Results 1 to 1 of 1

Thread: Velkommen til Semper Danica

 1. #1
  SD Medlem Paladin of the Board Shade's Avatar
  Join Date
  30-04-2005
  Location
  Fredericia
  Age
  43
  Posts
  12,448

  Default Velkommen til Semper Danica

  Velkommen til Semper Danica


  Om Semper Danica

  Guilden Semper Danica så sit lys tilbage i 2005 i spillet Star War Galyxies, hvor ambitionerne var at dannet en varig MMORPG guild, med voksne modne mennesker, som ville vare ud over et enkelt spil. Med hjælp fra en masse ildsjæle, blev vejen banet for den guild vi er i dag med næsten 300 medlemmer, hvoraf de 200 er aktive i et af vores officielle MMOer.

  Gennem de mange år har vi været igennem rigtig mange spil, blandt andet Everquest 2, Dark Age of Camelot, Lord of the Rings Online, Age of Conan, Warhammer Online, Elder Scrolls online m. fl. I øjeblikket er vi primært aktive i World of Warcraft, Division 2 og Elder Scrolls Online.

  Ambitionen om at skabe en voksen og moden guild, der kunne andet end SWG, slog rod og udviklede sig til den guild vi er i dag. En guild med en masse forskellige mennesker som har samlet sig omkring MMORPG's. Forskelligheden giver sig udtryk i, at vi har en masse forskellige typer både indenfor det sociale, men også indenfor spilverdenen, hvor vi har folk lige fra ugens gæst til progress raideren. Man kan læse mere om hvad vi er for en guild i vores strategi.

  Ud over de mange spil holder vi også en del RL events, så som en årlig Julefrokost, en årlig sommerfest, biografture og meget mere.


  De 5 værdier

  At være en moden og voksen guild kræver nogle rammer, som gør at vi alle er enige i hvordan man opfører sig. Det er meget vigtigt for Semper Danica, at vi også ud af til fremstår, som en voksen og moden guild. Derfor er vores værdier også centreret omkring tolerance og respekt.

  - Respekt for andre
  Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

  - Ærlighed
  Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

  - Loyalitet
  Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

  - Udvikling
  I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i.
  Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd - SD Ånden.

  - Engagement i SD
  Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer.
  Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.

  Forum, organisation og rekruttering

  Webstedet her er guildens kerne, vores samlingspunkt. Det er her vi bindes sammen på tværs af spil og interesser og danner tætte og varige RL relationer. Derfor er det også det vigtigste redskab vi har, og kræver derfor også at vores medlemmer er aktive her minimum 1 gang i måneden. Mens du er på vores forum forventer vi, at du følger vores forum regler, som kan læses her. Hvis disse regler ikke følges, vil du risikere at blive fjernet fra vores forum.

  Vores fælles interesse er MMORPG's, hvorfor vi også kun rekruttere til vores aktive MMORPG spil. Endvidere skal du kunne dansk på tale og skrift samt være 18 år gammel, eller derover. Overholder du disse krav, har du mulighed for at ansøge til vores guild. Læs denne tråd, som vil guide dig igennem rekrutteringsprocessen.

  Ledelsen i vores guild er forsøgt implementeret som en flad ledelsesstruktur. Dog kræver en sammenslutning af så mange mennesker over forskellig spil og interesser en ledelse, hvor man ikke er i tvivl om hvem, der bestemmer hvad. Du kan se opbygningen af ledelsen i i denne tråd.


  Semper Danica "Alt hvad vi er, er resultatet af det, vi har tænkt."
  Last edited by Pilinias; 24-05-2019 at 8:37.
  Currently playing: Fallout 76, CS:GO
  Waiting for: Next big MMORPG
  Maintaining SD Guild in EQ2

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •