Vi har de sidste par uger gennemgået en træls tid i vores BDO afdeling, hvor vores to guilds (PVE og PVP) blev taget af nogle folk, som ikke forstod, eller ikke ville være med i, begrebet Semper Danica.

Vi fik dem overtalt til at gennemføre en afstemning i stedet for at de bare tog de to guilds, for at se hvad members egentlig selv ville. Det stod dog hurtigt klart at mange af medlemmerne i BDO var misinformeret om hvordan spil-ledelsen arbejder sammen med rådet i BDO, og ind i mellem med de andre spilledelser. De nyskrevne PVP-regler blev også nævnt som en grund til at de ville forlade Semper Danica. Bag disse regler stod en samlet og enig BDO ledelse, altså inklusive kupmagerne, og de havde intet med rådet at gøre, som historien ellers blev fortalt blandt en del. Yderligere blev vores 5 værdier beskyldt for at være inkompatible med et PvP spil (hvilket er helt ude i skoven). Det har altså desværre vist sig at informationen om hvad SD står for, og hvordan vi fungerer, ikke ordentligt er blevet videregivet de fleste af vores nye ansøgere igennem rekrutteringsprocessen. Alle disse punkter var kraftigt medvirkende til at resultatet desværre faldt ud til kupmagernes fordel, og de har derfor taget begge guilds med sig ud af Semper Danica.

Kupmagerne - Lange, Pegasus, Sygko, TC., Ulmann, JesperBP, Graeker, Secreth - er nu smidt ud af Semper Danica. Endvidere bliver dem der stemte for at forlade SD også udmeldt af Semper Danica i løbet af de næste par dage. Vi kan sagtens tolerere at folk ikke vil være en del af det SD står for, og vores måde at gøre tingene på, men vi kan ikke tolerere den måde det her er sket på, eller de folk der åbent har støttet denne måde. Hvis der er nogle af jer der stemte for at forlade SD der i mellemtiden har ændret mening og gerne vil spille med SD i stedet, og ikke støtter måden det her er sket på, send en PM hurtigst muligt, og vi vil se på sagen.

Vi er blevet tilbudt en guild af Siirf og Skyefall (den tidligere Odin's Eye guild), som vi har takket pænt ja tak til, så vi ikke behøver starte helt fra bunden igen, og alle der har lyst til at give BDO i Semper Danica en chance mere er naturligvis mere end velkomne. Information om guildnavn og inviters + invitepassword følger snarest i det interne BDO forum. Når der er faldet ro over tingene gør vi mandtal på BDO afdelingen, og afgør dens videre skæbne.

Nu vil nogle af jer måske spørge, hvorfor blev kupmagerne ikke bare smidt ud med det samme? Svaret er kort og godt at vi med afstemningen øjnede en chance for at få noget ud af denne sørgelige situation. Det er meget krævende at lvl en guild i BDO. Vi følte os derfor nødt til at prøve at få lidt ud af det, for vores medlemmer skyld. Det så dog lidt sort ud indtil vi fik tilbuddet da vi snakkede med @SiiRF, @Skyefall og @Meregone.

Fremadrettet vil vi fra ledelsens side selvfølgelig arbejde hårdt på at vi aldrig oplever en lignende situation igen.

Mvh

SD ledelsen