunne forlige sig med. Der har indtil videre været 2 Mini spil; Marvel Heroes og Dark Age of Camelot, og selvom de ikke overlevede så lang tid, så gjorde de lige præcis det Mini spil er sat i søen for; at medlemmer som stod standby, kom til at spille aktivt sammen. Mini spil er en ændring, der er kommet for at blive, fordi vi gerne vil give medlemmerne en mulighed for at være aktive på trods af, at spillet ikke lige er et MMO eller der ikke lige kan findes 30 interesseret til en opstart. Så finder du et spil, der kunne være interessant at spille sammen med andre SD'ere, jamen så få interessen belyst på forum, og få skrevet en ansøgning om oprettelse af et mini spil.

  I forbindelse med indførelsen af mini spil, fik vi også lavet om på struktureringen omkring de officielle spil. I den forbindelse blev det den automatiske palds for en spil GM i rådet, skåret væk, for at få noget mere kontinuitet i rådet. I den forbindelse fik de enkelte spil væsentligt mere magt i forhold til deres daglige virke i spillet, og skal nu ikke forbi rådet, hver gang der skal besluttes noget.

  Det var også på dette tidspunkt, at 3 af rådets medlemmer valgte at træde ned og give plads til nye kræfter. Vi skal i den forbindelse give en stor tak til Stormlord, Trine og Mortor, som har gjort et utroligt stort stykke arbejde i deres tid i rådet. De har været med til at sætte deres præg på Semper Danica og for dette siger vi tak.

  Næste punkt på roadmappet var rekruttering, som vi fik implementeret i Nov/Dec. Her fik vi samlet alle vores rekrutteringsfora til et fælles forum, som skulle give et bedre signal ud af til med hensyn til aktivitet og efterspørgsel. Vi er ikke 100% i mål på dette punkt, da vi lige mangler nogle faste processor til rekrutteringsfolket, med hensyn til hvordan vi deler arbejdsopgaverne spillene i mellem. Men dette er undervejs, og jeg tror vi nærmer os en afslutning på dette også. Der skal i denne forbindelse lyde en stor tak til alle rekrutteringsfolkene, som har været en stor hjælp i udformningen af den fremtidige rekruttering. De har været åbne for forandringerne, og været rigtige gode til at komme med ideer til hvordan dette kunne skrues sammen.

  I det nye år står den på færdiggørelsen af omstruktureringen, som byder på et kig på hvad vi kan gøre for at opretholde et højt aktivitetsniveau i guilden. Mini spil var et af de tiltag vi havde håbet ville styrke aktiviteten, men dette har ikke helt haft den ønskede effekt. Så vi skal ud og kigge på hvad vi kan gøre for at det bliver mere attraktivt at være aktiv i Semper Danica. Vi er en gaming guild, ikke en debatteringsguild, så derfor er vi naturligvis interesseret i at folk spiller aktivt sammen.

  Når vi har overstået dette, så står den fred og ro og eftertænksomhed. Vi har gennem hele 2013 lavet en masse ændringer, og som nævnt ovenfor er vi ikke helt færdige endnu. Endvidere har vi to forholdsvis store spil klar til forår/sommer, og et par stykker mere, senere på året. Derfor skal vi stoppe op og kigge tilbage. Få evalueret de ting der er sat i søen; Hvad er godt, hvad er mindre godt, er der nogen småting, der kan justeres på her og nu. Og så ellers få ro på, og få givet maks støtte til de forskellige spilafdelinger.

  WILDSTAR
  Wildstar Online er et af de to nye MMORPG'er vi venter spændt på i SD i 2014. De sigter efter at udgive det til foråret, men vi får se. De har ikke lagt sig fast på en dato, da de gentagne gange har sagt de ikke udgiver det før spillet er klar til det.

  I SD Wildstar bliver det Nerror der tager GM titlen, hjulpet godt af et ledelse-team bestående af Sitara, Desoco, PulvenDK og Chrella. Wildstar ledelsen bliver muligvis udvidet yderligere til release, hvis vi bedømmer der er behov for det.

  Vi har åbnet for ansøgere, og vi har da også allerede fået 3 af slagsen i skrivende stund, selvom der er nogle måneder til release. Vi kører rekruttering og hype på forholdsvis lavt blus indtil vi er nærmere en konkret release-dato. Indtil da prøver de folk der er med i betaen at teste det og sørge for at spillet bliver så godt som muligt til release. Vi håber og satser på en stærk og livlig SD afdeling i Wildstar, så kom frisk og vær med når vi starter for alvor!

  Hvis i vil lære mere om Wildstar kan i se på vores egen informationstråd, og i kan gå ind på deres hjemmeside, samt deres youtube kanal.

  ESO

  SD Elderscrolls Online, er som SD mmo stadig helt nyfødt, og ved at tage sine første skridt. Det udkommer til foråret 2014, og de sidste mange måneder har mange i SD fået øje på dette spil, som en potentiel stærk MMO titel til SD. Og når over 30+ har stemt at det skal prøves, ja så har ledelsen besluttet at det skal være som officiel SD titel.

  wOOOOt går i front som GM for at give SD en god start i ESO, men vi tager det stille og roligt, både med hype og rekruttering. December går med at få samlet info og en lille ny SD ESO ledelse, og så tager vi fat i det nye år, med at få gang i rekruttering på niveau med SD Wildstar der jo også kommer til foråret.

  Vi forventer ikke et nyt WOW for SD. Rent faktisk er ESO en titel som de fleste er nysgerrige omkring, men også forsigtige. Så lad os fælles teste og se spillet an, og så håber vi at de rolige forventninger afløses af begejstring senere, når ESO rent faktisk levere et solidt langtidsholdbart MMO, som SD kan have det sjovt i flere år frem. Man har lov at håbe!

  SD ESO er ny i guilden, så tag godt imod, og join vores SD tropper når vi nærmer os release.

  Vi ses i 2014
  Vi håber at I vil komme til ledelsen i det kommende år med alt der bekymrer jer. Vi sidder i ledelsen dagligt og kigger ting igennem vi modtager fra jer, og intet bliver forbigået. Så kom endelig til os, hvis i har noget i kan bidrage med. SD er kun, hvad SD er, pga. medlemmerne.

  Husk endelig at bruge jeres ledelse til noget konstruktivt. Kom frem med hvad i kunne tænke Jer i vores officielle spil, og I er selvfølgelig altid velkomne til at starte noget op selv, vi skal nok støtte op og hjælpe hvis påkrævet.

  Man kan vist roligt sige, at Semper Danica har haft både held og medvind.
  Men en stor del af fortjenesten til vores succes, kommer fra nogle fantastiske engagerede officerer, og dedikerede medlemmer. Husk dette!
  En hyldest herfra til jer! I har igennem årene gjort jeres til at Semper Danica i dag er Semper Danica!

  En hyldest til jer der har delt byrden med os, nu og fremover!

  En hyldest til jer der i det kommende år vil ankomme til Semper Danica og lægge en del af jeres hjerteblod i Semper Danica!

  En hyldest til Blizzard, Bioware, ArenaNet og alle jer andre super firmaer der giver os timevis af underholdning!


  Semper Danica er baseret på, at nogen vælger at bruge tid og energi på at skabe nogle rammer som andre kan få nogle fantastiske oplevelser i. Det er baseret på, at vi hjælper hinanden og behandler hinanden med respekt.

  Semper Danica er i dag mere end bare en MMO guild. Vi har stået distancen og er nu et samfund i samfundet. Vi har formået at skabe et miljø hvor alle former for gamere, både hardcore og casuals kan finde sig til rette. Vi har formået at skabe et miljø hvor det er ok at man grundet IRL må omprioritere i en periode, grundet børn, sygdom, familie, værnepligt og andet. I Semper Danica er man en del af et samfund hvor der er forståelse, og skuldrer at læsse af på. Hvor ingen spørgsmål er dumme, og billeder af sin kat bliver lavet om til bacon og patter.

  Disse ting og mange mange flere gør at er man først blevet SDer i hjertet, kan man ikke stoppe!

  Mange af vores medlemmer har været her i alle årene og vi håber lige så mange er her de næste mange år.

  Semper Danica er IKKE perfekt. Men vi er gode til ikke at være perfekte! Vi har et sammenhold som du ikke finder et andet sted. Vi praler sjældent, men nogle gange bliver man nødt til at sige........SEMPER DANICA!

  Men i dag på årets sidste dage så brug lige 2 min på at tænke over hvad SD gav dig i år, og hvad du gav SD. Vær stolt at af det, værdsæt det, værn om det og bak op om Ledelsen, medlemmerne, og om de nye folk der i 2014 vil give os nye fantastiske oplevelser!

  Vi er her for hinanden, men man får ikke mere ud af SD, end det man selv ligger i det. Spørg ikke hvad SD kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for SD!

  Godt nytår ønskes I af alle i SDs Ledelse….Og Gud og Dronningen bevare Semper Danica 2. #2
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Default

  Afdelingernes svar på årets der gik og hvad der er at komme i 2014

  World of Warcraft

  World of Warcraft kan man godt sige er periodeorienteret. Lige efter release af en expansion er der fuld fart frem. Alt kører bare på skinner, folk leveler og går i instance sammen og alle er glade. Længere hen i en expansion bliver casual spillere lidt mere rastløse, og muligheden for endgame er eventuelt ikke for alle. Ved slutningen af en expansion er aktiviteten meget dalende. Content er ved at blive trivielt og folk hungrer efter nyt content at spille. Flere guilds har svært ved at holde aktiviteten oppe og flere vælger at holde en pause fra spillet indtil nyt sker.

  I SD-regi er det stik modsat. Lige meget hvilket tidspunkt man logger ind i spillet på, så er der folk online og klar til at spille sammen. Vi har på skrivende stund 15 ansøgere til vores wow afdeling, og det bager præg af den herlige ingame atmosfære der smitter af på de mennesker vi støder på online. Ledelsen i SD-wow vil først og fremmest give et stort skulderklap til sine medlemmer og deres fremgangsmåde at behandle nye ansigter på. Der er altid medlemmer klar til at hjælpe og danne grupper med nye ansøgere.

  Vi ramte for et par måneder siden det sidste raid i denne expansion, og i samme omgang er flexraid blevet introduceret. SD-wow så dette som en fantastisk mulighed for igen at raide 25 man. Dette koncept har gået over alt forventning og vi har faktisk stået i situationen at vi blev nød til at være selektive over deltagelsen. At kunne præstere 25+ raiders der er klar til at tage udfordringen op i Siege of Orgrimmar og fremme den allerede sociale adfærd som SD-wow regi allerede er kendt for er helt fantastisk. Ansøgere i SD-wow har også fået den ekstra mulighed for at lære medlemmer at kende og vi er stolte af at kunne give dem denne mulighed.

  Vi har desværre også måtte sige farvel til nogle personligheder der har været en del af den sociale arv i SD i mange år. Dette er vi selvfølgelig kede af og vi ønsker dem kun det bedste. I samme omgang har vi dog fået nogle nye ansigter, som har trådt ind i deres sted. Mange af de nye - hardcore raider såvel som casual spillere - har været et fantastisk frisk pust for SD og flere har taget initiativ til at tage SDs sociale scene på deres skuldre og været med til at lave events og fælles tiltag.
  Med en blød start på året vedrørende raid fronten kan vi nu stolt sige at vi er rigtig godt med. Med hele 5 hold der kæmper sig igennem Siege of Orgrimmar har vi gennemsnitlig 40+ spillere online på en almindelig aften. Vi siger tillykke til Team >> og Team Kojner at de har fået sidste bossen i Pandaria expansion. Med både Team hjemmebrænderiet og Team TNT, som er over halvvejs igennem SoO og Team Old School der varmer op til normal kan vi med stolthed sige, at vi formår at raide på et semi-seriøst plan selvom vores kerne af spillere fortsat har forpligtelser ved siden af.

  Til sidst er det med tungt hjerte at vi siger farvel til Huntnez og Lingmao i ledelsen. Huntnez har uden tvivl været en inspirerende leder, som vi alle kommer til at savne og håber fortsat han vil bibeholde den positive ånd i SD-wow, som vi alle er kommet til at elske. Ligeledes må vi sige farvel til Lingmao som siger farvel til ledelsen på grund af sit arbejde udenlands derfor må fravælge posten som SD's rekrutteringsansvarlig. Tak til jer begge for den indsats i har lagt i SD-wow regi.

  Vi kan i samme omgang annonce at andre i ledelsen er klar til at tage pinden op. Tristanas vil, med jeres accept, kaste sig ud i GM1 rollen med opbakning fra Goomir som GM2. Vi har tidligere haft denne form for ledelsesmodel i wow-regi, og har valgt denne løsning, da både Goomir og Tristanas har en del at se til IRL. På denne måde fastholder vi fortsat en aktiv ledelse som kan supplere hinanden. Vi har også kigget efter et frisk pust til officer-staben og valget endte på Cuber, som er klar på udfordringerne SD løber ind i løbende og han kan med stolthed sige, at han nu er en del af en lang historik af personer der er med til at gøre SD det som det er i dag. I samme omgang har Agge sagt ja til at overtage ansvaret for Flex, som vi er sikre på vil blomstre i hans hænder. Vi har også været så heldige at Najsen har sagt ja til at overtage ansvaret for rekruttering. Vi kan derfor trygt overlade rekruttering til de 2 mest imødegående personligheder i wow-regi - Najsen og Harpos, som begge gør en fantastisk indsats for at føle nye SD'er velkommen.

  Med 2014 rundt om hjørnet er vi igen ind i en ny wow-cykles med release af Warlord of Dreanor. Vi ser frem til at gå head-on i de nye udfordringer vi får kastet i hovedet og er slet ikke i tvivl om, at SD-wow går en spændende tid i møde.

  SWTOR

  SD SWTOR har oplevet op og nedture det seneste år. Spillere er faldet fra, men nye er kommet til. Vi har oplevet udskiftning på ledelsesfronten, hvilket har været både godt og skidt. Det er altid trist at se folk stoppe efter en længere periode og en brav kamp. Men nye kræfter skal der indimellem til for at holde gejsten kørende.

  SWTOR havde i løbet af året en udfordring som bestod i at forblive et officielt SD spil og denne udfordring tog officerne og medlemmerne op. Den overhængende fare for at ryge ned i minispil gruppen og derved fratage nye medlemmers adgang til alt det sociale der foregår ved siden af spillet, gjorde at SWTOR stod sammen og kæmpede og i sidste ende, besejrede. Det var ikke en nem kamp, men der var dog nogle gode udfald ved dette. Vi forblev et officielt spil med dertilhørende fordele og nok vigtigst af alt, vi fik opbygget et fantastisk sammenhold.

  Sommeren var endnu en udfordring, for ligesom i så mange andre spil var der stor nedgang i aktiviteten i de varme måneder, hvor nørderne bevægede sig ud i den lyse verden fyldt med dejlige letpåklædte kvinder. Men med stor hjælp fra ildsjæle og dedikerede medlemmer, som ikke lod sig lokke fristelserne udenfor, overlevede SWTOR sommeren. Så kæmpe tak til dem.

  SWTOR var så heldige at se et par udvidelser i løbet af året og en masse events i spillet og vi fik langt om længe det eftertragtede space combat med mere frihed til at flyve rundt og blæse imperiet i stykker. Spillet overgik til free to play, hvilket mange frygtede men som i bakspejlets lys har vist sig at styrke spillet. Cartel markedet blev indført hvor der bl.a. er kommet rig mulighed for at købe diverse ting som er med til at gøre spillet lidt mere farverigt og spændende.

  Vi har desuden fået stablet en ny alliance på benene med en anden dansk guild. Dette er dog stadig work in progress, men som allerede nu har bidraget med endnu mere hygge og rigere mulighed for at få styret vores raid lyster med ligesindede folk og det har bidraget til ny venskaber. Og dette vil uden tvivl gavne SWTOR på længere sigt.

  Overordnet set har det været et godt år for SWTOR. Vi har ikke set helt så store medlemstal som vi havde håbet på, men vi har derimod fået styrket vores forhold til hinanden og har haft en masse rigtigt gode, sjove og hyggelige stunder i spillet, såvel som på mumble. Og for det siger vi mange tak.

  Hvad 2014 byder på er svært at sige, men der vil nok komme lidt flere udfordringer i form af frafald til nye mmo's men forhåbentlig også en flok nye medlemmer og nye tiltag som kan være med til at gøre SD et fortsat hyggeligt sted at være. Vi ser frem til nye expansions, nye raids og endnu flere events. Vi ser frem til en forsinket julefrokost hvor vi har mulighed for at sætte ansigter på de mennesker vi tilbringer så meget tid sammen med og skabe venskaber i, såvel som udenfor spillet.

  SWTOR har overlevet 2013 på trods af forhindringer og jeg er sikker på at vi også kommer ud på den anden side af 2014 i god stil. Vi ser frem til endnu mere hygge i spillet og på mumble og forhåbentlig endnu flere IRL events med mulighed for at lære alle disse herlige mennesker endnu bedre at kende.

  Guild Wars 2
  SD i GW2 har oplevet en mindre genopstandelse siden sommeren. Spillere er kommet igen og der er kommet nye ansigter på sgt. og officer fronten. Vi vil fortsat være et hyggeligt spil for SD'ere i det nye år.

  Arena Net har store planer for GW2 og i det nye år vil vi fortsætte med de ugentlige events samt prøve at starte en ny fractals dag op.

  Det er vores håb at nogen flere SD'ere vælger at kigge forbi GW2 i det nye år, for at få stillet sulten til store PvP slag og hurtig PvE hygge.

  Vi ses i Tyria!

  Teknik og Forum

  Den største ændring i år er at vi er gået væk fra Ventrilo til Mumble. Vi havde i et stykke tid problemer med at vores VT host var ustabil pga. DDoS angreb, og da det ikke så ud til at ville løse sig satte vi skub i vores planer om at skifte til Mumble. Skiftet foregik heldigvis ret smertefrit for de fleste.

  Vedrørende den tekniske del af forum har der ikke været de store nyheder. Der har været en mindre versions-opgradering, og der har været lidt nedetid et par gange pga. et par harddiske der gik i udu, men det har ellers kørt ganske fint. Vores raidplanner software er ligeledes blevet opdateret.

  Fremadrettet er der ikke umiddelbart planer om større ændringer. Vi tager tingene efterhånden som behovene opstår, så jeg vil egentlig bare runde af med at give et stort og velfortjent tak til vores admins; Thalanoth gør som altid et rigtigt godt arbejde med at moderere forum og holde styr på tråde. Shade er en guttermand til at få projekter og opgaver færdiggjort, at få struktur på tingene, og til at holde os andre i ledelsen i ørerne. Der skal også lyde en særlig tak til Obsequious, som virkelig har lagt et stort arbejde i drift af server og forum. Det er tit set at han har lavet ting om natten, for at genere SD'ere mindst muligt. Han er altid hurtigt i gang når der er problemer, og vi skal ikke vente lang tid på en løsning. 3. #3
  SD Medlem Forum Senior Kodimagnyl's Avatar
  Join Date
  27-10-2011
  Location
  Brøndby Strand
  Age
  40
  Posts
  4,901

  Default

  Flot flot skrevet @Jeoparty & på vegne af det vil jeg gerne sige ALLE I SD en STOR TAK for at her er plads til "et tilfælde som mig"
  Det ingen hemmelighed at jeg pga. min arbejdsskade har nogen udfordringer i form af selv beherskelse & mange andre ting.
  Tak til JER som kan holde mig ud & som HAR holdt mig ud i disse situationer. Håber i også kan det fremadrettet.

  Jeg syntes også det på sin plads at sige undskyld "sådan helt generelt" undskyld til dem jeg ind imellem har raged på når jeg nu lige mistede kontrollen. I ved selv hvem i er.
  Men men men, det er netop en af de mange ting, som for mig gør SD til et kæmpe unikt samfund at være en del af. Her er plads til alle, lige & ulige, skæve & ikke skæve eksistenser.

  1000 tak alle sammen. Vi ses i det nye år anno 2014.

  Rigtig godt nytår alle sammen.
 4. #4
  Forum Acolyte Arissa's Avatar
  Join Date
  27-08-2010
  Location
  Hvidovre
  Age
  47
  Posts
  1,413

  Default

  Tak for endnu et år i SD. Absolut den bedste guild man kan forestille sig. Godt nytår til jer alle.  When its dark enough, you can see the stars...... 5. #5
  SD Medlem Forum Adept sprasz's Avatar
  Join Date
  20-12-2003
  Location
  Nørrebro
  Age
  45
  Posts
  1,897

  Default

  Supert skriv J. Godt Nytår alle SD'er.

 6. #6
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  48
  Posts
  45,208

  Default

  Psst..

  Jeo er en fantastisk GM1 og dygtig skribent - men Nytårstalen er et sam-skriv fra alle afdelingsledere,
  med input fra flere i rådet og officerer.
  Jeo er så også en fantastisk sekretær for os alle, til at samle og poste det endelige resultat.

  Er der en enkelte som fortjener ekstra ros, så er det faktisk Shade, som har leveret en stor del af rugbrødsteksten,
  og jeg vil egentlig godt gi Shade ekstra ros og et stort Nytårs tak! Han blev GM i 2013,
  og er den i rådet som imo er årets GM i SD, for en stor stor indsats!

  Talen er fra hele ledelsen - ikke for at tage kredit fra Jeo, for han er min yndlings GM1 uden undtagelse!
  Men kredit bør gives hvor kredit hører til ;o)

  Og godt nytår fra den gamle w også =)
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i 2015 - men følger stadig med, og elsker det gamle SD community.
  Pt. aktiv i SW Battlefront2, PUBG, Hearthstone og fra 12/12 står den på Fallout4 i VR. (pm hvis du vil have en demonstration)
  Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

 7. #7
  SD Medlem Forum Warden Freakazoide's Avatar
  Join Date
  16-04-2008
  Location
  TIL FEST
  Age
  34
  Posts
  4,173

  Default

  FOr fanden jeo, selv dronningen er jealou!

  CS:GO på ESEA http://play.esea.net/?r=1245364
  lvl 99 Path of exile

 8. #8
  SD Medlem Forum Elder Regio's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  Rødovre
  Age
  45
  Posts
  6,248
  Spil
  BDO

  Default

  psst @Jeoparty - det er først i morgen!
  FindUser("Regio")->postCount++;


  Regio - Level 100 bloodelf mage (dps)
  Regi - Level 100 undead deathknight (tank)
  Sylenced - Level 93 orc rogue (dps)
  Baalade - Level 90 bloodelf paladin (healer/tank)

 9. #9
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  31
  Posts
  5,370
  Spil
  WoW

  Default

  Tak for i år! Vi ses sq i 2014!

  Kæmpe nytårs HUG til verdens bedste guild!

  //Hunt

 10. #10
  SD Medlem Forum Convert Harzul's Avatar
  Join Date
  28-12-2007
  Location
  on teh GRENÅ side of life
  Age
  43
  Posts
  805

  Default

  godt nytår SD!

 11. #11
  SD guild member Forum Convert
  Join Date
  06-03-2013
  Location
  Tølløse
  Age
  35
  Posts
  648

  Default

  Godt nytår til alle os i SD, håber vi får et fantastisk 2014..
  Click image for larger version. 

Name:	Happy-New-Year-2014-Wallpaper-Image-Pics1.jpg 
Views:	75 
Size:	744.1 KB 
ID:	7906

 12. #12
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  31
  Posts
  7,342
  Spil
  WoW

  Default

  Super skrevet - jeg glæder mig at jeg har muligheden for at komme ind igen til det jeg savnede! Godt nytår, kære 'familie' :-)

 13. #13
  Forum Acolyte Dudess's Avatar
  Join Date
  05-05-2013
  Location
  Fredericia
  Age
  45
  Posts
  1,442

  Default

  Rigtigt godt nytår til jer alle. Med stor tak og varme herfra mig
  In order for good to exist, there has to be bad, so sometimes, it's good to be bad

 14. #14
  SD Medlem Forum Warden Palihz's Avatar
  Join Date
  18-10-2010
  Location
  Janderup, Vestjylland
  Age
  31
  Posts
  3,713

  Default

  Quote Originally Posted by Marwen View Post
  Super skrevet - jeg glæder mig at jeg har muligheden for at komme ind igen til det jeg savnede! Godt nytår, kære 'familie' :-)
  <

  QFT ... men du er stadig en slacker

  Godt nytår til alle.
  nvr4getcryevrytiemlol

 15. #15
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  33
  Posts
  10,246

  Default

  Flot tale I i ledelsen har fået skruet sammen - og det helt uden min hjælp

  Og tak for de rosende ord. Vi ses i 2014!!!!!


 16. #16
  SD Medlem Forum Acolyte
  Join Date
  23-09-2011
  Location
  Skjern
  Age
  38
  Posts
  1,393

  Default

  Rigtig fin tale, og som nyt medlem glæder jeg mig rigtigt meget til at være en del af dette sublime fælleskab, både ingame men også IRL.

  Godt arbejde af alle de folk som gør SD til den guild det er, det være sig øverste ledelse, mellemlederne og ikke mindst medlemmer og trials.

  Godt nytår alle sammen

 17. #17
  SD Trial Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  29
  Posts
  4,200
  Spil
  WoW

  Default

  Jeg takker for i har postet den i åben forum så sådan en udlandsSD'er som mig også kan læse den

 18. #18
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  31
  Posts
  7,342
  Spil
  WoW

  Default

  Quote Originally Posted by Oliria View Post
  Jeg takker for i har postet den i åben forum så sådan en udlandsSD'er som mig også kan læse den

  Kom tilbage lissom jeg gjorde

 19. #19
  SD Medlem Forum Adept
  Join Date
  02-05-2011
  Location
  Aabenraa
  Age
  40
  Posts
  2,417

  Default

  Godt nytår til jer alle

 20. #20
  SD Trial Forum Warden
  Join Date
  05-01-2011
  Location
  Slangerup
  Age
  29
  Posts
  4,200
  Spil
  WoW

  Default

  Det skal nok komme i mine øjne har jeg ikke forladt, jeg holder bare pause fra det interne forum.

 21. #21
  SD Medlem Forum Adept Cuber's Avatar
  Join Date
  13-12-2011
  Location
  Copenhagen
  Age
  30
  Posts
  2,285

  Default

  Quote Originally Posted by Oliria View Post
  Det skal nok komme i mine øjne har jeg ikke forladt, jeg holder bare pause fra det interne forum.
  Slacker! 22. #22
  Forum Learner Snubletraad's Avatar
  Join Date
  25-07-2012
  Location
  Gedved
  Age
  43
  Posts
  554

  Default

  Godt nytår til alle.

 23. #23

  Default

  Godt nytår til alle, i er sgu alle fantastiske mennesker hver og en.... (Også dig Kodi... )

  Ses i det nye år....
  "Last time I played a perfectly balanced game it was chess and I'm pretty sure one person started before the other one, so idk maybe it wasn't even perfectly balanced." - Kripperian
 24. #24
  SD Medlem Forum Senior Kodimagnyl's Avatar
  Join Date
  27-10-2011
  Location
  Brøndby Strand
  Age
  40
  Posts
  4,901

  Default

  Quote Originally Posted by Nidapmi View Post
  Godt nytår til alle, i er sgu alle fantastiske mennesker hver og en.... (Også dig Kodi... )

  Ses i det nye år....
  Åååårrrrh rødmer & I lige måde mester
 25. #25
  Wall of of of of text Regent of the Board wOOOOt's Avatar
  Join Date
  02-12-2002
  Location
  Copenhagen, Denmark.
  Age
  48
  Posts
  45,208

  Default

  Rigtig godt Nytår til jer alle sammen.
  Elsker jer og SD!

  GOOOOOOODT NYTÅÅÅÅÅÅÅR

  Kram
  w
  Grundlægger af Semper Danica
  Forlod SD i 2015 - men følger stadig med, og elsker det gamle SD community.
  Pt. aktiv i SW Battlefront2, PUBG, Hearthstone og fra 12/12 står den på Fallout4 i VR. (pm hvis du vil have en demonstration)
  Elsker VR og har en HTC Vive - har du VR spørgsmål, så post eller pm.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •