Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 54

Thread: Ansøgning til SD - Qaan - World of Warcraft

 1. #1
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default Ansøgning til SD - Qaan - World of Warcraft

  Personen bag:
  Mit navn er Tobias, jeg er 26 år gammel og bosat i Helsingør i Nordsjælland.

  Jeg er nyligt uddannet Multimediedesigner og pt. ved at søge job inden for web branchen. Min uddannelses baggrund er også grundlag for min store interesse for computer. Her bruger jeg ofte tid på at kode hjemmesider / applikationer, eller tegne i fx Photoshop.
  Jeg er især vild med at tegne Concept Art, som fx. fantasy landskaber eller miljøer. Jeg er ikke den store person tegner, og jeg holder mig hellere til det mere konceptuelle hvor man skaber et billede med en bestemt atmosfære, fx en futuristisk stor by.

  Udover dette som tager meget af min fritid, spiller jeg også Dart og er med i den lokale Dart klub, hvor jeg kommer en gang om ugen. Dagene varierer meget, og det er udelukkende for det sociale at jeg kommer i denne klub, og altså ikke noget jeg er bundet af.
  Som de fleste andre herinde, så bruger jeg også en del tid på computerspil. Jeg spiller Hearthstone, WoW, Magic the Gathering og mange andre.

  Jeg blev introduceret til Semper Danica igennem Funnian, Funnish, Fanjan, Funjan, F(indsæt selv vokal)njan, som jeg har været i guild med i mange år ovre på Ghostlands serveren. Vi joinede nogenlunde samtidigt guilden Danish Raiders, og her tilbragte vi meget tid sammen. Jeg har haft fornøjelsen *HOST* , af at være til er par guildfester sammen med Funnian, og det har været fantastisk at sætte ansigt på de mennesker man spiller med, og som man faktisk kun hører stemmen på.

  Jeg er lige startet igen efter en længere pause, og tog mig en snak med Funnian omkring Semper Danica og jeg havde på fornemmelsen at dette ville være et godt sted for mig. Jeg er ikke længere interesseret i 5 dages hardcore raiding, men er meget mere på udkig efter et stærkt fælleskab, hvor man kan snakke med andre mens man spiller.

  Jeg er en meget frisk og glad person, som ikke er bange for at socialisere sig på diverse voice chats. Jeg har en mystisk humor (Spørg Funnian, KRANIE), men jeg elsker et godt grin. Jeg er meget udadvendt og ikke genert når til kommer til at snakke.

  World of Warcraft "karriere":

  Jeg startede med at spille World of Warcraft tilbage i starten af TBC. Her begyndte jeg at raide casual i Karazhan, Gruul's Lair samt Zul'aman. Efter et stykke tid i denne guild Awakening Spartans, valgte jeg at prøve lykken med en nyopstartet dansk guild nemlig Danish Raider. Jeg var en af de første members i denne guild, og var med til at få guilden til at vokse, og jeg endte derfor ret naturligt også med at blive Officer. Jeg var i denne guild i mange år, både i op og nedture, og efter nogle år som Officer valgte jeg at fratræde denne rolle, da jeg fik lidt mindre tid til computerspil pga. gymnasiet. Guilden begyndte at ændre sig i form af folk der stoppede og nye kom til, og her valgte jeg at prøve noget helt andet.
  Jeg skiftede til en horde guild på The Maelstrom, hvor jeg i en periode på ½ år var med på et 4 dages progress hold. Guilden endte med at lukke da der var splittelse i ledelsen, og jeg valgte at tage tilbage til Ghostlands, da jeg havde fået nok af 4 dages raiding om ugen, og igen gerne ville ned på et mere casualt niveau.

  I Mist of Pandaria holdt jeg en pause med spillet, og i den pause skete der en masse i Danish Raiders som gjorde at alle de personer jeg snakkede bedst med forlad guilden, og lavede deres egen på Ravencrest. Jeg kom tilbage, men kunne ikke holde motivationen, da de igen ville være lidt mere hardcore, og jeg var kun med som social.
  Jeg spillede med dem indtil 1 måned efter Highmaul release, hvor jeg igen holdt en pause pga. mit studie, og er nu startet igen for ca 1 måned siden... Puhaaa det var noget af en historie.

  Jeg har derfor i min wow tid både prøvet at "hardcore" raide samt være i guilds for det sociale, og jeg kan personligt mærke at det er fællesskabet der trækker nu, mere end progress raiding.

  Min motivation for at joine Semper Danica, er at igen være en del af et fællesskab og have nogle at snakke med når jeg spiller wow. Jeg er også interesseret i hygge raids, da jeg gerne igen vil opleve raid miljøet dog på et stille og roligt plan.

  Min main character er en Warrior som er DPS, dog har jeg i sinde at skaffe noget tank gear og prøve dette aspekt af warrioren, da jeg ikke har tanket på en warrior før.
  Navnet på min Warrior er Qaan, og jeg har lige flyttet den over på Tarren Mill, for at spille lidt med Funnian igen.
  Jeg har derudover en masse alts, faktisk en af hver klasse i minimum lvl 90, og ser jeg fremad, så er det meget muligt at disse også bliver flyttet, hvis jeg får chancen for at blive en del af Semper Danica.

  Jeg har læst og accepterer jeres Forum Regler, Regler for optagelse samt de 5 værdier.

  Mange venlige hilsner

  Tobias - Qaan

  (Jeg ved at mit brugernavn på hjemmesiden ikke er det samme som min main, og dette er ved at blive ændret.)

 2. #2

  Default

  Velkommen til.

  Held & lykke med ansøgningen

 3. #3
  SD Medlem Forum Apprentice
  Join Date
  07-05-2012
  Location
  Kolding
  Age
  41
  Posts
  1,025

  Default

  Jaaaaaaa daaaaaaaaaa Tobias! Total mørkeleg in ya face!! (intern joke)

  Ham her skal vi bare have på trial ASAP, god raider og grineflip så det batter!!

 4. #4
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,072

  Default

  Hej @Beroc og velkommen til på vores forum,

  super fin ansøgning du har skrevet.

  Har du selv taget kontakt til en af vores forum-admins, som kan ændre dit brugernavn, eller skal jeg lige pege dem i din retning?

  I løbet af de næste dag vil Harpos eller jeg komme med lidt mere information angående ansøgnings-processen + en mulig tid til en mumble samtale. Indtil da er du velkommen til at kigge forbi på vores mumble-server og vores ingame kanal "semperdanica".

  Mvh
  Grynte
  Øff

 5. #5
  SD Medlem Forum Knight Agge's Avatar
  Join Date
  19-06-2008
  Location
  Fensmark
  Age
  44
  Posts
  7,896

  Default

  Fin ansøgning. Velkommen til!

 6. #6
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  @Grynte
  Jeg blev henvist til Trine af Funnian, hvor jeg har bedt om at få skiftet brugernavnet, så det passer til min karakter.

  Jeg sad et par timer igår på jeres mumble og snakkede med Funnian, så mumble er klar til en eventuel samtale

  - Qaan

 7. #7
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,072

  Default

  Quote Originally Posted by Beroc View Post
  @Grynte
  Jeg blev henvist til Trine af Funnian, hvor jeg har bedt om at få skiftet brugernavnet, så det passer til min karakter.

  Jeg sad et par timer igår på jeres mumble og snakkede med Funnian, så mumble er klar til en eventuel samtale

  - Qaan
  Så er du jo på den rette vej med hensyn til brugernavnet, det lyder godt
  Øff

 8. #8
  Rådsmedlem Forum Apprentice Pilinias's Avatar
  Join Date
  14-01-2015
  Location
  Greve
  Age
  29
  Posts
  1,041

  Default

  Hejsa med dig :-) rigtig fin ansøgning du har fået skrevet - der er god fylde på den. Held og lykke med det i hvert fald :-D
  og hey! Endnu en multimediedesigner - er selv lige blevet færdiguddannet til det samme denne sommer så har vi da i hvert fald det til fælles! Hehe
  De bedste hilsner
  Pilinias // Rådet

  Du kan typisk finde mig online følgende spil:

  • Hearthstone
  • World of Warcraft
  • Elder Scrolls Online

 9. #9
  SD Medlem Forum Elder Najsen's Avatar
  Join Date
  19-10-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  32
  Posts
  6,617

  Default

  Velkommen til forum Karen, håber du falder godt til Og super fin ansøgning du har lavet


 10. #10
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  34
  Posts
  10,205

  Default

  Hej Tobias.

  Jeg skriver også lige heri din ansøgning. Skriv lige tilbage på min PM eller bare @tag mig her i din tråd når du har set det, og så går jeg ind og ændrer dit navn

  Held og lykke med din ansøgning.
  Hilsen Trine.


 11. #11
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,072

  Default

  Hej igen @Beroc,

  så kommer jeg lige med noget information og en mulig tid til en mumble-samtale


  Forløbet med din ansøgning kommer til at se sådan her ud:
  - Kan du komme til en mumble-samtale d. 13.08 klokken 18:30?
  - Ud fra hvad vi bliver enige om, så bliver der givet en trial der varer en måned, hvor du skal samle "thumbs up" fra vores medlemmer. (Jeg vil hjælpe dig igang, hvis du skal bruge hjælp).
  - Efter ca. en måned, så tager vi lige endnu en hurtig snak, og finder ud af om du skal ind eller ej.


  Det handler i bund og grund om at du gør dig positiv bemærket i løbet af din ansøgnings- og trial-periode. Vi ser dig an og du ser os an.
  Du kan allerede nu begynde på at samle positive kommentarer fra Semper Danica medlemmer, ved at joine /join Semperdanica i WoW eller bruge vores mumble-server.
  Server-informationerne til mumble kan du finde på forsiden eller ved at klikke >her<

  En af de nemmeste måder til at samle “thumbs up” på og generelt få positiv respons, er at spille sammen med SDere. Det kunne være random heroic dungeons, LFR, PvP eller hvad der lige er aktuelt.
  At være aktiv på mumble er også en rigtig god måde til at komme i kontakt med SD mens du er på trial. Man kan få en god snak, en gruppe til en aktivitet ingame eller begge dele på en gang, og det resulterer ofte allerede i positiv respons og thumbs up.
  Husk at tagge folk i din ansøgningstråd, ved at skrive @*deresbrugernavn*, når du har snakket eller spillet med dem, så de husker at kigge forbi i din tråd.


  Hvis du får nogle spørgsmål undervejs, så kan du kigge lidt i Ansøgnings Infomation eller Regler for optagelse
  Desuden skal du være mere end velkommen til at skrive til mig her på siden eller i spillet @Grynte, og ellers kan du også henvende dig til @Harpos.


  Mvh
  Grynte
  Øff

 12. #12
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  @Trine Hej Trine Jeg har nu set din besked angående navne ændring.
  @Grynte Klokken 18.30 passer mig helt fint Jeg ser frem til en samtale.

  - Qaan

 13. #13
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,072

  Default

  Super, så snakkes vi ved senere på mumble
  Øff

 14. #14
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,072

  Default

  Velkommen på trial
  Øff

 15. #15
  SD Medlem Forum Knight Trine's Avatar
  Join Date
  25-02-2009
  Location
  Brønderslev, Nordjylland
  Age
  34
  Posts
  10,205

  Default

  Velkommen på trial

  Jeg har ændret dit forumnavn og har givet dig adgang til det interne forum.

  Held og lykke i din trial.
  /Trine.


 16. #16
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  @Pingop

  Tak for et par Mythic dungeons og gode minder om de gamle TBC dage

 17. #17
  Forum Convert Pingop's Avatar
  Join Date
  12-07-2014
  Location
  København
  Age
  28
  Posts
  799

  Default

  Quote Originally Posted by Qaan View Post
  @Pingop

  Tak for et par Mythic dungeons og gode minder om de gamle TBC dage
  Du mener timewalking men ja det var hyggeligt

 18. #18
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  Quote Originally Posted by Pingop View Post
  Du mener timewalking men ja det var hyggeligt
  haha DOH Ja Timewalking selvfølgelig

 19. #19
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  Tak for timewalking dungoens @Tumlen og @Hippolytus

 20. #20
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  Tak for dungeon @Fedthaar

 21. #21

 22. #22
  Rådsmedlem Forum Apprentice Pilinias's Avatar
  Join Date
  14-01-2015
  Location
  Greve
  Age
  29
  Posts
  1,041

  Default

  Nå, så får du også en (sympati-) bare fordi jeg har kørt på dig hele aftenen på mumleren Ej. Det var hyggeligt, og du fortjener selvfølgelig min thumb - og skal nok lige få fundet de s**** tegninger, så du kan se dem
  De bedste hilsner
  Pilinias // Rådet

  Du kan typisk finde mig online følgende spil:

  • Hearthstone
  • World of Warcraft
  • Elder Scrolls Online

 23. #23
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  @Pilinias

  Haha sympati-thumps er de bedste!

  Det var noget af en opgave jeg fik sat dig på, kan jeg se på det hele :P

 24. #24

  Default

  You ever had a patient die shortly after saying, 'Hey, watch this'

 25. #25
  Forum Neophyte
  Join Date
  24-02-2012
  Location
  Helsingør
  Age
  30
  Posts
  88

  Default

  Tak for at tage mig med på raid! DPS'en slacker stadig en del men mechanics synes jeg selv jeg havde rimeligt styr på.

  Tagger jer selvom der ikke er meget snak når man raider.

  @Aysha @Beastlord @Conuntas @Cuber (Husk Mannoroth ) @Fedthaar @Fragglen @Graphx @Harpos @HolgerDK @invu @Konrax @Manics @Mojoejoe @Pixiebelle @Ratkuul @storm @Strexx @Xenium
  Damn det var mange!
  Last edited by Qaan; 26-08-2015 at 22:38.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •