Results 1 to 1 of 1

Thread: Discord

 1. #1
  SD Rådsmedlem Forum Warden Shakazu's Avatar
  Join Date
  18-06-2007
  Location
  Denmark
  Age
  30
  Posts
  3,771

  Default Discord

  Discord Information

  Discord download:

  Click image for larger version. 

Name:	Discord_Link.png 
Views:	50 
Size:	3.9 KB 
ID:	12682

  Semper Danica Discord Invite:

  Click image for larger version. 

Name:	Discord-invite.png 
Views:	50 
Size:	5.3 KB 
ID:	12683

  Kort Beskrivelse
  Der er 3 måder og bruge Discord på.
  • in browser - Den her virker fint, men har begrænset funktioner. Man kan ikke bruge voice chat, og være ingame på samme tid.
  • Download For Windows - Vælg den her da den har det hele.
  • App på smartphone - Virkelig smart. Man kan skrive til hinanden, så det fungere som en slags sms, plus man har adgang til alt det normale chat.

  Efter Discord er lagt ind på computeren skal man blot trykke på "Join The Discord" billede her i posten.

  Brug jeres forum navn på vores Discord. Hvis man ikke kan bruge sit forum navn, eller man hedder noget andet i forvejen, skal man tage fat i en Officer. De kan ændre navnet, men det er kun på Semper Danica's Discord server. Alle andre servere man er på forbliver ens navn det samme som før.

  Grupper på Discord
  Som udgangspunkt har vi ikke nogen spil specifikke voice kanaler på Discord, udover en håndfuld til World of Warcraft. Det har været nødvendigt taget mængden af aktive spillere i betragtning, men vi prøver og holde alt på et fælles niveau, så man kommer hinanden lidt mere ved i stedet for, man altid bare hopper ned i sin egen faste spil kanal.

  Hangout kanaler
  En hangout kanal er til almindelig bred snak, primært for folk der soloer. Den er ikke beregnet til at der sidder 4-5 mennesker i en gruppe og kører en dungeon igennem, med mindre de slet ikke taler sammen om den. Det kan være rigtig irriterende for de andre i kanalen at der sidder en gruppe og dominerer med deres gruppesnak. Så vis hensyn og smut ned i en anden kanal, hvis i er i en gruppe.

  Raidkanaler
  Disse skal bruges af alle raids, hvad enten det er LFR eller HC raids, og som udgangspunkt skal sniksnak holdes nede på et punkt alle på raidet kan være med til, så alle kan holde fokus uden at blive alt for forstyrret. Det er raidlederen på holdet der skal sørge for at skabe den rette balance. Hopper man ind i en raidkanal selvom man ikke er med på raidet, tier man stille indtil der er pause.
  Last edited by Shakazu; 11-02-2018 at 23:49.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •