Page 1 of 53 123451151 ... LastLast
Results 1 to 25 of 1305

Thread: Semper Danica Modded Minecraft

  1. #1
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default Semper Danica Modded Minecraft

    Denne server er kun til SD's medlemmer og familie/venner heraf.

    Pakken der skal installeres er FoolCraft
    Pakkes skal installeres via Curse klienten som kan hentes her https://www.curse.com/download

    Server ip:
    • mc.desoco.dk


    Regler:

    • Jeg tillader mig at fjerne/disable chunkloaders hvis de bliver et problem.
    • Man tager ikke fra kister hvor man ikke har fået lov, det kan medføre ban fra serveren.
    • Man ødelægger ikke andres bygninger/konstruktioner, det kan medføre ban fra serveren.
    • ​Hvis folk går afk ved deres mobs traps, vil jeg kicke dem fra serveren hvis det begynder at lagge.


    Andet:

    • Serveren er sat til hard.
    • Familie og venner er velkommen, men de er dit ansvar.
    • Whitelist er enablet på serveren. PM mig hvis du skal på whitelisten
    • Serveren bliver genstartet kl. 05.00 om natten. (bliver aktiveret hvis nødvendigt)



    Ender chest farve:

    Bytte bytte købmand hvid, hvid, hvid
    Noggs blå, x, x
    Cyperangel Magenta, x, x
    Barahir Purple, x, x
    Jirin Gul, x, x
    Desoco Sort, x, x
    denialed, bobzt4r og Peden7 Orange, x, x
    Last edited by Desoco; 09-10-2017 at 21:57. Reason: Opdateret med ny pakke
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  2. #2
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    46
    Posts
    4,842

    Default

    Jaaaaa.....

    Nu er der jo 16*16*16 farver så jeg foreslår følgende:

    1) hvid hvid hvid bruges til bytte rundt hvis man vil sende noget til andre som de skal bruge/har bedt om
    2) vi får hver 2 farver på de første felter - der burde være nok - jeg vil gerne have sort/rød og sort/blå


    Derudover bør vi ikke bruge qurrays i overworld.... men i en mystcraft age eller deep dark.
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  3. #3
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Så er der gang i serveren.
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  4. #4
    SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
    Join Date
    26-06-2003
    Location
    Kgs Lyngby
    Age
    49
    Posts
    8,130

    Default

    Og der er farlige mobs all over tør dårlige nok bevæge mig op af mit hul om natten :;D


  5. #5
    Asocialt Medlem Forum Elder Drek Durshell's Avatar
    Join Date
    27-03-2009
    Location
    Esbjerg
    Age
    41
    Posts
    6,850

    Default

    Har slået mig ned i -1782, -1566.

    "This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"


  6. #6
    Forum Trainee Cyperangel's Avatar
    Join Date
    12-01-2013
    Location
    Nær en brændeovn
    Posts
    291

    Default

    Mit hjem er på loc ....

    Pt under relocering, grundet silverfish infestation.
    Last edited by Cyperangel; 27-10-2014 at 20:28.
    "Hvis det ikke kan lade sig gøre med vold, bruger du ikke nok vold!" Sagt i brillebranchen

  7. #7
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Ny version er mod pakken i skal lige genstarte launcheren, så få i tilbudt den nye version.
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  8. #8
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    46
    Posts
    4,842

    Default

    Quote Originally Posted by Desoco View Post
    Ny version er mod pakken i skal lige genstarte launcheren, så få i tilbudt den nye version.
    Jeg får den ikke og i launcheren står den som offline.
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  9. #9
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Quote Originally Posted by Noggs View Post
    Jeg får den ikke og i launcheren står den som offline.
    også hvis du lukker launcheren helt og åbner den igen ?
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  10. #10
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    46
    Posts
    4,842

    Default

    Quote Originally Posted by Desoco View Post
    også hvis du lukker launcheren helt og åbner den igen ?
    Det virkede heller ikke. jeg måtte fjerne pakken men så opdagede jeg at det var technic forbindelsen der er meget ustabil. Er ved at hente 1.9 nu
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  11. #11
    Asocialt Medlem Forum Elder Drek Durshell's Avatar
    Join Date
    27-03-2009
    Location
    Esbjerg
    Age
    41
    Posts
    6,850

    Default

    Andre der har problemer med voldsomt lag, når man åbner inv og kister?

    "This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"


  12. #12
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    46
    Posts
    4,842

    Default

    Quote Originally Posted by Drek Durshell View Post
    Andre der har problemer med voldsomt lag, når man åbner inv og kister?
    Ja.... jeg så i loggen at der er en fejl i NEI.
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  13. #13
    Asocialt Medlem Forum Elder Drek Durshell's Avatar
    Join Date
    27-03-2009
    Location
    Esbjerg
    Age
    41
    Posts
    6,850

    Default

    Quote Originally Posted by Noggs View Post
    Ja.... jeg så i loggen at der er en fejl i NEI.
    Jeg har fikset mit ved at fjerne SD pakken og hente den igen.

    "This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"


  14. #14
    SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
    Join Date
    26-06-2003
    Location
    Kgs Lyngby
    Age
    49
    Posts
    8,130

    Default

    kan man havne i en biome hvor der nul aluminium er?
    Har minet som crazy siden start og er ikke stødt på en eneste alumium ore nu.


  15. #15
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Quote Originally Posted by Virtuella View Post
    kan man havne i en biome hvor der nul aluminium er?
    Har minet som crazy siden start og er ikke stødt på en eneste alumium ore nu.
    nope, men det er kun mellem lag 54 og 128.

    Der kan spawne 2 clusters i hver chunk og hver cluster kan være max 5 stor, og den erstatter kun stone.

    Gravel Aluminum er det samme men erstatter kun gravel.
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  16. #16
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Lidt opdateringer til pakken.

    2.1
    * OpenBlock tilføjet.
    * OpenModsLib tilføjet.
    * OpenPeripheralAddons tilføjet.
    * OpenPeripheralCore tilføjet.
    * Thaumic Explorer tilføjet.
    * Botania opdateret.
    * NEI nedgraderet.

    Der er også installeret dynmap på serveren. Så den er igang med at lave kortet. ikke SD medlemer kan lige skrive så skal jeg sende linket.
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  17. #17
    Socialt Medlem Forum Disciple Desoco's Avatar
    Join Date
    10-09-2011
    Location
    The world that never was
    Age
    33
    Posts
    2,845

    Default

    Hvis der er nogen som skal bruge en QED, så har jeg fået sat en op i min base.
    Shut up and listen
    You'll be surprised what you learn when others fill the silence

  18. #18
    SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
    Join Date
    26-06-2003
    Location
    Kgs Lyngby
    Age
    49
    Posts
    8,130

    Default

    vores waypoints er messed op.
    Vi har alle sammen de samme.
    De hedder noget med home, meteors, omnivous wood, chunkloader osv.
    Er det dine desoco?


  19. #19
    SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
    Join Date
    26-06-2003
    Location
    Kgs Lyngby
    Age
    49
    Posts
    8,130

    Default

    argh.
    Vi må altså gøre noget ved vores hub område.
    Der er huller nogle steder hvor man ikke kan se om der er glas eller ej oppe ved portalerne, så man falder ned.
    Røg ned med alt mit gear på og døde og kan nu ikke få fat i min gravsten, da den er spawn protected.


  20. #20

    Default

    Jeg har et problem, som jeg håber at der er en som har et guide/hjælpe svar til

    Jeg sidder og kæmper med at få gang i klienten på Technic.
    Den står og køre " Initialising... " i meget langt tid, men kommer ikke videre.

    Jeg har Java 7 (7.0.670) installeret. Køre i med 7 eller 8.
    Vil helst ikke opgradere, da jeg har en Server fra ATLauncher , som bruger Java 7

  21. #21
    SD Medlem Forum Knight Virtuella's Avatar
    Join Date
    26-06-2003
    Location
    Kgs Lyngby
    Age
    49
    Posts
    8,130

    Default

    Quote Originally Posted by maxcom2000 View Post
    Jeg har et problem, som jeg håber at der er en som har et guide/hjælpe svar til

    Jeg sidder og kæmper med at få gang i klienten på Technic.
    Den står og køre " Initialising... " i meget langt tid, men kommer ikke videre.

    Jeg har Java 7 (7.0.670) installeret. Køre i med 7 eller 8.
    Vil helst ikke opgradere, da jeg har en Server fra ATLauncher , som bruger Java 7
    Tror nogle prøvede at sætte ram op i technic launcer til 4 gb og at det hjalp.
    Øverst højre hjørne


  22. #22
    Forum Trainee Cyperangel's Avatar
    Join Date
    12-01-2013
    Location
    Nær en brændeovn
    Posts
    291

    Default

    Du er nødt til at give den mere hukommelse. Den er som standard sat til 1 GB, og det er ikke nok til denne pakke. JEg havde samme problem.

    Quote Originally Posted by maxcom2000 View Post
    Jeg har et problem, som jeg håber at der er en som har et guide/hjælpe svar til

    Jeg sidder og kæmper med at få gang i klienten på Technic.
    Den står og køre " Initialising... " i meget langt tid, men kommer ikke videre.

    Jeg har Java 7 (7.0.670) installeret. Køre i med 7 eller 8.
    Vil helst ikke opgradere, da jeg har en Server fra ATLauncher , som bruger Java 7
    "Hvis det ikke kan lade sig gøre med vold, bruger du ikke nok vold!" Sagt i brillebranchen

  23. #23

    Default

    Ok...Det tester jeg

  24. #24

    Default

    Quote Originally Posted by Cyperangel View Post
    Du er nødt til at give den mere hukommelse. Den er som standard sat til 1 GB, og det er ikke nok til denne pakke. JEg havde samme problem.
    Og det hjalp
    Tusind tak Cyperangel

  25. #25
    Marquis of the Board Barahir's Avatar
    Join Date
    09-12-2002
    Location
    DK-2200
    Age
    41
    Posts
    13,417

    Default

    Hej
    Kunne jeg få server og mod info?
    Kan ikke sende PM, da min indbakke er fyldt.

    ⋐█╬╬╬╬╬╬°¯°█|
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓۝

Page 1 of 53 123451151 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •