Results 1 to 3 of 3

Thread: Djdogshaverx (classic) Xean 15-11-2019

 1. #1
  SD Trial "Hi, my name is _____"
  Join Date
  26-08-2019
  Age
  22
  Posts
  1

  Default Djdogshaverx (classic) Xean 15-11-2019

  • Er du over 18 år: Ja jeg er 23.
  • Discord Navn: Ammar#0001
  • Hvilket spil spiller du: WoW Classic
  • Hvorfor vil du gerne være medlem af Semper Danica: Jeg har altid haft det samme problem med WoW, jeg begynder at spille med nogle venner, og de stopper hvilket fjerner meget af min egen nydelse af spillet, derfor tænkte jeg at denne gang vil jeg være del af noget størrer, noget der ikke falder fra hinaden. Jeg kiggede rundt på alle de guilds jeg kunne finde, da jeg fandt Semper Danica synes jeg at det lød super fedt. Jeg er vild med denne ansøgnings form og trial perioden, da det forsikre mig om at jeg blot kan have det sjovt med spillet og virkeligt nyde det uden at bekymre mig om at folk omrking mig er toxic. Semper Danica virker som en guild hvor det ikke kun handler om spillet, men også menneskerene der er i guilden, folk man kan nyde tiden med og virkeligt nyde sin fritid i WoW.
  • Hvor har du hørt om Semper Danica: Jeg har i over en uge browset forskellige guilds, men der var ikke mange der fangede min interesse, Semper Danica fangede min interesse, da jeg kan se sammenholdet folket har på discorden, og hvor meget mere en blot spil guilden er.
  • Kender du nogen i Semper Danica: Ikke endnu!
  • Har du læst, og godkendt vores 5 værdier og aktivitet regler: Ja det har jeg
  • Fortæl 3 sjove ting om dig selv: Jeg er super bange for hvipse, faktisk er jeg så bange for hvipse, at jeg har mistet 2 cykler da jeg var mindre fordi jeg smed dem fra mig og løb da der kom en hvips tæt på mig.
   Da jeg var 4-6 år gammel var jeg en vidueslikker, åbenbart slikkede jeg på alle vinduer jeg kom forbi ifølge min familie, jeg husker intet af dette.
   Jeg er født med en rød tå, min højre tå er helt rød, da jeg var yngre til gymnastik brugte jeg det til at få fri, så jeg kunne game, det var ikke svært at overbevise folk om en bil havde kørt over min tå.
  • Fortæl noget om dig selv: Jeg læser til Kaospilot i Århus lige pt, da jeg elsker iværksætteri og at skabe forandring i verdenen, jeg håber inderligt på at jeg kan gøre en forskel gennem det arbejde jeg udfører. Kaospilot uddannelsen er en leder uddannelse, hvilket betyder jeg har handlet og arbejdet med mange forskellige mennesker, så jeg er forholdsvis god til at forstå hvor folk kommer fra når de er fustrerede og hjælpe dem så godt som jeg nu kan.

 2. #2
  SD Medlem Forum Adept Saxe's Avatar
  Join Date
  16-04-2006
  Location
  Odense V
  Posts
  2,188

  Default

  fin ansøgning, velkommen til - Hvad regner du med at ville spille?

  Der kommer nok en fra rekuterings afdelingen og skriver inden længe!

 3. #3
  Officer Forum Convert Xean's Avatar
  Join Date
  09-11-2016
  Location
  Billund
  Age
  30
  Posts
  686

  Default

  Velkommen på Trial!
  Jeg vil gerne tilbyde dig trial fra dags dato.
  Du er selv ansvarlig for din aktivitet under din trial.

  @Shakazu @narintharat @Hatthealer @Melanai @Xean @Gadrielz er ansvarlige for ansøgere.
  Skulle du have nogen spørgsmål, eller andet du gerne vil have vendt, skal du endelig ikke tøve med at tage fat i en af os, eller en anden fra ledelsen i Semper Danica (Ledelsen).

  Instruktioner
  Her er vores aktive spil, med instruktioner til hvordan man kommer ind i dem (Link).

  Huskeliste:
  Kom på forum mindst én gang om måneden - det står også i de krav du har godkendt. Det er her vi deler vigtig information.
  Den letteste måde, at komme ordentlig ind i Semper Danica på er, at være aktiv på vores Discord, og engagerer dig i det sociale. Du finder vores Discord (her).

  Følg os:
  Du er også velkommen til at følge os på vores andre medier – her bliver der slået nyheder op, som ikke altid bliver delt på forum.


  Venlig Hilsen
  Rekrutteringsholdet

  I7 8700k 4.8Ghz - RTX 2070 - 1440p@144hz 1Ms G-Sync

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •