Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 56

Thread: Ansøgning til WoW

 1. #1
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default Ansøgning til WoW

  Hej gutter og gutinder.

  Jeg kender til jeres guild gennem min kammerat @Oshana vi har været kammerater i alt for mange år nu (sorry Klaus ) han har altid snakket godt om guildet og i går prøvede jeg så kræfter med jeres team new school raid. Vi var en flok der havde aftalt at raide sammen om søndagen, men da det viste sig vi ikke kunne stable hold op hver søndag besluttede vi os for at prøve med et guild ved navn two trees and a stub. Dette viste sig ikke at gå da det guild brød sammen. Og nu kommer vi så til den gode side af historien, Oshana hookede os jo så op med jeres Team New School raid hold og det var rent ud sagt en fornøjelse af en anden verden at være med det hold, det var sjovt og hyggeligt, men samtidig fokuseret på fights, hvilket jeg sætter stor pris på. Dette gjorde mig mere interesseret i jeres guild og nu vil jeg så prøve lykken med en ansøgning for at opleve og forhåbentlig være med i hele pakken.

  Lidt om mig selv, jeg er 27 år gammel og bor i ghettoen i Esbjerg, sammen med min dejlige forlovede samt vores to fantastiske børn (til tider! ) Jeg står i lærer som elektriker og mangler et år tilbage af min lærerperiode. Det har været en lidt bumpy ride for mit vedkomne da jeg havde et brud med min første læreplads efter et år, jeg og mine tre mestre kom ikke særlig godt ud af det med hinanden, så vi blev enige om det var bedst at gå hvert til sit. Det er jeg derimod glad for da jeg fandt et nyt sted at være som både har gjort mig til en bedre elektriker men jeg kan også super godt med mine mestre samt kolleger. Min forlovede går på gymnasiet (HF), hvilket virker til at være en ret hård måde at tage en gymnasiel uddannelse på, kontra min HHx fra 2009. Vi har sammen vores søn på 5 år, som går i børnehave og så har vi vores datter på 2 år som går i vuggestue i samme institution 3 minutter fra hvor vi bor, hvor heldig har man lov at være? Generelt set er jeg en glad og frisk person. Jeg har dog en tendens til at være en smule genert overfor en masse nye mennesker, men den barriere skal vi nok få brudt.

  Mht. min wow karriere, så startede den i closed beta i 2004 og siden da har jeg været aktiv helt ind til slutningen af TBC. Hvor efter jeg har spillet on/off, men vendte tilbage efter draenor og blevet helt vild med Legion, som jeg mener er en af de bedre expacks blizzard har formået at lave. Jeg startede ud i vanilla tiden som rogue, den blev dog pensioneret mid TBC hvor jeg begyndte at prøve kræfter med forskellige classes i de forskellige expansions der kom derefter, jeg fandt mit kald den gang og har stort set kun spillet healer siden da. Jeg spiller Troll druid ved navn Zparkinson nu og jeg elsker det, og det bliver jeg ved med. Selvom jeg igår under raidet spillede boomkin (hvilket viste sig at være et skidt spec for mig, men det skal jeg nok komme efter )

  Mht. jeres værdier, regler for optagelse samt regler for forum brug kan jeg erklære at jeg er enig med jer.

  Hvis der er andet i vil vide, så spørg løs.

  Ellers er det vidst ikke andet at sige end tak fordi i tog jer tid til at læse min ansøgning og jeg håber den var fyldestgørende nok.

  Håber vi ses ingame til mere hygge og sjove tider.

  MvH.
  Zparkinson

  *PS*
  Jeg tillader mig at tagge folk fra raidet igår, håber dette er okay. @Azazu @Darwy @Deadlock @expatrb @Havdreng @Hippolytus @Huntnez @kafftastic @Kodimagnyl @Locoid @Makhai @Marwen @Mawz @Oshana @Revosonic @Shakazu @Tordentrolden @Weavera (Amew) @xlausen

  Tror det var det.

 2. #2
  SD Medlem Forum Acolyte
  Join Date
  29-11-2013
  Location
  Vejle
  Posts
  1,468

  Default

  @Harpos

  Hey og velkommen til forum fin ansøgning

 3. #3
  Råds Formand Forum Warden Shakazu's Avatar
  Join Date
  18-06-2007
  Age
  32
  Posts
  4,335

  Default

  Det gik fint nok... Næste gang skal du bare lige lave mere dps end tanks

 4. #4
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  For at være helt ærlig, så har jeg ikke rigtig noget oomkin gear Hverken trinkets, legendaries, havde heller ikke nogen traits. Blev kastet ret hovedkulds ud i det der boomkin, men det var egentlig meget sjovt haha, ydermere mangler jeg 3. relic til den også, min scythe har kun to på nuværende tidspunkt.
  Last edited by Zparkinson; 03-02-2017 at 20:57.

 5. #5
  SD Medlem Forum Elder Marwen's Avatar
  Join Date
  29-10-2009
  Location
  2450 Kbh SV
  Age
  32
  Posts
  7,482

  Default

  Zpark smed en /w til mig om han skulle gå boomer selvom han normalt spiller Resto. At han lå under tanks er min skyld. Jeg synes helt klart han passer ind i SD!! Tommel herfra! Held og lykke med ansøgningen champ

 6. #6
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Tak for de fine ord og tak for tommel Marwen Meeen helt din skyld er det nu ikke. Jeg var ikke forberedt på at skulle lave deeps. Men jeg arbejder på det spec så jeg kan komme over tanks næste gang, haha! Men ja, resto er klart mit normale spec, ingen tvivl om det.

 7. #7
  Forum Convert Locoid's Avatar
  Join Date
  21-06-2015
  Location
  Midtjylland
  Age
  28
  Posts
  638

  Default

  Super sjovt i var med Held og lykke med ansøgningen.

  hvis boomkin er noget du mere i skal du bare sige til så kan vi tage nogen mythic+ sammen så kan du få noget gear fra mig ^^
  Wow
  Lokoid - Druid
  Locoid - Shamen

  Black Desert Online
  Familiy name: Warcoid

 8. #8
  SD Medlem Forum Senior Kodimagnyl's Avatar
  Join Date
  27-10-2011
  Location
  Brøndby Strand
  Age
  41
  Posts
  5,171

  Default

  Velkommen til

  Lækkert at se en ansøgning
 9. #9
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Ja det var vidst den første fra os "new guys" håber da der kommer flere fra "vores" lille gruppe, men ellers gør det ikke noget, min bliver jeg ihvertfald ved med at stå ved uanset hvad de andre vælger.

 10. #10
  Forum Apprentice
  Join Date
  04-07-2011
  Location
  Hillerød
  Age
  41
  Posts
  1,135

  Default

  Velkommen til hvis du ikke har boomkin gear kan jeg bare gå dps næste gang hyggeligt at raide med dig.
  ___________
  Heresy begets retribution =I=

 11. #11
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Det gør mig absolut ingen ting at gå boomkin i ny og næ. Jeg skal bare arbejde lidt på udstyret og jeg har allerede fået tilsagn om lidt hjælp til det flere steder fra så det skal nok gå Makhai og tak for velkomsten.

 12. #12

  Default

  Jeg kan ikke udtale mig om healing eller dmg, men jeg husker ikke, at du failede - i hvert fald ikke i en sådan grad, at jeg husker det. Dog husker jeg heller ikke, at du gjorde noget fantastisk, men jeg husker du var i træform xD Det jeg gerne vil sige er, at jeg er blevet tagget, men jeg kan desværre ikke sige noget om Zparkinson endnu, men jeg vil gerne udtale mig, så snart vi har lavet noget sammen

  Men ansøgningen peger jo på en god mand
  Stewie: It doesn't matter how you find the pot of gold, B to the rian. All that matters is that you beat the leprechauns.
  Brian: That doesn't make any sense..
  Stewie: It doesn't have to make sense when you look like this!

 13. #13
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Tror den eneste forskel jeg gjorde som måske kunne bemærkes var da jeg skiftede over fra boomkin til resto på vores sidste kill. Min dmg var utrolig lousy som nævnt tidligere. Min healing var vel okay set ud fra at vi havde to paladins og en shaman med. De er lidt svære at hamle op med som druid. Da jeg for det meste kun ville toppe folk. Men gør altid mit bedste. ☺️

 14. #14
  SD Medlem Forum Neophyte
  Join Date
  11-11-2014
  Location
  Nykøbing Mors
  Age
  33
  Posts
  82

  Default

  Jeg har spillet med Simon siden 2005, hvor vi raidede MC og BWL, så han har allerede min selvom han kommer fra Esbjerg og lugter af fisk

 15. #15
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Tak for det Klaus. �� men så meget lugter jeg nu ikke af fisk.

 16. #16
  SD Medlem Forum Acolyte Cox's Avatar
  Join Date
  29-05-2011
  Location
  Aalborg
  Age
  33
  Posts
  1,739

  Default

  Stor tommel op til Simon! Jeg har spillet med ham siden 2005 og mødt ham flere gange IRL, og han er en super behagelig fyr, og han passer super ind i SD. Ind med ham, og det kan kun gå for langsomt :-)

 17. #17
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Mange tak Jesper. Håber det lykkes at komme ind. For det lyder virkeligt som et super godt og sjovt guld at være en del af.. ☺️

  Som en lille side note er jeg også at fange på min DH alt ved navn Thzpark. Og ja jeg ved godt jeg er dårlig til at komme på navne.
  Last edited by Zparkinson; 05-02-2017 at 17:05.

 18. #18
  Officer Forum Warden Harpos's Avatar
  Join Date
  22-11-2009
  Location
  Bedsted
  Age
  53
  Posts
  4,295

  Default

  Lige lidt ansøgnings infomation:

  Forløbet med din ansøgning kommer til at se sådan her ud:
  - Kan du komme på mumble d. 07-02-2017 Kl. 19.00
  - Ud fra hvad vi bliver enige om, så bliver der givet en trial der varer en måned, hvor du skal samle "thumbs up" fra vores medlemmer. (Jeg vil hjælpe dig igang, hvis du skal bruge hjælp).
  - Efter en måned, så tager vi lige endnu en hurtig snak, og finder ud af om du skal ind eller ej.


  Det handler i bund og grund om at du gør dig positiv bemærket. Vi ser dig an og du ser os an.
  Du kan allerede nu, begynde at samle positive kommentarer fra Semper Danica medlemmer, ved at joine /join Semperdanica i wow. Eller ved at bruge vores mumble.
  Som du kan finde info om på forsiden, eller ved at klikke >her<

  De Nemmeste måder at få positiv respons fra SD medlemmer er ved at lave Random heroic, Mythic dungeon, LFR eller PvP med SD medlemmer.
  Mumble er et rigtig middel til at samle positive kommentarer og thumbs up, på.
  Semper Danica har også et LFR raid der kører hver onsdag aften fra kl.20.00 - 23.00
  (Mere info kan du finde her: LFR-Raid)


  Hvis du får nogle spørgsmål undervejs, så kan du kigge lidt i Ansøgnings Infomation eller Regler for optagelse
  Desuden skal du være mere end velkommen til at skrive til mig her på siden i spillet @Harpos eller @Ryo @Seiga @Kodimagnyl @Cynhaeth


  SD – video:

  Last edited by Harpos; 06-02-2017 at 17:19.

  Harpos - Level 120 Blodelf Paladin Retribution

  Good Luck, Nephalem! May the loot gods treat you kindly and your deeds of valor be remembered.

 19. #19
  SD Medlem Forum Senior Kodimagnyl's Avatar
  Join Date
  27-10-2011
  Location
  Brøndby Strand
  Age
  41
  Posts
  5,171

  Default

  Velkommen på Trial @Zparkinson
 20. #20
  SD Medlem Forum Senior Huntnez's Avatar
  Join Date
  08-03-2011
  Location
  Ølgod
  Age
  32
  Posts
  5,387

  Default

  Fik også lige kørt et par m+ med Zpark, hyggelig fyr som passer ind i vores lille SD land


 21. #21
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  Mange tak @Kodimagnyl
  og @Huntnez det var super hyggeligt

 22. #22

  Default

  Tak for goe mythic runs og for at stå model til nab tanking. herfra ^^ ses nok til andre runs ( det var mig der var Valravn :P )

 23. #23
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  @Asynja

  selv tak, det gik jo helt godt Og det var ikke just nab tanking det gik sq fint. det gør vi helt sikkert!

 24. #24
  Forum Apprentice
  Join Date
  04-07-2011
  Location
  Hillerød
  Age
  41
  Posts
  1,135

  Default

  Tak for runs i Nethalions lair og EOA herfra ser frem til at raide med dig igen på torsdag. /Farcluun
  ___________
  Heresy begets retribution =I=

 25. #25
  Officer Forum Neophyte
  Join Date
  03-02-2017
  Location
  Esbjerg
  Age
  30
  Posts
  105

  Default

  @Makhai lige over! Det bliver godt på torsdag det er helt sikkert. Mange tak for det!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •