Results 1 to 8 of 8

Thread: BDO-trial genansøgning til SD Swiftslayer

 1. #1

  Default BDO-trial genansøgning til SD Swiftslayer

  Hej SD.
  Jeg røg desværre ud af guilden da jeg nok desværre ikke har været så aktiv som jeg burde være, hvilket jeg har taget til efterretning, og selvfølgelig vil gøre anderledes denne gang.

  Mit navn er Morten, jeg er 31 år og bor i horsens.
  Jeg er udlært It-Supporter men da jeg ikke har kunne finde noget arbejde inden for faget så arbejder jeg for tiden på skiftehold ved kelsen småkage fabrik i Nr Snede hvor jeg arbejder som industri bager og koordinator for det ene anlæg, så hvis småkager kan bruges som bestikkelse, så kan vi godt lave en aftale under bordet!

  Jeg har spillet stort set alle af de "store" mmo gennem tiden, wow(indtil BC), Aion, Warhammer online, swotor, ESO, Blade and soul, eve, Guildwars 1-2, Age of Conan osv.
  Jeg søger ind i Semper Danica fordi jeg syntes at det lyder som stedet for mig at være et guild med en hyggelig atmosfære, hjælpsomme mennesker samt nogle at nyde spillet sammen med,
  Jeg har spillet BDO siden Closed beta, hvor jeg har været i nogle forskellige guilds, eave er nok det største af dem. Min tid ingame bruger jeg meget forskelligt, men lige for tiden står den på lifeskill

  Som person er jeg altid possitiv, fyldt med dårlig sort humor, og generelt snakker jeg alt for meget. Derudover er jeg utålmodig, kan være pjattet som et lille barn, og som regel på det vilde sukkertrip(arbejdsskade når man er på en småkagefabrik)
  Jeg tillader mig at nævne både Nerzer, samt Skyefall, da de har været med til at opfordre mig til at lave min genansøgning.

  Mit ingame family name er Swiftslayer

  Er selvfølgelig indforstået med de 5 værdier og reglerne og har læst og forstået disse
  Venlig hilsen
  Morten

 2. #2

  Default

  Hej @graguk

  Her kommer der lidt flere informationer omkring dit forløb, som ny her i SD.

  Dit intro forløb vil kommer til at se sådan her ud:
  - Samtalen allerede taget.
  - Du er kommet på et prøveforløb, som varer max en måned, hvor du skal samle anerkendelser for din sociale aktivitet her i SD. (vi vil gerne hjælpe dig igang, hvis du har brug for hjælp).
  - Efter ca. en måned, så tager vi lige endnu en hurtig snak.

  Det handler i bund og grund om, at du gør dig positiv bemærket under dit introforløb. Vi ser dig an og du ser os an.
  Du kan allerede nu begynde at samle positive kommentarer fra Semper Danica medlemmer, ved at bruge vores mumble-server og spille med vores medlemmer.
  Server-informationerne til mumble kan du finde på forsiden eller ved at klikke >her<

  En af de nemmeste måder til at samle anerkendelser for din sociale aktivitet på og generelt få positiv respons, er at spille sammen med SD'ere. Det kunne være Guild mission, Grind, PvP eller hvad der lige er aktuelt.

  At være aktiv på mumble er også en rigtig god måde at komme i kontakt med SD på, mens du er på dit introforløb. Man kan enten få en god snak, en gruppe til en aktivitet ingame eller begge dele på en gang, og det resulterer ofte i positiv respons.

  Hvis du får nogle spørgsmål undervejs, så kan du kigge lidt i Ansøgnings Infomation eller Regler for optagelse
  Desuden skal du være mere end velkommen til at skrive til @lange, @Joko, @Sygko
  , @Pegasus eller jeg, @Caligo, så kan vi altid gennemgå dine spørgsmål på mumble eller via PB hvis dette foretrækkes Du kan selvfølgelig også stille dem åbent på forummet hvis du vil det.

  Det meste af dette vidste du nok godt i forvejen, men nu er det også her, til hvis du skulle komme i tvivl om noget.


 3. #3

 4. #4

  Default

  Velkommen til

 5. #5

 6. #6

  Default

  Dejligt med et aktivt PvE medlem der tit er frisk på at hjælpe

 7. #7

  Default

  Velkommen tilbage

 8. #8

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •