Results 1 to 17 of 17

Thread: Semper Danica's Nytårstale 2017

 1. #1
  SD Medlem Paladin of the Board Shade's Avatar
  Join Date
  30-04-2005
  Location
  Fredericia
  Age
  41
  Posts
  12,420

  Default Semper Danica's Nytårstale 2017

  Indledning

  Året 2016 er ved at slutte og med en alder på 14 år og 1 måned, kommer Semper Danica lige straks til at fejre sit 15' årskift.

  I nytårstalen 2015/2016 annoncerede vi at 2016 ville slutte af med et brag af en fest på MMORPG scenen, hvor adskillige AAA MMORPG titler stod til at skulle release. Luften gik desværre af ballonen i løbet af 2016, da de ventede releases blev udsat til 2017 eller ubestemt tid. Et enkelt MMORPG ved navn EQ Next blev endda pillet helt af menukortet.

  Det har derfor været et noget roligere år end vi forventede da vi for et år siden stod i 2015 og kiggede ind i 2016. Her var forventningen at vores nye strategi virkelig skulle afprøves med en release fest af MMORPG titler. Dette har naturligvis fået os til at overveje om vi står rigtigt på banen til 2017. Kommer den store MMORPG fest, eller er MMORPG ved at være en uddøende race? Skifter MMORPG helt gear, ved at være kortvarige multiplayer spil i en open world verden. eller er vi bare inde i en kortvarig død periode? Det er store spørgsmål, og vi har ikke svaret i øjeblikket, men det er en diskussion som virkelig fylder meget i rådet.

  Derfor er vi også igang med at få fastsat en ny vision for Semper Danica, så vi har det samme mål at styre hen i mod. Visionen bliver et overordnet mål, som kan være med til at give nogle rammer, og dermed gøre det væsentligt nemmere at diskutere de enkelte ting i guilden såsom for eksempel rekrutteringssystemet. Visionen kommer derfor ikke til gå så tæt på, som den tidligere strategi, med klare regler for alt. Visionen vil i stedet give os et billede på om vi kører med en styret guild struktur med få MMORPG spil, eller om vi skal åbne op med flere spil, flere spiltyper, mere lempelige regler. Når det overordnet mål er på plads, er det nemmere at gå igang med at diskutere ting som fremtidige rekruttering, da rammerne allerede er fastsat, så emnet ikke er så stort.

  Alle de debatter vi har haft gennem det sidste år samt de PM's vi har modtaget er naturligvis en del af dette arbejde, så visionen ikke bliver rådets vision, men Semper Danicas vision.

  SWTOR bliver til BDO

  I 2016 måtte vi desværre sige farvel til vores SWTOR afdeling, som gennem 5 år har været en fast del af Semper Danica. Tilbage i december 2011 havde vi den største MMORPG opstart i SD's historie, da 250 folk startede op under Semper Danica's banner i SWTOR. Planlægningen for SWTOR startede op allerede 2009 og rigtig mange mennesker var med til at give SD en uforglemmelig MMORPG opstart med direkte kontakt til udgiveren igennem community manegeren Lion Martinez.

  Der skal lyde en kæmpe tak til de personer, som var med til at gøre SWTOR noget helt særligt, at være en del af. Der skal også lyde et særligt tak til de personer, som i den sidste tid kæmpede for at holde spillet i live.

  På asken af SWTOR blev et nyt MMORPG født; Black Desert Online, som var et Asiatisk MMORPG, der havde kørt noget tid i den asiatiske og russiske del af verden. Et spil med en anderledes tilgang til crafting og combat, men med masser af PVE og PVP. I starten af BDO fik også gennemført en merge med den danske guild Danos, og fik derigennem tilført nogle flinke gutter og gutinder, som styrkede vores BDO afdeling.

  For nylig valgte udbyderne af BDO at lave en server merge, så samtlige Europæere blev samlet på en server. Dette gjorde udbuddet af potentielle ansøgere til SD større, hvilket allerede har kunne mærkes i det 15 personer allerede har søgt ind til SD efter servermergen.

  Dette er en stor styrke for BDO, og er dermed med til at fremtidssikre spillet i SD.

  WoW

  I WoW var tiden i 2016 kommet til den sjette expansion ved navn Legion. Den nye expansion bød på nyt PVE content i form af nyt område med de obligatoriske nye raids samt nye sværdhedsgrader i allerede kendt content i form af Mythics. Det blev denne gang også til en ny spilklasse, nemlig den længe ventede Demon Hunter. Nogen husker den nok fra de gode gamle Warcraft dage, eller fra Lore omkring den frygtede Illidan, som selv startede ud som Demon Hunter, inden han selv blev opslugt af den demoniske magi.

  Mange har sagt at Legion er den absolutte bedste expansion WoW har haft, og den har da også fået en masse gamle SD'ere til at dukke frem fra støvet

  Admin og redaktion

  I slutningen af 2016 tog vi hul på at genstarte DEV-teamet, hvis første opgave bliver at kigge på en ny platform for Semper Danica. Helt præcis hvor voldsomt det bliver og hvor meget der er i spil, er op til DEV-teamet at finde ud af.

  Det er også besluttet at booste redaktionen på både personfronten og ansvars-fronten, så denne efterfølgende vil stå for alt kommunikation ud af til. Opgaven er at gøre Semper Danica mere synlig på nettet samt at gøre Semper Danica mere attraktiv at besøge. Redaktionen ændrer i den forbindelse navn til PR-Teamet, hvilket vil blive samlet i det nye år.

  Social Teamet

  Social teamet har gennem 2016 foretaget nogle af de obligatoriske oprydninger, og desværre er der for mange som bliver smidt ud på inaktivitet, og igen alt for mange som ikke forstår hvorfor. Det er blevet sagt rigtigt mange gange nu, og kan ikke længere komme som et chok for vores gamle medlemmer, at vi har et aktivitetskrav på forum. Vi synes det er yderst overkommeligt krav, som går ud på at man skal besøge forum minimum en gang måneden. Kan man ikke overholde dette så bliver man smidt ud af Semper Danica.

  Derfor en lille bøn til folk om lige at tjekke forum i ny og næ. Hvem ved, det kunne jo være at man faktisk lærte noget nyt eller læste noget spænende

  Julefrokost 2016

  Dimse og Tristanas gentog succesen fra sidste år, og fik igen planlagt en fantastisk julefrokost, hvor der var omkring 40 fremmødte. Dagen startede med lidt bowling på Big Bowl i Valby, hvorefter festen via bus blev sendt over på Cafe Vik. Her blev der serveret den traditionelle julefrokost med rigeligt at drikke. Natteravnene tog videre på Damhuskroen for at fortsætte festen. Hvis man vil læse mere om Julefrokosten kan denne artikel anbefales.

  Et stort tak til Dimse og Tristanas for igen at have stået for et fantastisk arrangement smiley.

  Og hvis du bare ikke kan vente til den næste SD fest, s[ tag lige et sving forbi denne tråd, hvor Najsen annoncere Sommerfesten smiley

  Godt Nytår!

  Afslutningsvis vil vi fra ledelsen gerne sige rigtig mange tak for den store opbakning, som I medlemmer har vist Semper Danica i det forløbende år. En speciel tak skal også lyde til de folk, som står uden for fællesskabet, men alligevel er med til give Semper Danica fede stunder i raids, tråde på forum og oplevelser til Jule forkosten. Må 2017 bliver et godt og lykkeligt år for jer alle sammen, og ikke mindst for Semper Danica.

  Fra SD ledelsen ønskes i alle et rigtig godt nytår - Gud og Dronningen bevare Semper Danica

  Currently playing: Fallout 4, EQ2, CS:GO
  Waiting for: Next big MMORPG
  Maintaining SD Guild in EQ2

 2. #2
  Forum Elder Cookiebo's Avatar
  Join Date
  27-09-2004
  Location
  Gladsaxe
  Age
  37
  Posts
  7,710

  Default

  Godt nytår 🙏

 3. #3
  SD Medlem Marquis of the Board Nerror's Avatar
  Join Date
  07-08-2008
  Age
  46
  Posts
  12,926

  Default

  Godt nytår allesammen

 4. #4
  SD Medlem Forum Hatchling
  Join Date
  17-11-2016
  Age
  43
  Posts
  16
  Spil
  WoW

  Default

  Godt nytår fra 2 nye medlemmer - Mopsie og Hantura - vi glæder os allerede til sommerfesten.

 5. #5

  Default

  Godt nytår

 6. #6
  SD Medlem Forum Recruit
  Join Date
  02-04-2015
  Location
  Vemmelev
  Age
  39
  Posts
  172
  Spil
  WoW

  Default

  Godt Nytår allesammen!
  WHO DO WE LOVE...
  WONDERDUDE, 9K DPS mage!.
  hell yeah.

  Hearts Break all around me

 7. #7
  SD Medlem Forum Knight ZanZan's Avatar
  Join Date
  23-10-2008
  Location
  Allerød
  Age
  38
  Posts
  8,678

  Default

  Godt nytår til alle. Pas på fingrer og øjne i aften, og husk at have nærmeste pizzeria på speeddial.

 8. #8
  SD Medlem Forum Senior Grynte's Avatar
  Join Date
  16-08-2014
  Location
  Aarhus
  Age
  27
  Posts
  5,028

  Default

  Godt nytår, håber folks tømmermænd bliver ikke så slemme i morgen
  Øff

 9. #9
  SD Medlem Forum Knight Tristanas's Avatar
  Join Date
  24-11-2011
  Location
  Køge
  Age
  38
  Posts
  7,888

  Default

  God tale shade og godt nytår til alle fra Sri Lankas varme  WoW: Tristánas, Paladin Tank (MAIN) // Tristanas, Hunter
  Diablo 3: Tristanas#2716

 10. #10
  Forum Senior Wacky's Avatar
  Join Date
  22-07-2005
  Location
  Høje Tåstrup
  Age
  38
  Posts
  5,109

  Default

  Godt nytår
  WoW: On hold - Wakki the Priest, Wolky the Warlock
  Retired DAoC & WAR GM - SD member forever

 11. #11
  SD Rådsmedlem Forum Convert Pilinias's Avatar
  Join Date
  14-01-2015
  Location
  Dalaran
  Age
  28
  Posts
  696

  Default

  Godt nytår !

 12. #12
  SD Medlem Forum Acolyte Lummer's Avatar
  Join Date
  16-05-2008
  Location
  Albertslund
  Age
  47
  Posts
  1,638
  Spil
  WoW, BDO

  Default

  Skal den ikke på forsiden??
  PS. Stavefejlene er helt gratis

 13. #13
  SD Medlem Forum Initiate Minoo's Avatar
  Join Date
  19-11-2015
  Location
  Holstebro
  Age
  27
  Posts
  132

  Default

  Godt nytår

 14. #14
  SD Medlem Forum Acolyte Hindbær's Avatar
  Join Date
  27-02-2012
  Location
  The Shire
  Age
  24
  Posts
  1,579
  Spil
  WoW

  Default

  Rigtig godt nytår folkens! Håber I kom godt ind i 2017

  Der er hverken Brombær, Jordbær, Blåbær, Rønnebær, Surbær, Hyldebær, Kirsebær, Morbær, Enebær, Multebær, Solbær, Tranebær, Boysenbær, Tyttebær, Bjørnebær, Bøllebær, Fruebær, Korbær, Krægebær, Laurbær, Etbær, Stikkelsbær, Kesmerbær... Det er Hindbær

 15. #15
  SD Medlem Forum Adept sprasz's Avatar
  Join Date
  20-12-2003
  Location
  Nørrebro
  Age
  45
  Posts
  1,897

  Default

  Godt Nytår

 16. #16
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  31
  Posts
  5,369
  Spil
  WoW

  Default

  Vel talt Godt nytår alle sammen

 17. #17
  SD Medlem Forum Trainee Maggius's Avatar
  Join Date
  12-09-2008
  Location
  Glostrup
  Age
  45
  Posts
  300
  Spil
  BDO

  Default

  godt nytår

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •