Results 1 to 11 of 11

Thread: Ansøger fra Danos

 1. #1

  Default Ansøger fra Danos

  Hej

  Her er lige et hurtig referat af hvad jeg går og laver.

  Jeg hedder Caspar og er 31 år, bosat i den nordlige del af Dannebro. Her lever jeg med min kæreste Anne. Til daglig indtager jeg ren colombiansk kokain ind gennem øjnene, for at holde min BDO afhængighed lidt i skak. Er uddannet salgsassisent og har arbejder som leder i mange år, indenfor detailbranchen. Har dog langt detailbranchen bag mig, da jeg håber på at starte mig en ny uddannelse her til september, da jeg har arbejder med det socialpædagogiske fag, det sidste års tid.

  De spil jeg har spillet mest inden for den nærmste fremtid er følgene:
  Warframe, Witcher 3, Marvel Hereos, Diablo 3, Xcom 2 og Fallout 4.

  Hver onsdag aften, spiller jeg Magic The gathering i den lokale klub.

  Min tid går meget foran min computer, da andre af mine interesser forkommer på nettet. Der kan min tid med Twitch eller Youtube gå meget hurtigere, følger folk som Totalbiscuit, AngryJoe, Giant Bomb og JesseCox plys mange flere.. Men blander for det meste de 2 aktiviteter og nok derfor er jeg ikke den store “chatter”. Hvis jeg ikke er foran min skærm, er jeg nok nede i byen og væde halsen i flydende eksotiske humle, samt nyde det til en omgang god live musik, det kan være alt fra dansk pop covers til metal der vejer meget. Jeg er også meget interesseret i UFC, eller MMA generalt, da jeg selv i en yngre alder gik til badminton. Jeg ser også gerne noget StarCraft 2, da jeg selv har været “rimlig” kompetitiv i det.

  Jeg kan tilbyde SD en rigtig chilleren personlighed, der elsker at være hjælpsom. På alle fronter, ikke kun i spillet. Også personlige ting, hvis man skulle have lyst til det. Besidder også en god del humor, den kan til tider god virke lidt grov. Selvom jeg bruger meget tid på spil, så er jeg ikke en af dem der skal have det bedste, som dem første. Eller grind til højeste level asap. For mig er det ikke så meget om målet, men mere om rejsen dertil. Jeg er for det meste ren PvE spiller, da jeg ikke har de store behæv fo

  Jeg er for det meste ren PvE spiller, har ikke det store behov for at bevise mig selv over fra andre mere. Grunden til jeg spiller, er for at slappe af, samt afstresse mig for virkeligheden. Jeg spiller for det meste kun spil, som jeg kan spille alene, da det kan forgå på mine egen bekostnige, samt min egen tid. Men alt det ændrede sig da Ild- nationen angreb. Men BDO har fanget min interesse i sådan en grad, at jeg er villige til at være en del af community omkring BDO. Semper Danica virker til at være et vel etableret community, som jeg mægtig gerne vil være en del af, fordi her sidder jeg at laver en ansægning til at spille et computerspil, vil indrømme det forekommer mig lidt mærkeligt, men også kun fordi jeg aldrig har gjort det før. Men det virker til at være det værd.  Jeg har læst de 5 værdier og forum reglerne.


  Mvh
  Caspar

  Family name: Lykk3


  Last edited by Lykk3; 20-04-2016 at 12:40.

 2. #2
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  28
  Posts
  5,078

  Default

  Velkommen til her på forum @Arieel

  Din ansøgning ser allerede fin ud, men den er dog i den korte ende, og jeg vil gerne bede dig om at fylde noget mere på. Du kunne f.eks. lige fortælle, hvad du forventer af at være med i SD og hvad du som person har at bidrage. Hvad er det for noget live musik du bedst kan lide, eller er det lige meget, bare det er live?

  Når du har fyldt lidt mere på vil du i løbet af de næste par dage få nogle flere informationer om trial forløbet her i SD.

  Held og lykke med din ansøgning!

  Grynte
  Øff

 3. #3
  Forum Convert Locoid's Avatar
  Join Date
  21-06-2015
  Location
  Midtjylland
  Age
  28
  Posts
  638

  Default

  Hej @Arieel
  Rigtig fin ansøgning kan se du har skrevet noget mere på kan ikke lige se dig over min liste med Familie navn (lykk3 du kom lige på). gætter på det er dit char navn?

  Her kommer der lidt flere informationer

  Forløbet med din ansøgning kommer til at se sådan her ud:
  - Du er fra dagens dato officielt kommet på trial her i SD, og den varer en måned. Da du er kommet ind på særlige regler i sammenhæng med merget mellem Danos og SD skal du ikke samle et minimumsantal af thumbs up fra vores medlemmer. Vi vil dog stadig se noget aktivitet fra dig i løbet af den her måned, for at se om du er kommet godt på plads i guilden.(Jeg vil hjælpe dig igang, hvis du skal bruge hjælp).
  - Når du får spillet eller snakket med SD medlemmer vil vi gerne bede dig om, at du tagger dem i din ansøgning-tråd her på forum, så vi kan følge med i din aktivitet, og så medlemmerne kan give dig noget positiv respons.
  - For at tagge en spiller skriver du @Navnet i en post på forum, og så får det pågældende medlem en notifikation omkring det.
  - Efter ca. en måned, så tager vi lige endnu en hurtig snak, og finder ud af om du skal ind eller ej.


  Det handler i bund og grund om at du gør dig positiv bemærket i løbet af din ansøgnings- og trial-periode. Vi ser dig an og du ser os an.

  En af de nemmeste måder til at komme i kontakt med andre guild-members, er at spille sammen med dem. Det kunne være Guild mission, Grind, PvP eller hvad der lige er aktuelt.

  At være aktiv på mumble er også en rigtig god måde at komme i kontakt med SD på mens du er på trial. Man kan enten få en god snak, en gruppe til en aktivitet ingame eller begge dele på en gang, og det resulterer ofte allerede i positiv respons.

  Server-informationerne til mumble kan du finde på forsiden eller ved at klikke >her<

  Hvis du får nogle spørgsmål undervejs, så kan du kigge lidt i Ansøgnings Infomation eller Regler for optagelse
  Desuden skal du være mere end velkommen til at skrive til mig her på siden eller i spillet /w Locoid og ellers kan du også henvende dig til @lange


  Mvh
  Locoid
  Last edited by Locoid; 01-04-2016 at 10:23.
  Wow
  Lokoid - Druid
  Locoid - Shamen

  Black Desert Online
  Familiy name: Warcoid

 4. #4
  Forum Convert
  Join Date
  01-04-2013
  Location
  Copenhagen
  Age
  54
  Posts
  626

  Default

  @Arieel, velkommen på trial
  Ashes of Creation: Serenity, Sinfull
  Elder Scrolls Online: @SinfullSerenity

 5. #5
  SD Medlem Forum Apprentice HrLind's Avatar
  Join Date
  19-08-2014
  Location
  Jyderup
  Age
  48
  Posts
  918

  Default


 6. #6
  SD Medlem Forum Adept Mushizo's Avatar
  Join Date
  14-11-2011
  Location
  2670 Greve
  Age
  41
  Posts
  2,013

  Default

  Men alt dette ændrede sig da ild-nationen angreb , Citat fra det eneste der er værdig til at bære titlen Avatar!


  ud over det, så er der en thumbs up herfra

 7. #7

  Default

  Har brugt lidt tid på mumble med nogen af jer banditter, må siger at i er nogen flinke fyre - Kan da måske også lige tilføje til tråden, at jeg bleven lidt mere liderlig efter PvP, da det er fucking accelerating for ens hjerte. Glæder mig til at spændere en masse tid med jer fremover!

 8. #8

  Default

  Kora er heller ikke helt dårligt @Mushizo Hun er dog ikke nogen Aang :P

 9. #9

  Default

  Flinker gut. Kan kun skrive under på det med den gode grove humor

 10. #10

  Default

  Super flink og sjov at snakke med. Ser frem til mange flere scroll runs

 11. #11
  SD Medlem Forum Adept Blamage's Avatar
  Join Date
  05-06-2008
  Location
  Midtsjælland
  Age
  63
  Posts
  1,955

  Default

  • Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes. :-)€

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •