Results 1 to 20 of 20

Thread: Status

  1. #1
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default Status

    Nu spiller jeg ikke selv så meget Ark lige i tiden, men hvad er status på de 3 servere vi har kørende? Bliver alle 3 brugt? Bliver der brugt andet end Ragnarok? Hvis de bliver brugt, så lader jeg dem alle køre, men hvis ikke, så lader jeg dem køre der bliver brugt og frigiver nogle ressourcer på serveren til at sætte en Dark & Light server op også. Den kan dog nok godt trække den, selvom der kører 3 Ark servere i forvejen, men ingen grund til at bruge ressourcer på noget der ikke bliver brugt.
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  2. #2
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    29-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    32
    Posts
    15,565

    Default

    Jeg er engang imellem på ragnarok, aldrig på de andre.

  3. #3
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,578

    Default

    @Noggs mener du fiser rundt i spillet engang i mellem?
    Quinn - One name. One legend

  4. #4
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Der er/har været en god del spillere på serverne, men tror mange er dem er forbundet med @Wace, jeg har dog intet begreb om hvor mange af dem der spiller, jeg kan kun se hvor mange der er whitelistet på serveren
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  5. #5
    Forum Acolyte
    Join Date
    23-09-2011
    Location
    Skjern
    Age
    37
    Posts
    1,314

    Default

    Jeg tror "min" gruppe er ret inaktiv for tiden.

  6. #6
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Hvad med dig @Noggs, spiller du på tværs af de 3 servere, eller bruger du kun en enkelt?
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  7. #7
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    45
    Posts
    4,731

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Hvad med dig @Noggs, spiller du på tværs af de 3 servere, eller bruger du kun en enkelt?
    Jeg har været kort på SE for at se hvordan det foregik.... har haft travlt på Ragnerock kun.
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  8. #8
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Noggs View Post
    Jeg har været kort på SE for at se hvordan det foregik.... har haft travlt på Ragnerock kun.
    Så du bruger SE serveren, eller kun Ragnarok? Jeg lader dem gerne køre alle 3, hvis behovet er der, men hvis ikke, så lukker jeg dem vi ikke bruger. Jeg sletter dem ikke, vi kan altid starte dem igen hvis nogen har lyst til at hoppe på en af de andre maps, men indtil da kan vi ligeså godt bruge ressourcerne hvor de er nyttige. Så sig endelig til hvis du gerne vil have adgang til SE/The Island serverne, eller slukker vi dem bare til der bliver behov for dem igen.
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  9. #9
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    45
    Posts
    4,731

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Så du bruger SE serveren, eller kun Ragnarok? Jeg lader dem gerne køre alle 3, hvis behovet er der, men hvis ikke, så lukker jeg dem vi ikke bruger. Jeg sletter dem ikke, vi kan altid starte dem igen hvis nogen har lyst til at hoppe på en af de andre maps, men indtil da kan vi ligeså godt bruge ressourcerne hvor de er nyttige. Så sig endelig til hvis du gerne vil have adgang til SE/The Island serverne, eller slukker vi dem bare til der bliver behov for dem igen.
    Jeg bruger kun Ragnarok - har travlt med at flytte base pt jeg havde kun tænkt mig at bruge SE for at få fat i en mantis/deathworm men det er lige over mit hoved pt.... mit næste mål er at få fat i en Q. Wyvern er klaret og tæmmet
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  10. #10
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Noggs View Post
    Jeg bruger kun Ragnarok - har travlt med at flytte base pt jeg havde kun tænkt mig at bruge SE for at få fat i en mantis/deathworm men det er lige over mit hoved pt.... mit næste mål er at få fat i en Q. Wyvern er klaret og tæmmet
    Så slukker jeg for SE og The Island. Du siger bare til når du skal bruge dem, så kan vi tænde dem efter behov
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  11. #11
    SD Medlem Forum Senior Noggs's Avatar
    Join Date
    17-07-2003
    Location
    Helsingborg, Sverige
    Age
    45
    Posts
    4,731

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Så slukker jeg for SE og The Island. Du siger bare til når du skal bruge dem, så kan vi tænde dem efter behov
    Yepper
    Så går jeg igang med mit spil - eller prøver da
    "Are you threathing me Master Jedi?"
    Fac Venatorem Captivum

    [Signature overflow error]

  12. #12
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,578

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Så slukker jeg for SE og The Island. Du siger bare til når du skal bruge dem, så kan vi tænde dem efter behov
    Hvilket hardware hoster du de servere på? Står det derhjemme eller er der nogle du lejer?
    Quinn - One name. One legend

  13. #13
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Quinn View Post
    Hvilket hardware hoster du de servere på? Står det derhjemme eller er der nogle du lejer?
    Det ligger på en VM I vores server hosting farm på mit arbejde. Så det er ikke fordi jeg mangler ressourcerne, men ingen grund til at have servere kørende der ikke bliver brugt
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  14. #14
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,578

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Det ligger på en VM I vores server hosting farm på mit arbejde. Så det er ikke fordi jeg mangler ressourcerne, men ingen grund til at have servere kørende der ikke bliver brugt
    nope - det var mest ud af nysgerrighed
    Quinn - One name. One legend

  15. #15
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Quinn View Post
    nope - det var mest ud af nysgerrighed
    Det skal så siges, jeg bruger selvfølgelig kun en enkelt VM til alle serverne. Så der har kørt 3 Ark servere og en DnL server på den samme VM uden problemer.
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  16. #16
    Socialt Medlem Marquis of the Board Kebra's Avatar
    Join Date
    29-05-2003
    Location
    8660 Skanderborg
    Age
    32
    Posts
    15,565

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Det skal så siges, jeg bruger selvfølgelig kun en enkelt VM til alle serverne. Så der har kørt 3 Ark servere og en DnL server på den samme VM uden problemer.
    Nu går der lidt nørderi i det. Men er det fordi det er nemmere at styre du kun bruger en der så er "stor"?

    Vi bruger lidt ekstra tid men sparer en del penge på at have en shitton af de mindste EC2ere fra AWS. Når en løber tør for credits kommer en ny i dens sted.

  17. #17
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra View Post
    Nu går der lidt nørderi i det. Men er det fordi det er nemmere at styre du kun bruger en der så er "stor"?

    Vi bruger lidt ekstra tid men sparer en del penge på at have en shitton af de mindste EC2ere fra AWS. Når en løber tør for credits kommer en ny i dens sted.
    Udelukkende fordi der ikke er behov for mere end én VM. Ark og DnL er ikke så tunge at have kørende. Jeg har de 3 Ark servere kørende i det samme Server Management tool, så det gør det samtidig en del nemmere at administrere også.
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  18. #18
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,578

    Default

    Quote Originally Posted by Kebra View Post
    Nu går der lidt nørderi i det. Men er det fordi det er nemmere at styre du kun bruger en der så er "stor"?

    Vi bruger lidt ekstra tid men sparer en del penge på at have en shitton af de mindste EC2ere fra AWS. Når en løber tør for credits kommer en ny i dens sted.
    Strengt taget finder jeg det nemmere at lave en ny VM, hver gang jeg ønsker en ny service. Nogle kan sagtens kører på samme server, men jeg er bare ofte endt med clean installationen af hele servere fordi en service eller sletning f samme fuckede de andre op.. så istedet for at fixe en skal man så fixe flere eller sætte det hele op forefra.

    Tænker umiddelbart heller ikke @Talnox bare kan sætte ubegrænsede mængder af private vms op på firmaets host?

    Downside er at man så typisk allokere flere resourcer end man reelt har behov for. Har lige sat esxi op herhjemme, så jeg slap for ovenstående, da jeg for tredje gang fuckede min Linux server op. Nu kører der tre vms ned snapsshots istedet. Så ka. Jeg bare rulle tilbage uden issues

    Så er det kok bare mig der ikke er god nok til Linux, men jeg gider heller ikke bruge for meget af min fritid på troubleahooting
    Last edited by Quinn; 11-08-2017 at 16:26.
    Quinn - One name. One legend

  19. #19
    SD Medlem Forum Elder Talnox's Avatar
    Join Date
    17-01-2006
    Location
    Ringkøbing
    Age
    37
    Posts
    7,621

    Default

    Quote Originally Posted by Quinn View Post
    Strengt taget finder jeg det nemmere at lave en ny VM, hver gang jeg ønsker en ny service. Nogle kan sagtens kører på samme server, men jeg er bare ofte endt med clean installationen af hele servere fordi en service eller sletning f samme fuckede de andre op.. så istedet for at fixe en skal man så fixe flere eller sætte det hele op forefra.

    Tænker umiddelbart heller ikke @Talnox bare kan sætte ubegrænsede mængder af private vms op på firmaets host?

    Downside er at man så typisk allokere flere resourcer end man reelt har behov for. Har lige sat esxi op herhjemme, så jeg slap for ovenstående, da jeg for tredje gang fuckede min Linux server op. Nu kører der tre vms ned snapsshots istedet. Så ka. Jeg bare rulle tilbage uden issues

    Så er det kok bare mig der ikke er god nok til Linux, men jeg gider heller ikke bruge for meget af min fritid på troubleahooting
    Har haft en del forskellige servere til at køre på den VM og har aldrig haft problemer, så uanset ville jeg ikke have flere forskellige VM's til at køre dem på, da det er spild af ressourcer, uanset om jeg kunne tillade mig det eller ej Skulle jeg køre én VM per server, ville jeg ikke give hver VM mindre end 2 CPU'er og 4 GB Ram. Så med 4 servere ville jeg jo bruge 8 CPU'er og 16 GB Ram. Men alle 4 kan sagtens køre på én VM med kun 4 CPU'er og 12 GB Ram (Kunne nok godt scale det yderligere ned, den er ikke stresset), så der er en del at spare som andre kan nyde godt af i det her tilfælde
    Never argue with an idiot, he will just drag you down to his level and beat you with experience.

  20. #20
    Socialt Medlem Forum Knight Quinn's Avatar
    Join Date
    06-04-2003
    Location
    Ebeltoft
    Age
    34
    Posts
    8,578

    Default

    Quote Originally Posted by Talnox View Post
    Har haft en del forskellige servere til at køre på den VM og har aldrig haft problemer, så uanset ville jeg ikke have flere forskellige VM's til at køre dem på, da det er spild af ressourcer, uanset om jeg kunne tillade mig det eller ej Skulle jeg køre én VM per server, ville jeg ikke give hver VM mindre end 2 CPU'er og 4 GB Ram. Så med 4 servere ville jeg jo bruge 8 CPU'er og 16 GB Ram. Men alle 4 kan sagtens køre på én VM med kun 4 CPU'er og 12 GB Ram (Kunne nok godt scale det yderligere ned, den er ikke stresset), så der er en del at spare som andre kan nyde godt af i det her tilfælde
    Ja convenience har sin pris
    Quinn - One name. One legend

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •