Results 1 to 2 of 2

Thread: **Semper Danicas Nytårstale 2015***

 1. #1
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Lightbulb **Semper Danicas Nytårstale 2015***

  SD’s Nytårstale 2015

  Som vanen tro vil vi starte med Dalai Lama's vise ord, som på fineste vis underbygger vores værdier:

  Husk følgende:
  Respekt for dig selv -
  Respekt for andre -
  Ansvar for dine handlinger

  Lad ikke en lille
  diskussion ødelægge et
  godt venskab

  Del ud af din viden.
  Det er en måde
  at opnå udødelighed på.

  Et nyt år er rundet. En ny tid er i sigte. Semper Danica er blevet 1 år ældre, men sikke et år.

  Semper Danica er et af de få steder hvor alt fra den virkelige verden ikke sniger sig ind. Politik, religion, racisme og lignende eksisterer ikke i vores verden. Vi har et frirum, hvor kun vores fælles interesser og fællesskab har sin plads, og hvor vi kan sidde sammen med ligesindede, uafhængigt af politisk tro og om man er direktør eller arbejdsløs. Vi spiller sammen, vi snakker sammen, og vi fester sammen.

  Semper Danica har få skrevne regler, og vi lever efter vores værdier i stedet. Som nyt medlem har man accepteret disse, og det er netop vores værdier som gør at vi i fælleskab kan sidde her og endnu engang sige at SD er her endnu, og vi er her også næste år!

  Lad bare andre guilds påstå, de har været her lige så længe som Semper Danica, lad dem ytre de er flere medlemmer, påstå de stadig er tilstede om mange år, og påstå at de er den bedste guild i verden. Disse ytringer vil man ikke finde på Semper Danica's forum om Semper Danica.

  Semper Danica er blevet 12 år, Semper Danica har over 350 medlemmer. Semper Danica er her også næste år, og ingen er vist i tvivl om at vi er Verdens Bedste Guild. Ikke de bedste i PvE. Ikke de bedste til PvP. Men de bedste til at være, en guild for medlemmerne, og de bedste til sammenhold!


  Året der gik - 2014
  Selvfølgelig skal vi nævne årets julefrokost først. Festen var i København og vi fik fester i SD op på et helt nyt niveau. Vi startede med Bowling, og endte med en super fest med festlege og kolde drinks.
  Disse fester i Semper Danica er det der holder guilden sammen. De er limen som sikrer vi kender hinanden, ikke bare fra de forskellige spil vi spiller, eller de utallige timer vi sidder på Mumble og fører dybe og seriøse samtaler, men de giver muligheden for at sætte et ansigt bag personen på den anden side af skærmen, og gør at man glæder sig til det næste sociale arrangement, hvor gensynet kan bringe venskaberne tættere på tværs af landegrænser og erhverv.  Rent spilmæssigt angående nye titler har 2014 desværre ikke tilbudt os nogen store varige spilenheder. Vi havde store forhåbninger for de titler som var på vej, men desværre måtte vi sande at de ikke rigtig fangede mængden. På bonus siden gav dette muligheder for at gamle SD spil fik en revival, og vi har nu gang i nogle af de ”gamle” titler igen med fornyet energi.

  2014 var også året hvor snakken angående selve SDs struktur var på menuen. Dette emne var ikke et nemt område, og selv med nye inspirationsmomenter som løbende var en del af processen, nåede vi i 2014 hen hvor vi afsluttede det med en Survey som gav meget tæt stemmelighed imellem de to opstillede tanker.

  wOOOOt og Gadrielz trådte i 2014 ud af Rådet, og Trine fik en revival og står nu for den sociale side af SD.
  Rent forum mæssigt, så er den største nævnbare ting at vi fik Twitch integration på serveren.

  Vi vil selvfølgelig give en hjertelig velkomst til medlemmer som er blevet medlemmer i Semper Danica i årets løb. Vi håber I føler at I er blevet taget godt imod, og at det kommende år i SD vil give jer samme oplevelse af fællesskab som vi andre føler.

  En afskeds salut skal også lyde til de medlemmer som har forladt Semper Danica. Vi er utrolig kede af at miste gamle og gode medlemmer, om det så var til mere seriøse raid guilds, nye IRL fokus punkter eller andet, er det altid trist at skulle sige farvel.

  Hvad vil vi så med SD i 2015
  Selvfølgelig skal først nævnes at vi i begyndelsen af foråret får afsluttet vores Guild Vs Community snakke og får det hele til at munde ud i en strategi for SDs fremtid. Dette er ikke bare noget vi lige gør, og vil kræve mange timers arbejde og debat endnu, men det vil sikre SD får en gylden fremtid og også er her om mange år fremad.

  Rent spilmæssigt vil vi se om vi kan opbygge en solid base af spillere i alle vores områder, og sikre alle som spiller i afdelingerne har nogle super stunder sammen. Desværre er der ingen store nye spil på planen for 2015, men man ved aldrig hvad der måtte ske.

  Resten af året skal have fokus på ro og stabilitet og udvikling af afdelingernes præmisser.


  Vi ses i 2015
  Vi håber at I vil komme til ledelsen i det kommende år med alt der bekymrer jer. Vi sidder i ledelsen dagligt og kigger ting igennem vi modtager fra jer, og intet bliver forbigået. Så kom endelig til os, hvis I har noget I kan bidrage med. SD er kun, hvad SD er, pga. medlemmerne.

  Husk endelig at bruge jeres ledelse til noget konstruktivt. Kom frem med hvad I kunne tænke Jer i vores officielle spil, og I er selvfølgelig altid velkomne til at starte noget op selv, vi skal nok støtte op og hjælpe hvis påkrævet.

  En stor del af fortjenesten til vores succes, kommer fra nogle fantastiske engagerede officerer, og dedikerede medlemmer. Husk dette!
  En hyldest herfra til jer! I har igennem årene gjort jeres til at Semper Danica i dag er Semper Danica!

  En hyldest til jer der har delt byrden med os, nu og fremover!

  En hyldest til jer der i det kommende år vil ankomme til Semper Danica og lægge en del af jeres hjerteblod i Semper Danica!

  En hyldest til alle de super firmaer der giver os timevis af underholdning!


  Semper Danica er baseret på, at nogen vælger at bruge tid og energi på at skabe nogle rammer som andre kan få fantastiske oplevelser i. Det er baseret på, at vi hjælper hinanden og behandler hinanden med respekt.
  Semper Danica er IKKE perfekt. Men vi er gode til ikke at være perfekte! Vi har et sammenhold som du ikke finder et andet sted. Vi praler sjældent, men nogle gange bliver man nødt til at sige – SEMPER DANICA!

  Men i dag på årets sidste dag så brug lige 2 min på at tænke over hvad SD gav dig i år, og hvad du gav SD. Vær stolt af det, værdsæt det, værn om det og bak op om Ledelsen, medlemmerne, og om de nye folk der i 2015 vil give os nye fantastiske oplevelser!

  Vi er her for hinanden, men man får ikke mere ud af SD, end det man selv ligger i det. Spørg ikke hvad SD kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for SD!

  Godt nytår ønskes I af alle i SDs Ledelse….Og Gud og Dronningen bevare Semper Danica
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	normal_DSC_00635B15D.JPG 
Views:	650 
Size:	102.1 KB 
ID:	9500   2. #2
  Paladin of the Board Jeoparty's Avatar
  Join Date
  26-12-2007
  Location
  Krøllebøleø
  Age
  8
  Posts
  11,474

  Default

  World of Warcraft afdelingens ord:

  Endnu et år er gået i wow-ånden. Da jeg skrev talen sidste år, så var forventningen at vi så en sommer expansion, men vi måtte desværre vente lidt længere. Det har været nogle lange måneder, og vi har i 2014 kørt med den samme content patch helt op til udløsningen af den længe ventede expansion. Jeg må erkende, at jeg er stolt af at være en del af ledelsen, som holder fanen højt for så dedikerede medlemmer som Wow-members i SD har udvist over denne lange periode før WoD. Aktiviteten har været fantastisk, og selvom Siege of Orgrimmar var den primære faktorer for at logge ind og spille, har vi formodet at samles omkring andre begivenheder i årets løb. Tak til alle der har haft lyst og tid til at deltage i de forskellige events, og været med til at gøre dem til en succes.

  Det er tydeligt at Warlord of Dreanor har ramt den gamle kerne og formodet at få den stemning frem i WoW som vi alle elsker. Gamle SD'er har fået en tur med støvkluden og vi har set dejlig fremgang i gamle members der nu er kommet tilbage i spillet. Nye members er også strømmet til, og der har været så meget interesse i SD, at vi har været nødsaget til at stoppe for flere ansøgere. Det er dejligt, at SD stadig formår at være en attraktiv guild for udefrakommende, selvom vi absolut intet gør for at promovere os selv. Det kan I til dels takke jer selv for, da jeg altid hører om positive oplevelser fra andre der spiller og tilfældigvis støder på en SD'er. Det er kendetegnet ved SD, at vi altid behandler andre, som vi gerne selv vil behandles.

  SD formår stadig at være med på raidfronten. Vi er ikke den direkte hardcore raider guild, og det er heller ikke noget vi stiler efter. Dog er det min mening, at vi viser, at SD stadig kan give den en skalle på det nyeste PvE content. Med 5 aktive raidhold og et super godt guildraid har vi invaderet highmaul med stor stil, og alle hold har vist en super fremgang og positiv indstilling til raiding. Jeg er specielt imponeret over, at et raidhold blev stiftet i starten af den nye expansion af 3 trials, som er en blanding af nye og gamle members, og er kommet super godt på banen

  Ledelsen glæder sig meget til de nye udfordringer den nye expansion smider i hovedet på os, og håber alle får et fantastisk år i WoW.

  Godt nytår til alle i SD, og pas nu på hinanden.

  // Tristanas på vegne af WoW-ledelsen.Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •