Results 1 to 1 of 1

Thread: Semper Danica's værdier

 1. #1
  Råds Formand Forum Warden Shakazu's Avatar
  Join Date
  18-06-2006
  Age
  32
  Posts
  4,379

  Default Semper Danica's værdier

  Grundlæggende regler i Semper Danica

  Semper Danica værner meget om guildens medlemmer og vores ry udadtil. Derfor har guilden opstillet en række grundlæggende regler og værdier, som vi mener, er vigtige for, at vi alle kan få fællesskabet til at fungere til punkt og prikke. Det er derfor vigtigt, hvis du vil være en del af Semper Danica - hvadenten du er ansøger eller medlem - at dette overholdes:


  • Vores 5 værdier - Vist neden under.
  • Være aktiv - Hvis man er inaktiv mere end 30 dage på forum, vil man blive kontaktet via en privat besked her på forum.
  • Over 18 år - Semper Danica er en forsamling for voksne mennesker.


  Semper Danica's 5 værdier

  Respekt for andre
  Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

  Ærlighed
  Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

  Loyalitet
  Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

  Udvikling
  I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i.
  Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd - SD Ånden.

  Engagement i SD
  Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer.
  Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.
  Alle, som er en del af Semper Danica, har accepteret og godkendt disse regler. Overskridelse af disse regler medføre i værste tilfælde en bortvisning fra Semper Danica!
  Last edited by Shakazu; 13-09-2019 at 19:02.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •